Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is de autoradio-zekering op de Volvo S60?

Moderne voertuigen worden steeds meer voorzien van technologie en hoewel dit ons comfort brengt, ondervinden we helaas ook de nadelen. De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk bij alles wat elektrisch is op onze Volvo S60, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. In dit artikel proberen we je daarbij te helpen repareer uw zekeringcomplicaties en vooral ook vind de zekering van de autoradio op uw Volvo S60. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst ontdekken in welke situaties het belangrijk kan zijn om de zekering voor motorvoertuigen van uw Volvo S60 te vervangen en vervolgens waar is de autoradiozekering van uw Volvo S60 .

Waarom de zekering van de autoradio op de Volvo S60 vervangen?

Dus laten we ons artikel beginnen op de plaats van de autoradiozekering van uw Volvo S60 door het belang om het te veranderen. Je hebt misschien het gevoel dat je lont is doorgebrand, maar je weet het niet zeker. Het is belangrijk om te weten dat a zekering fungeert als een beveiligingsapparaat om overspanning op uw Volvo S60 te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal voltooien en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en controleren of het filament nog intact is. Over het algemeen zul je dat willen vervang de zekering van de autoradio van een Volvo S60 als deze zonder aanwijsbare oorzaak niet meer werkt . Als uw batterij goed werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Hoe de voorstoel neerklappen op de Volvo S60?

Waar is de zekering van de hoofdeenheid op de Volvo S60?

We zullen nu zoek de zekering in de head-unit van uw Volvo S60 . De zekering is over het algemeen een zekering van 15 ampère, blauw van kleur. Afhankelijk van het soort autoradio dat u heeft, kan deze echter op twee verschillende locaties staan. Vaak wordt hij aangesloten op de 12 volt stopcontacten op je middenconsole. We zullen de twee plaatsen ontdekken waar de zekering van de autoradio van uw Volvo S60 kan worden bepaald.

De zekering van de originele autoradio instellen op Volvo S60

.

Als u nog steeds de originele head-unit op uw Volvo S60 heeft, uw zekering moet in de zekeringkast van uw auto zitten . Het moet achter een plastic hoes in de buurt van uw bestuurdersstoel zitten. Raadpleeg de handleiding van uw auto als u deze niet kunt vinden. Dit zijn de stappen die u moet volgen voor de rest van de procedure:

 • Neem de instructiehandleiding door op het deksel van de zekeringenkast om de zekering van de autoradio van uw Volvo S60 te lokaliseren , moet worden opgemerkt als «Radio» of «geluidssysteem»

  .

 • Verwijder de zekering van de autoradio voorzichtig en controleer de status.
 • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering , in elk ander geval brengt u uw auto naar uw autotechnicus zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
 • Nadat u de zekering van de autoradio hebt vervangen, zet u de autoradio weer in elkaar en test u deze.

Vervanging van de zekering op een head-unit van een ander product op de Volvo S60

Eindelijk ontdekken we het geval van een autoradio die in de winkels is gekocht, en hoe u de zekering van de autoradio op de Volvo S60 kunt lokaliseren in dit scenario . Hier zijn de verschillende stappen die u moet volgen om toegang te krijgen tot deze zekering:

 • Haal de autoradio uit je Volvo S60 , over het algemeen moet u een stoot gebruiken om de beugels op alle vier de hoeken van de radio te ontgrendelen.
 • Achter de autoradio van uw Volvo S60 moet u op de voedingsdraden een enkele zwarte zekeringenkast zien, open deze, hierin vindt u de zekering van de autoradio van uw Volvo S60

  .

 • Het is een doorzichtige glazen zekering, dus nu kun je het om de zekering van uw Volvo S60 te vervangen
Weiterlesen:
Hoe verwijder ik de velg van de Volvo S60?

Je weet het nu hoe u de zekering van uw autoradio kunt lokaliseren , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op de Volvo S60 of de claxonzekering, aarzel dan niet om onze artikelen over deze zekeringen te raadplegen.

Als je meer handleidingen over de Volvo S60 nodig hebt, ga dan naar onze Volvo S60-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector