Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is de autoradio-zekering op Volkswagen Jetta?

Moderne voertuigen worden steeds meer met technologie gebouwd en dit brengt ons toch comfort, we hebben helaas ook de nadelen. De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk bij alles wat elektrisch is op onze Volkswagen Jetta, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. Op deze pagina proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringcomplicaties op en vooral ook zoek de zekering van de autoradio op uw Volkswagen Jetta. Om dit te doen, zullen we eerst kijken in welke situaties het belangrijk kan zijn om de zekering van uw Volkswagen Jetta te veranderen, en vervolgens waar is de autoradiozekering van uw Volkswagen Jetta .

Waarom de zekering van de autoradio op Volkswagen Jetta vervangen?

Dus laten we beginnen met onze inhoud op de plaats van de autoradiozekering van uw Volkswagen Jetta door het belang ervan te veranderen. Het kan zijn dat uw lont is doorgebrand, maar u weet het niet zeker. Het is essentieel om te weten dat a zekering fungeert als beveiligingsmiddel om overspanning op uw Volkswagen Jetta te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een min of meer dikke gloeidraad, die een zekere spanning zal doorlaten en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en bevestigen dat het filament nog intact is. Over het algemeen zul je dat willen vervang de zekering van de autoradio van een Volkswagen Jetta als deze niet meer werkt zonder aanwijsbare uitleg . Als uw batterij effectief werkt, is het mogelijk de zekering die tot uw probleem leidt.

Weiterlesen:
Hoe stel je je dimlicht in op Volkswagen Jetta?

Waar is de zekering van de head-unit op Volkswagen Jetta?

We zullen nu zoek de zekering in de head unit van je Volkswagen Jetta . De zekering is over het algemeen een zekering van 15 ampère, blauw van kleur. Afhankelijk van het type autoradio dat je hebt, kan het echter op twee verschillende plaatsen zijn. Vaak wordt hij aangesloten op de 12 volt stopcontacten op je middenconsole. We zullen de twee plaatsen zien waar de zekering van de autoradio van uw Volkswagen Jetta kan worden ontdekt.

De zekering van de originele autoradio instellen op Volkswagen Jetta

.

Als je nog steeds de originele head-unit op je Volkswagen Jetta hebt, je zekering moet in de zekeringkast van uw auto zitten . Het moet achter een plastic hoes in de buurt van uw bestuurdersstoel zitten. Vraag advies in de instructiehandleiding van uw auto als u deze niet kunt vinden. Dit zijn de stappen die u moet volgen voor de rest van het proces:

 • Lees de instructiehandleiding op het deksel van de zekeringenkast om de zekering van de autoradio van uw Volkswagen Jetta te ontdekken , moet worden opgemerkt als «Radio» of «geluidssysteem»

  .

 • Verwijder de zekering van de autoradio aandachtig en controleer de status.
 • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering , breng in elk ander geval uw voertuig naar uw automonteur zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
 • Nadat u de zekering van de autoradio hebt vervangen, zet u de autoradio weer in elkaar en test u ze.

Vervanging van de zekering op een head-unit van een ander product op Volkswagen Jetta

Eindelijk zien we het geval van een autoradio die in de winkels is gekocht, en hoe je de zekering van de autoradio op Volkswagen Jetta kunt ontdekken in dit scenario . Dit zijn de verschillende stappen die u moet volgen om toegang te krijgen tot deze zekering:

 • Haal de autoradio uit je Volkswagen Jetta , over het algemeen moet u een stoot gebruiken om de beugels op alle vier de hoeken van de radio te ontgrendelen.
 • Achter de autoradio van uw Volkswagen Jetta zou u op de voedingsdraden een enkele zwarte zekeringenkast moeten zien, open deze, het is daarin dat u de zekering van de autoradio van uw Volkswagen Jetta zult ontdekken

  .

 • Het is een doorzichtige glazen lont, dus nu heb je de mogelijkheid om de zekering van uw Volkswagen Jetta te vervangen
Weiterlesen:
Versnellingspooktrillingen op Volkswagen Jetta?

Je weet het nu hoe u de zekering van uw autoradio kunt ontdekken , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Volkswagen Jetta of de claxonzekering, aarzel dan niet om advies in te winnen via onze webinhoud die aan deze zekeringen is gewijd.

Als u nog vragen heeft over de Volkswagen Jetta, aarzel dan niet om onze Volkswagen Jetta-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector