Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is de autoradio-zekering op Volkswagen Tiguan?

Moderne voertuigen worden steeds meer voorzien van technologie en hoewel dit ons comfort brengt, ondergaan we helaas ook de keerzijde. De meesten van ons voelen zich niet op hun gemak met iets elektrischs op onze Volkswagen Tiguan, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. In deze post proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringcomplicaties op en specifiek voor zoek de zekering van de autoradio op uw Volkswagen Tiguan. Om dit te bereiken, zullen we eerst kijken in welke situaties het belangrijk kan zijn om de zekering van uw Volkswagen Tiguan te veranderen, en vervolgens waar is de autoradiozekering van uw Volkswagen Tiguan .

Waarom de zekering van de autoradio op Volkswagen Tiguan vervangen?

Dus laten we onze inhoudspagina beginnen op de plaats van de autoradiozekering van uw Volkswagen Tiguan door het te veranderen. Misschien heb je het gevoel dat je lont is doorgebrand, maar je weet het niet zeker. Het is essentieel om te weten dat a zekering fungeert als veiligheidsvoorziening om overspanning op uw Volkswagen Tiguan te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal voltooien en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en controleren of het filament nog intact is. Over het algemeen zul je dat willen vervang de zekering van de autoradio van een Volkswagen Tiguan wanneer deze niet meer werkt zonder aanwijsbare oorzaak . Als uw batterij effectief werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Stoel zit Volkswagen Tiguan vast

Waar is de zekering van de hoofdeenheid op Volkswagen Tiguan?

We zullen nu zoek de zekering in de head unit van je Volkswagen Tiguan . De zekering is over het algemeen een zekering van 15 ampère, blauw van kleur. Afhankelijk van het soort autoradio dat je hebt, kan het echter op twee verschillende plaatsen zijn. Vaak wordt hij aangesloten op de 12 volt stopcontacten op je middenconsole. We zullen de twee plaatsen zien waar de zekering van de autoradio van uw Volkswagen Tiguan kan worden geïdentificeerd.

De zekering van de originele autoradio instellen op Volkswagen Tiguan

.

Als u nog steeds de originele head-unit op uw Volkswagen Tiguan heeft, uw zekering moet in de zekeringkast van uw auto zitten . Het moet achter een plastic hoes in de buurt van uw bestuurdersstoel zitten. Raadpleeg de handleiding van uw auto als u deze niet kunt vinden. Dit zijn de stappen die u moet volgen voor de rest van de procedure:

 • Blader door de gebruikershandleiding op het deksel van de zekeringenkast om de zekering van de autoradio van uw Volkswagen Tiguan te lokaliseren , moet worden opgemerkt als «Radio» of «geluidssysteem»

  .

 • Verwijder de zekering van de autoradio aandachtig en controleer de status.
 • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering , breng in elk ander geval uw auto naar uw technicus zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
 • Nadat u de zekering van de autoradio hebt vervangen, zet u de autoradio weer in elkaar en test u ze.

Vervanging van de zekering op een head-unit van een ander product op Volkswagen Tiguan

Eindelijk zullen we de omstandigheid zien van een autoradio die in de winkels is gekocht, en hoe de zekering van de autoradio op Volkswagen Tiguan in deze situatie te lokaliseren . Hier zijn de verschillende stappen die u moet volgen om toegang te krijgen tot deze zekering:

 • Verwijder de autoradio van uw Volkswagen Tiguan , meestal moet u een stoot gebruiken om de beugels op alle vier de hoeken van de radio te ontgrendelen.
 • Achter de autoradio van uw Volkswagen Tiguan, zou u op de voedingsdraden een enkele zwarte zekeringkast moeten zien, open deze, hierin vindt u de zekering van de autoradio van uw Volkswagen Tiguan

  .

 • Het is een doorzichtige glazen lont, dus nu heb je de mogelijkheid om de zekering van uw Volkswagen Tiguan te vervangen
Weiterlesen:
Hoe kan ik de lamp van het dimlicht op mijn Volkswagen Tiguan vervangen?

Je weet het nu hoe u de zekering van uw autoradio kunt lokaliseren , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Volkswagen Tiguan, of de claxonzekering, aarzel dan niet om onze inhoudsartikelen over deze zekeringen te raadplegen.

Als je meer handleidingen over de Volkswagen Tiguan wilt, ga dan naar onze Volkswagen Tiguan-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector