Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is de autoradio-zekering op de Volvo XC60?

Moderne voertuigen worden steeds meer voorzien van techniek en toch brengt dit ons comfort, helaas hebben we ook de nadelen. De meesten van ons zijn niet op hun gemak met iets elektrischs op onze Volvo XC60, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. In dit artikel proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringcomplicaties op en vooral ook vind de zekering van de autoradio op uw Volvo XC60. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst nagaan in welke situaties het belangrijk kan zijn om de zekering voor motorvoertuigen van uw Volvo XC60 te vervangen en vervolgens waar is de autoradiozekering van uw Volvo XC60 .

Waarom de zekering van de autoradio op de Volvo XC60 vervangen?

Dus laten we beginnen met onze inhoud op de plaats van de autoradiozekering van uw Volvo XC60 door het te veranderen. Misschien heb je het gevoel dat je lont is doorgebrand, maar je weet het niet zeker. Het is noodzakelijk om te weten dat a zekering fungeert als veiligheidsvoorziening om overspanning op uw Volvo XC60 te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal voltooien en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en bevestigen dat het filament nog intact is. Over het algemeen zul je dat willen vervang de zekering van de autoradio van een Volvo XC60 als deze niet meer werkt zonder duidelijke uitleg . Als uw batterij effectief werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Tankdop zit vast op mijn Volvo XC60, wat te doen?

Waar is de zekering van de hoofdeenheid op de Volvo XC60?

We zullen nu zoek de zekering in de head-unit van uw Volvo XC60 . De zekering is over het algemeen een zekering van 15 ampère, blauw van kleur. Desalniettemin kan het, afhankelijk van het type autoradio dat u heeft, op twee verschillende plaatsen staan. Vaak sluit je hem aan op de 12 volt stopcontacten op je middenconsole. We zullen de twee plaatsen ontdekken waar de zekering van de autoradio van uw Volvo XC60 kan worden bepaald.

De zekering van de originele autoradio instellen op Volvo XC60

.

Als u nog steeds de originele head-unit op uw Volvo XC60 heeft, uw zekering moet in de zekeringkast van uw auto zitten . Het moet achter een plastic hoes in de buurt van uw bestuurdersstoel zitten. Raadpleeg de handleiding van uw auto als u deze niet kunt vinden. Dit zijn de stappen die u moet volgen voor de rest van de procedure:

 • Blader door de handleiding op het deksel van de zekeringenkast om de zekering van de autoradio van uw Volvo XC60 te lokaliseren , moet worden opgemerkt als «Radio» of «geluidssysteem»

  .

 • Verwijder de zekering van de autoradio voorzichtig en controleer de status.
 • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering anders brengt u uw auto naar uw autotechnicus, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
 • Nadat u de zekering van de autoradio hebt vervangen, zet u de autoradio weer in elkaar en test u deze.

Vervanging van de zekering op een head-unit van een ander product op de Volvo XC60

Ten slotte zullen we de omstandigheid ontdekken van een autoradio die in de winkels is gekocht, en hoe u in deze situatie de zekering van de autoradio op de Volvo XC60 kunt lokaliseren . Hier zijn de verschillende stappen die u moet volgen om toegang te krijgen tot deze zekering:

 • Verwijder de autoradio van uw Volvo XC60 , in de meeste gevallen zult u een stoot moeten gebruiken om de beugels op alle vier de hoeken van de radio te ontgrendelen.
 • Achter de autoradio van uw Volvo XC60 ziet u op de voedingsdraden een enkele zwarte zekeringkast, opent u deze, daarin vindt u de zekering van de autoradio van uw Volvo XC60

  .

 • Het is een doorzichtige glazen zekering, dus nu kun je het om de zekering van uw Volvo XC60 te vervangen
Weiterlesen:
Motor trilt op Volvo XC60, wat te doen?

Je weet het nu hoe u de zekering van uw autoradio kunt lokaliseren , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op de Volvo XC60, of de claxonzekering, denk dan niet twee keer na om onze artikelen over deze zekeringen te raadplegen.

Wanneer u nog vragen heeft over de Volvo XC60, aarzel dan niet om onze Volvo XC60 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector