Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is de autoradio-zekering op Volkswagen Passat?

Moderne voertuigen zijn steeds meer uitgerust met technologie en hoewel dit ons comfort brengt, ondervinden we helaas ook de nadelen. De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk bij alles wat elektrisch is op onze Volkswagen Passat, laat staan ​​dat we in de buurt komen van de zekeringen erop. In dit bericht proberen we je te helpen om los uw zekeringproblemen op en vooral ook vind de autoradiozekering op uw Volkswagen Passat. Om dit voor elkaar te krijgen, gaan we eerst na in welke situaties het relevant kan zijn om de autoradio-zekering van uw Volkswagen Passat te vervangen en vervolgens waar is de autoradiozekering van uw Volkswagen Passat .

Waarom de zekering van de autoradio op Volkswagen Passat vervangen?

Dus laten we ons artikel beginnen op de plaats van de autoradiozekering van uw Volkswagen Passat door het belang om het te veranderen. Je hebt misschien het gevoel dat je lont is doorgebrand, maar je weet het niet zeker. Het is essentieel om te weten dat a zekering fungeert als beveiligingsapparaat om overspanning op uw Volkswagen Passat . te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een min of meer dikke gloeidraad, die een zekere spanning zal doorlaten en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog intact is. Over het algemeen zul je dat willen vervang de zekering van de autoradio van een Volkswagen Passat wanneer deze zonder aanwijsbare oorzaak niet meer werkt . Als uw batterij goed werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Waar koelvloeistof in Volkswagen Passat 7 plaatsen?

Waar is de zekering van de hoofdunit op Volkswagen Passat ?

We zullen nu zoek de zekering in de head unit van uw Volkswagen Passat . De zekering is over het algemeen een zekering van 15 ampère, blauw van kleur. Afhankelijk van het type autoradio dat u heeft, kan deze echter op twee verschillende locaties staan. Deze wordt over het algemeen aangesloten op de 12 volt stopcontacten op uw middenconsole. We zullen de twee plaatsen ontdekken waar de zekering van de autoradio van uw Volkswagen Passat kan gevonden worden.

De zekering van de originele autoradio instellen op Volkswagen Passat

.

Als u nog de originele autoradio op uw Volkswagen Passat heeft, is uw zekering moet in de zekeringkast van uw auto zitten . Het moet achter een plastic hoes in de buurt van uw bestuurdersstoel zitten. Vraag advies in de instructiehandleiding van uw auto als u deze niet kunt vinden. Dit zijn de stappen die u moet volgen voor de rest van de procedure:

 • Blader door de handleiding op het deksel van de zekeringenkast om de zekering van de autoradio van uw Volkswagen Passat te vinden , moet worden opgemerkt als «Radio» of «geluidssysteem»

  .

 • Verwijder de zekering van de autoradio voorzichtig en controleer de status.
 • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering , breng in elk ander geval uw voertuig naar uw automonteur zodat hij de oorzaak van uw probleem van dichterbij kan bekijken.
 • Nadat u de zekering van de autoradio hebt vervangen, zet u de autoradio weer in elkaar en test u deze.

Vervanging van de zekering op een head-unit van een ander product op Volkswagen Passat

Eindelijk ontdekken we het geval van een autoradio die in de winkels is gekocht, en hoe je in dit scenario de zekering van de autoradio op Volkswagen Passat kunt vinden . Dit zijn de verschillende stappen die u moet volgen om toegang te krijgen tot deze zekering:

 • Haal de autoradio uit uw Volkswagen Passat , over het algemeen moet u een stoot gebruiken om de beugels op alle vier de hoeken van de radio te ontgrendelen.
 • Aan de achterkant van de autoradio van uw Volkswagen Passat zou u op de voedingsdraden een enkele zwarte zekeringkast moeten zien, open deze, daarin vindt u de zekering van de autoradio van uw Volkswagen Passat

  .

 • Het is een doorzichtige glazen zekering, dus nu kun je het om de zekering van uw Volkswagen Passat te vervangen
Weiterlesen:
Hoe verander ik de zijspiegel op mijn Volkswagen Passat 8?

Je weet het nu hoe u de zekering van uw autoradio kunt vinden , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Volkswagen Passat of de claxonzekering, aarzel dan niet om advies in te winnen in onze artikelen over deze zekeringen.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Passat in de categorie Volkswagen Passat.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector