Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is de autoradio-zekering op de Volvo XC90?

Moderne voertuigen zijn steeds meer uitgerust met technologie en hoewel dit ons comfort brengt, gaan we helaas ook door de nadelen. De meesten van ons zijn niet op hun gemak met iets elektrischs op onze Volvo XC90, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. Op deze pagina proberen we je daarbij te helpen repareer uw zekeringcomplicaties en specifiek voor vind de zekering van de autoradio op uw Volvo XC90. Om dit te bereiken, zullen we eerst kijken in welke situaties het belangrijk kan zijn om de zekering voor motorvoertuigen van uw Volvo XC90 te vervangen, en vervolgens waar is de autoradiozekering van uw Volvo XC90 .

Waarom de zekering van de autoradio op de Volvo XC90 vervangen?

Dus laten we ons artikel beginnen op de plaats van de autoradiozekering van uw Volvo XC90 door het te veranderen. Mogelijk ervaart u dat uw lont is doorgebrand, maar u weet het niet zeker. Het is essentieel om te weten dat a zekering werkt als een beveiligingsapparaat om overspanning op uw Volvo XC90 te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal voltooien en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en bevestigen dat het filament nog intact is. Over het algemeen zul je dat willen vervang de zekering van de autoradio van een Volvo XC90 als deze zonder aanwijsbare reden niet meer werkt . Als uw batterij effectief werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Hoe het versnellingsbaklek op de Volvo XC90 te verhelpen?

Waar is de zekering van de hoofdeenheid op de Volvo XC90?

We zullen nu zoek de zekering in de head-unit van uw Volvo XC90 . De zekering is over het algemeen een zekering van 15 ampère, blauw van kleur. Afhankelijk van het type autoradio dat u heeft, kan deze zich echter op twee verschillende locaties bevinden. Vaak wordt hij aangesloten op de 12 volt stopcontacten op je middenconsole. We zullen de twee plaatsen ontdekken waar de zekering van de autoradio van uw Volvo XC90 kan worden gelokaliseerd.

De zekering van de originele autoradio instellen op Volvo XC90

.

Als u nog steeds de originele head-unit op uw Volvo XC90 heeft, uw zekering moet in de zekeringkast van uw auto zitten . Het moet achter een plastic hoes in de buurt van uw bestuurdersstoel zitten. Raadpleeg uw autohandleiding als u deze niet kunt ontdekken. Dit zijn de stappen die u moet volgen voor de rest van de procedure:

 • Doorloop de handleiding op het deksel van de zekeringenkast om de zekering van de autoradio van uw Volvo XC90 te ontdekken , moet worden opgemerkt als «Radio» of «geluidssysteem»

  .

 • Verwijder de zekering van de autoradio voorzichtig en controleer de status.
 • Als deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering , breng in elk ander geval uw auto naar uw automonteur zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
 • Nadat u de zekering van de autoradio hebt vervangen, zet u de autoradio weer in elkaar en test u deze.

Vervanging van de zekering op een head-unit van een ander product op de Volvo XC90

Eindelijk ontdekken we het geval van een autoradio die in de winkels is gekocht, en hoe u in dit scenario de zekering van de autoradio op de Volvo XC90 kunt ontdekken . Dit zijn de verschillende stappen die u moet volgen om toegang te krijgen tot deze zekering:

 • Verwijder de autoradio van uw Volvo XC90 , meestal moet u een stoot gebruiken om de beugels op alle vier de hoeken van de radio te ontgrendelen.
 • Aan de achterkant van de autoradio van uw Volvo XC90, zou u op de voedingsdraden een enkele zwarte zekeringkast moeten zien, open deze, daarin zult u de zekering van de autoradio van uw Volvo XC90 ontdekken

  .

 • Het is een doorzichtige glazen zekering, dus nu kun je het om de zekering van uw Volvo XC90 te vervangen
Weiterlesen:
Waar vind ik een zekering voor de parkeerlichten op de Volvo XC90?

Je weet het nu hoe u de zekering van uw autoradio kunt ontdekken , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op de Volvo XC90 of de claxonzekering, aarzel dan niet om onze webinhoud over deze zekeringen te raadplegen.

Mocht u nog vragen hebben over de Volvo XC90, aarzel dan niet om onze Volvo XC90 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector