Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is de autoradiozekering op Volkswagen T-Cross?

Moderne auto’s worden steeds meer gebouwd met technologie en hoewel dit ons comfort brengt, gaan we helaas ook door de nadelen heen. De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk bij alles wat elektrisch is op onze Volkswagen T-Cross, laat staan ​​dat we in de buurt komen van de zekeringen erop. Op deze pagina proberen we je te helpen om los uw zekeringproblemen op en specifiek voor zoek de autoradiozekering op uw Volkswagen T-Cross. Om dit voor elkaar te krijgen, gaan we eerst na in welke situaties het relevant kan zijn om de autoradio-zekering van uw Volkswagen T-Cross te vervangen en vervolgens waar is de autoradio-zekering van uw Volkswagen T-Cross .

Waarom de zekering van de autoradio op Volkswagen T-Cross vervangen?

Dus laten we onze inhoudspagina beginnen op de plaats van de autoradiozekering van uw Volkswagen T-Cross door het belang ervan te veranderen. Het kan zijn dat uw lont is doorgebrand, maar u weet het niet zeker. Het is noodzakelijk om te weten dat a zekering fungeert als beveiligingsapparaat om overspanning op uw Volkswagen T-Cross te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een min of meer dikke gloeidraad, die een zekere spanning zal doorlaten en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en valideren dat het filament nog intact is. Over het algemeen wil je dat vervang de zekering van de autoradio van een Volkswagen T-Cross wanneer deze zonder duidelijke reden niet meer werkt . Als uw batterij goed werkt, is het mogelijk de zekering die tot uw probleem leidt.

Weiterlesen:
Hoe parkeersensoren op Volkswagen T-Cross installeren?

Waar is de hoofdunitzekering op Volkswagen T-Cross?

We zullen nu zoek naar de zekering in de headunit van uw Volkswagen T-Cross . De zekering is over het algemeen een zekering van 15 ampère, blauw van kleur. Desalniettemin kan deze, afhankelijk van het type autoradio dat u heeft, zich op twee verschillende plaatsen bevinden. Deze wordt doorgaans aangesloten op de 12 volt-aansluitingen op uw middenconsole. We zullen de twee plaatsen ontdekken waar de zekering van de autoradio van uw Volkswagen T-Cross kan worden ontdekt.

De zekering van de originele autoradio instellen op Volkswagen T-Cross

.

Als u nog de originele head-unit op uw Volkswagen T-Cross heeft, is uw zekering moet in de zekeringkast van uw auto zitten . Het moet achter een plastic hoes in de buurt van uw bestuurdersstoel zitten. Raadpleeg de handleiding van uw auto als u deze niet kunt vinden. Dit zijn de stappen die u moet volgen voor de rest van het proces:

 • Lees de handleiding op het deksel van de zekeringenkast om de zekering van de autoradio van uw Volkswagen T-Cross te lokaliseren , moet worden opgemerkt als «Radio» of «geluidssysteem»

  .

 • Verwijder de zekering van de autoradio voorzichtig en controleer de status.
 • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering , breng anders uw voertuig naar uw monteur zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
 • Nadat u de zekering van de autoradio hebt vervangen, zet u de autoradio weer in elkaar en test u ze.

Zekering vervangen op een head-unit van een ander product op Volkswagen T-Cross

Eindelijk ontdekken we het geval van een autoradio die in de winkels is gekocht, en hoe de zekering van de autoradio op Volkswagen T-Cross in deze situatie te lokaliseren? . Hier zijn de verschillende stappen die u moet volgen om toegang te krijgen tot deze zekering:

 • Haal de autoradio uit uw Volkswagen T-Cross , meestal moet u een stoot gebruiken om de beugels op alle vier de hoeken van de radio te ontgrendelen.
 • Achter de autoradio van uw Volkswagen T-Cross zou u op de voedingsdraden een enkele zwarte zekeringkast moeten zien, open deze, daarin vindt u de zekering van de autoradio van uw Volkswagen T-Cross

  .

 • Het is een doorzichtige glazen zekering, dus nu kun je het om de zekering van uw Volkswagen T-Cross te vervangen
Weiterlesen:
Waar kan ik de zekering van de airconditioning op Volkswagen T-Cross vinden?

Je weet het nu hoe u de zekering van uw autoradio kunt lokaliseren , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Volkswagen T-Cross, of de claxonzekering, denk dan niet twee keer na om onze inhoudsartikelen over deze zekeringen te raadplegen.

Wil je meer tutorials over de Volkswagen T-Cross, ga dan naar onze Volkswagen T-Cross categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector