Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is de autoradio-zekering op Volkswagen Routan?

Moderne voertuigen zijn steeds meer voorzien van technologie en dit brengt ons toch comfort, we hebben helaas ook last van de keerzijde. De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk bij alles wat elektrisch is op onze Volkswagen Routan, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. Op deze pagina proberen we je daarbij te helpen repareer uw zekeringcomplicaties en specifiek voor zoek de zekering van de autoradio op uw Volkswagen Routan. Om dit te doen, zullen we eerst ontdekken in welke situaties het relevant kan zijn om de zekering voor motorvoertuigen van uw Volkswagen Routan te vervangen, en vervolgens waar is de autoradiozekering van uw Volkswagen Routan .

Waarom de zekering van de autoradio op Volkswagen Routan vervangen?

Dus laten we ons artikel beginnen op de plaats van de autoradiozekering van uw Volkswagen Routan door het te veranderen. Het kan zijn dat uw lont is doorgebrand, maar u weet het niet zeker. Het is essentieel om te weten dat a zekering fungeert als veiligheidsvoorziening om overspanning op uw Volkswagen Routan te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een min of meer dikke gloeidraad, die een zekere spanning zal doorlaten en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog intact is. Over het algemeen wil je dat vervang de zekering van de autoradio van een Volkswagen Routan wanneer deze zonder aanwijsbare oorzaak niet meer werkt . Als uw batterij goed werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Koppeling slipt op mijn Volkswagen Routan, wat te doen?

Waar is de zekering van de hoofdeenheid op Volkswagen Routan?

We zullen nu zoek de zekering in de head unit van je Volkswagen Routan . De zekering is over het algemeen een zekering van 15 ampère, blauw van kleur. Desalniettemin kan het, afhankelijk van het type autoradio dat je hebt, op twee verschillende plaatsen zijn. Vaak sluit je hem aan op de 12 volt stopcontacten op je middenconsole. We zullen de twee plaatsen ontdekken waar de zekering van de autoradio van uw Volkswagen Routan kan gevonden worden.

De zekering van de originele autoradio instellen op Volkswagen Routan

.

Als u nog steeds de originele head-unit op uw Volkswagen Routan, uw zekering moet in de zekeringkast van uw auto zitten . Het moet achter een plastic hoes in de buurt van uw bestuurdersstoel zitten. Raadpleeg de handleiding van uw auto als u deze niet kunt vinden. Dit zijn de stappen die u moet volgen voor de rest van de procedure:

 • Doorloop de handleiding op het deksel van de zekeringenkast om de zekering van de autoradio van uw Volkswagen Routan te vinden , moet worden opgemerkt als «Radio» of «geluidssysteem»

  .

 • Verwijder de zekering van de autoradio aandachtig en controleer de status.
 • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering , breng in elk ander geval uw voertuig naar uw technicus zodat hij de oorzaak van uw probleem van dichterbij kan bekijken.
 • Nadat u de zekering van de autoradio hebt vervangen, zet u de autoradio weer in elkaar en test u deze.

Vervanging van zekeringen op een head-unit van een ander merk op Volkswagen Routan

Eindelijk ontdekken we het geval van een autoradio die in de winkels is gekocht, en hoe de zekering van de autoradio op Volkswagen Routan in deze situatie te vinden . Dit zijn de verschillende stappen die u moet volgen om toegang te krijgen tot deze zekering:

 • Haal de autoradio uit je Volkswagen Routan , meestal moet u een stoot gebruiken om de beugels op alle vier de hoeken van de radio te ontgrendelen.
 • Achter de autoradio van uw Volkswagen Routan zou u op de voedingsdraden een enkele zwarte zekeringenkast moeten zien, open deze, hierin vindt u de zekering van de autoradio van uw Volkswagen Routan

  .

 • Het is een doorzichtige glazen lont, dus nu heb je de mogelijkheid om de zekering van uw Volkswagen Routan te vervangen
Weiterlesen:
Motorlicht blijft op Volkswagen Routan

Je weet het nu hoe u de zekering van uw autoradio kunt vinden , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Volkswagen Routan, of de claxonzekering, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen bij onze webinhoud over deze zekeringen.

Voor meer tips over de Volkswagen Routan, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Routan.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector