Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is de autoradio-zekering op de Volvo S90?

Moderne voertuigen worden steeds meer gebouwd met technologie en toch brengt dit ons comfort, we hebben helaas ook last van de keerzijde. De meesten van ons zijn niet op hun gemak met iets elektrischs op onze Volvo S90, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. In deze post proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringproblemen op en vooral ook vind de zekering van de autoradio op uw Volvo S90. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst ontdekken in welke situaties het belangrijk kan zijn om de zekering voor motorvoertuigen van uw Volvo S90 te vervangen, en vervolgens waar is de autoradiozekering van uw Volvo S90 .

Waarom de zekering van de autoradio op de Volvo S90 vervangen?

Dus laten we onze inhoudspagina beginnen op de plaats van de autoradiozekering van uw Volvo S90 door het te veranderen. Mogelijk ervaart u dat uw lont is doorgebrand, maar u weet het niet zeker. Het is essentieel om te weten dat a zekering functioneert als een beveiligingsapparaat om overspanning op uw Volvo S90 te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal voltooien en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en valideren dat het filament nog intact is. Over het algemeen zul je dat willen vervang de zekering van de autoradio van een Volvo S90 als deze zonder aanwijsbare reden niet meer werkt . Als uw batterij goed werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Hoe zijspiegels opvouwen op een Volvo S90?

Waar is de zekering van de hoofdeenheid op de Volvo S90?

We zullen nu zoek de zekering in de head-unit van uw Volvo S90 . De zekering is over het algemeen een zekering van 15 ampère, blauw van kleur. Afhankelijk van het soort autoradio dat u heeft, kan deze echter op twee verschillende locaties staan. Deze wordt over het algemeen aangesloten op de 12 volt stopcontacten op uw middenconsole. We zullen de twee plaatsen ontdekken waar de zekering van de autoradio van uw Volvo S90 kan worden ontdekt.

De zekering van de originele autoradio instellen op Volvo S90

.

Als u nog steeds de originele head-unit op uw Volvo S90 heeft, uw zekering moet in de zekeringkast van uw auto zitten . Het moet achter een plastic hoes in de buurt van uw bestuurdersstoel zitten. Raadpleeg de handleiding van uw auto als u deze niet kunt vinden. Dit zijn de stappen die u moet volgen voor de rest van het proces:

 • Neem de instructiehandleiding door op het deksel van de zekeringenkast om de zekering van de autoradio van uw Volvo S90 te vinden , moet worden opgemerkt als «Radio» of «geluidssysteem»

  .

 • Verwijder de zekering van de autoradio voorzichtig en controleer de status.
 • Als deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering , breng anders uw voertuig naar uw automonteur zodat hij de oorzaak van uw probleem van dichterbij kan bekijken.
 • Nadat u de zekering van de autoradio hebt vervangen, zet u de autoradio weer in elkaar en test u deze.

Vervanging van de zekering op een head-unit van een ander product op de Volvo S90

Eindelijk ontdekken we de omstandigheid van een autoradio die in de winkels is gekocht, en hoe u in deze situatie de zekering van de autoradio op de Volvo S90 kunt vinden . Dit zijn de verschillende stappen die u moet volgen om toegang te krijgen tot deze zekering:

 • Haal de autoradio uit je Volvo S90 , meestal moet u een stoot gebruiken om de beugels op alle vier de hoeken van de radio te ontgrendelen.
 • Achter de autoradio van uw Volvo S90 moet u op de voedingsdraden een enkele zwarte zekeringenkast zien, open deze, daarin vindt u de zekering van de autoradio van uw Volvo S90

  .

 • Het is een doorzichtige glazen zekering, dus nu kun je het om de zekering van uw Volvo S90 te vervangen
Weiterlesen:
Hoe de nummerplaatlamp Volvo S90 vervangen?

Je weet het nu hoe u de zekering van uw autoradio kunt vinden , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op de Volvo S90 of de claxonzekering, aarzel dan niet om onze artikelen over deze zekeringen te raadplegen.

Kijk voor meer tips over de Volvo S90 in de categorie Volvo S90.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector