Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar bevindt de krik zich op Volkswagen Touran 3 ?

In dit artikel gaan we een onderwerp behandelen dat voor de meesten van ons nuttig kan zijn. Als je een lekke band hebt, of als je je remblokken wilt vervangen, weet je dat waar de krik zit op een Volkswagen Touran 3 is belangrijk. Zonder de krik kunt u uw auto inderdaad niet optillen en bijgevolg een wiel vervangen, of toegang krijgen tot de elementen erachter, zoals bijvoorbeeld de remblokken. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst de verschillende soorten krik beschrijven, vervolgens waar de krik zich op een Volkswagen Touran 3 bevindt en tot slot hoe u de krik op uw auto gebruikt.

Wat zijn de verschillende soorten krik voor Volkswagen Touran 3?

Dus we beginnen onze inhoud met de verschillende soorten aansluitingen die er zijn. Over het algemeen zullen de meeste Volkswagen Touran 3 inderdaad worden uitgerust met hetzelfde soort krik, er zijn nog steeds verschillende stijlen met verschillende toepassingen, hier zijn ze:

  • De enkelarmige vijzel voor Volkswagen Touran 3 : Het eerste type krik, de meest traditionele en goedkoopste van allemaal, wordt over het algemeen ontdekt op instapmodellen of met weinig opties. Dit soort krik heeft slechts één scharnierende arm die zich onder de auto bevindt om hem op te tillen. Dit soort krik is licht, gemakkelijk te gebruiken, maar u kunt er geen grote lasten mee heffen.
  • De dubbelarmige vijzel voor Volkswagen Touran 3 : Het gebruikt precies hetzelfde proces als de eerder geziene krik, dat wil zeggen, een wormschroef waarmee u de krik omhoog kunt schroeven en losschroeven om hem te laten zakken, maar het gebruik van een dubbele arm zorgt voor een stabielere krik die kan een hoger laadvermogen optillen.
  • De hydraulische krik voor Volkswagen Touran 3 : Deze vorm van krik is geen standaarduitrusting op voertuigen, en wordt meestal alleen geleverd met een premium model of gekocht in autocentra. Deze vijzels zijn zwaarder, over het algemeen minder omvangrijk en hebben het voordeel dat ze veel gemakkelijker te gebruiken zijn en een grotere last kunnen heffen. Het zou tussen de 20 en 50 euro kosten om ze te kopen, hier is een eenvoudig en efficiënt model van Oscaro.
Weiterlesen:
Hoe de airconditioning op een Volkswagen Touran 2 aan te zetten?

.

Waar is de krik op Volkswagen Touran 3?

We zullen nu beginnen met het deel dat je zeker naar deze post heeft gebracht, waar is de krik op een Volkswagen Touran 3? Het lijkt misschien heel eenvoudig, maar afhankelijk van het automerk en het model is de locatie van de krik niet vergelijkbaar. Houd er rekening mee dat de meeste Volkswagen Touran 3-auto’s worden geleverd met een krik, als dat niet het geval is, moet u in plaats daarvan een lekvrije spray of een compressor vinden. Als u net uw Volkswagen Touran 3 heeft gekocht, er een heeft gekregen of deze huurt, beschikt u wellicht niet over deze informatie. We gaan u de verschillende locaties van de krik op uw auto geven, deze locaties kunnen vervangen worden afhankelijk van het jaar en de afwerking van uw Volkswagen Touran 3:

  • De meest voorkomende positie voor een krik is in de kofferbak van uw Volkswagen Touran 3. Om het te bereiken, til je gewoon het tapijt in de kofferbak en je zou het en het reservewiel moeten vinden.
  • In de achterste wielkast: Een vergelijkbare maar minder traditionele positie, uw krik bevindt zich misschien in uw kofferbak, maar aan de zijkant van de kofferbak hoeft u alleen maar het luik in het rechterdeel van uw kofferbak te openen.
  • De laatst mogelijke locatie voor de krik op uw Volkswagen Touran 3 is onder uw auto. Als je het reservewiel nog hebt, zul je het onder je kofferbak vinden, in de meeste gevallen moet je een moer losdraaien om het los te kunnen maken en het reservewiel.
Weiterlesen:
Knipperlicht probleem Volkswagen Touran, wat te doen?

Hoe gebruik je de krik op een Volkswagen Touran 3?

Ten slotte zullen we vrij snel beschrijven hoe u de krik op uw Volkswagen Touran 3 gebruikt. Of het nu gaat om het vervangen van uw wiel of om de remblokken van uw Volkswagen Touran 3 te vervangen, blijft hetzelfde proces. Dit proces lijkt misschien ingewikkeld, maar u hoeft slechts een paar aanbevelingen op te volgen om uw krik veilig te gebruiken:

  • Voordat u uw Volkswagen Touran 3 optilt, moet u niet vergeten de handrem en een versnelling in te schakelen om uw wielen te blokkeren.
  • Draai de wielmoeren van de wielen waaraan u wilt werken los voordat u de auto optilt, anders riskeert u de transmissie te beschadigen.
  • Begin met het optillen van uw krik (ongeveer 20 centimeter) en plaats hem onder uw auto ter hoogte van de onderkant, u zult in de meeste gevallen een inkeping vinden om hem op de juiste plaats te plaatsen.
  • Breng uw Volkswagen Touran 3 omhoog, doe er niet veel aan, als uw band een centimeter of XNUMX van de grond komt, is dat voldoende.

Mocht u wellicht nog andere vragen hebben over de Volkswagen Touran 3, aarzel dan niet om onze Volkswagen Touran 3 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector