Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is de autoradio-zekering op Volkswagen T-roc?

Moderne auto’s zijn steeds meer uitgerust met technologie en toch brengt dit ons comfort, helaas ondergaan we ook de keerzijden. De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk bij alles wat elektrisch is op onze Volkswagen T-roc, laat staan ​​dat we in de buurt van de zekeringen komen. Op deze pagina proberen we je te helpen om los uw zekeringcomplicaties op en specifiek voor vind de autoradiozekering op uw Volkswagen T-roc. Om dit te bereiken bekijken we eerst in welke situaties het van belang kan zijn om de autoradiozekering van uw Volkswagen T-roc te vervangen, waar is de autoradio-zekering van uw Volkswagen T-roc .

Waarom de autoradio-zekering op Volkswagen T-roc vervangen?

Dus laten we ons artikel beginnen op de plaats van de autoradiozekering van uw Volkswagen T-roc door het belang om het te veranderen. Je hebt misschien het gevoel dat je lont is doorgebrand, maar je weet het niet zeker. Het is essentieel om te weten dat a zekering werkt als veiligheidsvoorziening om overspanning op uw Volkswagen T-roc . te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal voltooien en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en controleren of het filament nog intact is. Over het algemeen zul je dat willen vervang de zekering van de autoradio van een Volkswagen T-roc wanneer deze het niet meer doet zonder duidelijke verklaring . Als uw batterij goed werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Raam vast op Volkswagen T-roc, wat kan ik doen?

Waar is de zekering van de hoofdunit op Volkswagen T-roc?

We zullen nu zoek naar de zekering in de headunit van uw Volkswagen T-roc . De zekering is over het algemeen een zekering van 15 ampère, blauw van kleur. Afhankelijk van het type autoradio dat u heeft, kan deze zich echter op twee verschillende locaties bevinden. Deze wordt doorgaans aangesloten op de 12 volt-aansluitingen op uw middenconsole. We zullen de twee plaatsen ontdekken waar de zekering van de autoradio van uw Volkswagen T-roc kan gevonden worden.

De zekering van de originele autoradio instellen op Volkswagen T-roc

.

Als u nog de originele head-unit op uw Volkswagen T-roc heeft, is uw zekering moet in de zekeringkast van uw auto zitten . Het moet achter een plastic hoes in de buurt van uw bestuurdersstoel zitten. Raadpleeg de handleiding van uw auto als u deze niet kunt vinden. Dit zijn de stappen die u moet volgen voor de rest van de procedure:

 • Lees de handleiding op het deksel van de zekeringenkast om de zekering van de autoradio van uw Volkswagen T-roc te lokaliseren , moet worden opgemerkt als «Radio» of «geluidssysteem»

  .

 • Verwijder de zekering van de autoradio voorzichtig en controleer de status.
 • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering , breng in elk ander geval uw voertuig naar uw technicus zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
 • Nadat u de zekering van de autoradio hebt vervangen, zet u de autoradio weer in elkaar en test u deze.

Zekering vervangen op een head-unit van een ander merk op Volkswagen T-roc

Eindelijk ontdekken we het geval van een autoradio die in de winkels is gekocht, en hoe de zekering van de autoradio op Volkswagen T-roc in deze situatie te lokaliseren? . Dit zijn de verschillende stappen die u moet volgen om toegang te krijgen tot deze zekering:

 • Verwijder de autoradio van uw Volkswagen T-roc , meestal moet u een stoot gebruiken om de beugels op alle vier de hoeken van de radio te ontgrendelen.
 • Achter de autoradio van uw Volkswagen T-roc zou u op de voedingsdraden een enkele zwarte zekeringkast moeten zien, open deze, daarin vindt u de zekering van de autoradio van uw Volkswagen T-roc

  .

 • Het is een doorzichtige glazen zekering, dus nu kun je het de zekering van uw Volkswagen T-roc vervangen
Weiterlesen:
Hoe kan ik de accu van mijn Volkswagen T-roc loskoppelen?

Je weet het nu hoe u de zekering van uw autoradio kunt lokaliseren , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Volkswagen T-roc, of de claxonzekering, denk dan niet twee keer na om onze artikelen over deze zekeringen te raadplegen.

Mocht u nog vragen hebben over de Volkswagen T-roc, aarzel dan niet om onze Volkswagen T-roc categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector