Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is de autoradio-zekering op Volkswagen Rabbit?

Moderne voertuigen worden steeds meer met technologie gebouwd en hoewel dit ons comfort brengt, hebben we helaas ook de nadelen. De meesten van ons zijn niet op hun gemak met iets elektrischs op onze Volkswagen Rabbit, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. In dit artikel proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringproblemen op en specifiek voor zoek de autoradiozekering op uw Volkswagen Rabbit. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst kijken in welke situaties het belangrijk kan zijn om de zekering voor motorvoertuigen van uw Volkswagen Rabbit te vervangen, daarna waar is de autoradiozekering van uw Volkswagen Rabbit .

Waarom de zekering van de autoradio op Volkswagen Rabbit vervangen?

Dus laten we beginnen met onze inhoud op de plaats van de autoradiozekering van uw Volkswagen Rabbit door het belang ervan te veranderen. Het kan zijn dat uw lont is doorgebrand, maar u weet het niet zeker. Het is noodzakelijk om te weten dat a zekering fungeert als beveiligingsmiddel om overspanning op uw Volkswagen Rabbit te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een min of meer dikke gloeidraad, die een zekere spanning zal doorlaten en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en bevestigen dat het filament nog intact is. Over het algemeen wil je dat vervang de zekering van de autoradio van een Volkswagen Rabbit wanneer deze zonder aanwijsbare reden niet meer werkt . Als uw batterij effectief werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Volkswagen Rabbit touchscreen werkt niet

Waar is de zekering van de hoofdeenheid op Volkswagen Rabbit?

We zullen nu zoek de zekering in de head-unit van uw Volkswagen Rabbit . De zekering is over het algemeen een zekering van 15 ampère, blauw van kleur. Afhankelijk van het soort autoradio dat u heeft, kan deze echter op twee verschillende locaties staan. Vaak wordt hij aangesloten op de 12 volt stopcontacten op je middenconsole. We zullen de twee plaatsen zien waar de zekering van de autoradio van uw Volkswagen Konijn kan worden bepaald.

De zekering van de originele autoradio instellen op Volkswagen Rabbit

.

Als u nog steeds de originele head-unit op uw Volkswagen Rabbit, uw zekering moet in de zekeringkast van uw auto zitten . Het moet achter een plastic hoes in de buurt van uw bestuurdersstoel zitten. Raadpleeg de handleiding van uw auto als u deze niet kunt vinden. Dit zijn de stappen die u moet volgen voor de rest van de procedure:

 • Blader door de handleiding op het deksel van de zekeringenkast om de zekering van de autoradio van uw Volkswagen Rabbit te vinden , moet worden opgemerkt als «Radio» of «geluidssysteem»

  .

 • Verwijder de zekering van de autoradio aandachtig en controleer de status.
 • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering , breng in elk ander geval uw voertuig naar uw autotechnicus zodat hij de oorzaak van uw probleem van dichterbij kan bekijken.
 • Nadat u de zekering van de autoradio hebt vervangen, zet u de autoradio weer in elkaar en test u ze.

Zekering vervangen op een head-unit van een ander merk op Volkswagen Rabbit

Eindelijk zullen we de omstandigheid zien van een autoradio die in de winkels is gekocht, en hoe de zekering van de autoradio op Volkswagen Rabbit te vinden in dit scenario . Dit zijn de verschillende stappen die u moet volgen om toegang te krijgen tot deze zekering:

 • Haal de autoradio uit je Volkswagen Rabbit , in de meeste gevallen zult u een stoot moeten gebruiken om de beugels op alle vier de hoeken van de radio te ontgrendelen.
 • Achter de autoradio van uw Volkswagen Rabbit zou u op de voedingsdraden een enkele zwarte zekeringenkast moeten zien, open deze, daarin vindt u de zekering van de autoradio van uw Volkswagen Rabbit

  .

 • Het is een doorzichtige glazen zekering, dus nu kun je het om de zekering van uw Volkswagen Rabbit te vervangen
Weiterlesen:
Hoe sluit je een Volkswagen Rabbit op met een lege batterij?

Je weet het nu hoe u de zekering van uw autoradio kunt vinden , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Volkswagen Rabbit, of de claxonzekering, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen bij onze webinhoud over deze zekeringen.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Rabbit in de categorie Volkswagen Rabbit.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector