Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar bevindt de krik zich op Volkswagen Up! ?

In dit artikel gaan we het hebben over een onderwerp dat voor iedereen nuttig kan zijn. Of het nu komt omdat je een lekke band hebt, of je remblokken wilt vervangen, wetende waar de krik is op een Volkswagen Up! is belangrijk. Zonder de krik kunt u uw auto zelfs niet optillen en bijgevolg een wiel vervangen, of toegang krijgen tot de componenten erachter, zoals bijvoorbeeld de remblokken. Om dit te bereiken, laten we u eerst de verschillende soorten krik zien, vervolgens waar de krik zich op een Volkswagen Up! bevindt en tot slot hoe u de krik op uw auto gebruikt.

Wat zijn de verschillende soorten krik voor Volkswagen Up!?

Daarom beginnen we onze inhoudspagina met de verschillende soorten aansluitingen die er zijn. In feite, hoewel over het algemeen de meeste Volkswagen Up! zal worden uitgerust met hetzelfde soort krik, er zijn nog steeds verschillende stijlen met verschillende toepassingen, hier zijn ze:

  • De enkelarmige vijzel voor Volkswagen Up! : Het eerste type krik, de meest traditionele en goedkoopste van allemaal, wordt meestal gevonden op instapmodellen of met weinig opties. Dit soort krik heeft slechts één scharnierende arm die onder de auto wordt geplaatst om deze op te tillen. Dit soort krik is licht, gemakkelijk te gebruiken, maar stelt u niet in staat om grote lasten op te tillen.
  • De dubbelarmige vijzel voor Volkswagen Up! : Het gebruikt precies hetzelfde principe als de krik hierboven, dat wil zeggen, een wormschroef die het mogelijk maakt om te schroeven om de krik omhoog te brengen, en losschroeven om hem te verlagen, maar het gebruik van een dubbele arm zal het mogelijk maken om een ​​stabielere krik te hebben die kan een hoger laadvermogen heffen.
  • De hydraulische krik voor Volkswagen Up! : Dit soort krik is geen standaarduitrusting op voertuigen en wordt meestal alleen geleverd bij een premiummodel of gekocht in autocentra. Deze vijzels zijn zwaarder, over het algemeen minder omvangrijk en hebben het voordeel dat ze veel minder moeilijk te gebruiken zijn en een grotere last kunnen heffen. Het zou tussen de 20 en 50 euro kosten om ze te kopen, hier is een eenvoudig en efficiënt model van Oscaro.
Weiterlesen:
Oplaadprobleem accu Volkswagen Up!, wat te doen?

.

Waar is de krik op Volkswagen Up!?

We zullen nu beginnen met het deel dat u zeker naar dit artikel heeft gebracht, waar is de krik van een Volkswagen Up!? Het lijkt misschien eenvoudig, maar afhankelijk van het automerk en het model is de locatie van de krik niet hetzelfde. Houd er rekening mee dat de meeste Volkswagen Up! auto’s worden geleverd met een krik, als dat niet het geval is, moet u in plaats daarvan een lekvrije spray of een compressor vinden. Of u nu net uw Volkswagen Up! of u er een heeft uitgeleend of deze huurt, beschikt u mogelijk niet over deze informatie. We gaan je de verschillende locaties van de krik op je auto geven, deze locaties kunnen vervangen worden, afhankelijk van het jaar en de afwerking van je Volkswagen Up!:

  • De meest voorkomende plaats voor een krik is in de kofferbak van uw Volkswagen Up!. Om het te bereiken, til je gewoon het tapijt in de kofferbak en je zou het en het reservewiel moeten vinden.
  • In de achterste wielkast: Op een vergelijkbare, maar minder vaak voorkomende locatie bevindt uw krik zich misschien in uw kofferbak, maar aan de zijkant van de kofferbak hoeft u alleen maar het luik in het rechtergedeelte van uw kofferbak te openen.
  • Laatst mogelijke plaats voor de krik op uw Volkswagen Up! zit onder je auto. Als je het reservewiel nog hebt, zul je het onder je kofferbak ontdekken, over het algemeen zul je een moer moeten losdraaien om het los te kunnen maken en het reservewiel.
Weiterlesen:
Hoe de achterbank neer te klappen in mijn Volkswagen Up! ?

Hoe gebruik je de krik op een Volkswagen Up!?

Tot slot laten we u snel zien hoe u de krik op uw Volkswagen Up! gebruikt. Of het nu gaat om het vervangen van uw wiel of het vervangen van de remblokken van uw Volkswagen Up!, het proces blijft hetzelfde. Dit proces lijkt misschien ingewikkeld, maar u hoeft slechts een paar aanbevelingen op te volgen om uw krik veilig te gebruiken:

  • Denk eraan om, voordat u uw Volkswagen Up! optilt, de handrem en een versnelling in te schakelen om uw wielen te blokkeren.
  • Schroef de wielmoeren van de wielen waaraan u wilt werken los voordat u het voertuig optilt, anders riskeert u de transmissie te beschadigen.
  • Begin met het optillen van uw krik (ongeveer 20 centimeter) en plaats hem onder uw auto ter hoogte van de onderkant, u zult over het algemeen een inkeping ontdekken om hem op de juiste plaats te plaatsen.
  • Breng uw Volkswagen Up! omhoog, doe er niet veel aan, als uw band XNUMX cm van de grond komt, is dat voldoende.

Voor meer tips over de Volkswagen Up!, kijk eens bij de Volkswagen Up! categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector