Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is de autoradiozekering op Volkswagen Up! ?

Moderne auto’s zijn steeds meer uitgerust met techniek en toch brengt dit ons comfort, helaas lopen we ook tegen de nadelen aan. De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk bij alles wat elektrisch is op onze Volkswagen Up!, laat staan ​​dat we in de buurt komen van de zekeringen erop. Op deze pagina proberen we je te helpen om los uw zekeringcomplicaties op en vooral ook zoek de autoradiozekering op uw Volkswagen Up!. Hiervoor bekijken we eerst in welke situaties het van belang kan zijn om de autoradiozekering van uw Volkswagen Up! te vervangen, waar zit de autoradiozekering van uw Volkswagen Up! .

Waarom de autoradiozekering op Volkswagen Up! vervangen?

Dus laten we onze inhoudspagina beginnen op de plaats van de autoradiozekering van uw Volkswagen Up! door het belang om het te veranderen. Het kan zijn dat uw lont is doorgebrand, maar u weet het niet zeker. Het is belangrijk om te weten dat a zekering fungeert als beveiligingsapparaat om overspanning op uw Volkswagen Up! . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal voltooien en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en controleren of het filament nog intact is. Over het algemeen zul je dat willen vervang de zekering van de autoradio van een Volkswagen Up! wanneer het zonder aanwijsbare reden niet meer werkt . Als uw batterij effectief werkt, is het mogelijk de zekering die tot uw probleem leidt.

Weiterlesen:
Koppeling slipt op mijn Volkswagen Up!, wat te doen?

Waar is de hoofdunitzekering op Volkswagen Up!?

We zullen nu zoek naar de zekering in de headunit van uw Volkswagen Up! . De zekering is over het algemeen een zekering van 15 ampère, blauw van kleur. Afhankelijk van het soort autoradio dat u heeft, kan deze zich echter op twee verschillende plaatsen bevinden. Deze wordt doorgaans aangesloten op de 12 volt-aansluitingen op uw middenconsole. We zullen de twee plaatsen zien waar de zekering van de autoradio van uw Volkswagen Up! kan worden bepaald.

De zekering van de originele autoradio instellen op Volkswagen Up!

.

Als u nog de originele autoradio op uw Volkswagen Up! zekering moet in de zekeringkast van uw auto zitten . Het moet achter een plastic hoes in de buurt van uw bestuurdersstoel zitten. Vraag advies aan de handleiding van uw auto als u deze niet kunt ontdekken. Dit zijn de stappen die u moet volgen voor de rest van de procedure:

 • Lees de gebruikershandleiding op het deksel van de zekeringenkast om de zekering van de autoradio van uw Volkswagen Up! , moet worden opgemerkt als «Radio» of «geluidssysteem»

  .

 • Verwijder de zekering van de autoradio aandachtig en controleer de status.
 • Als deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering , breng in elk ander geval uw auto naar uw technicus zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
 • Nadat u de zekering van de autoradio hebt vervangen, zet u de autoradio weer in elkaar en test u deze.

Zekering vervangen op een head-unit van een ander product op Volkswagen Up!

Eindelijk zullen we de omstandigheid zien van een autoradio die in de winkels is gekocht, en hoe u de zekering van de autoradio op Volkswagen Up! in deze situatie . Dit zijn de verschillende stappen die u moet volgen om toegang te krijgen tot deze zekering:

 • Haal de autoradio uit uw Volkswagen Up! , meestal moet u een stoot gebruiken om de beugels op alle vier de hoeken van de radio te ontgrendelen.
 • Achter de autoradio van je Volkswagen Up! zou je op de voedingsdraden een enkele zwarte zekeringkast moeten zien, open deze, daarin vind je de zekering van de autoradio van je Volkswagen Up!

  .

 • Het is een doorzichtige glazen lont, dus nu heb je de mogelijkheid om de zekering van uw Volkswagen Up!
Weiterlesen:
Motorkap zit vast op mijn Volkswagen Up!, wat kan ik doen?

Je weet het nu hoe u de zekering van uw autoradio kunt ontdekken , als u op zoek bent naar andere zekeringen, zoals de startzekering op Volkswagen Up!, of de claxonzekering, twijfel dan niet om advies in te winnen via onze webinhoud die aan deze zekeringen is gewijd.

Voor meer tips over de Volkswagen Up!, kijk eens bij de Volkswagen Up! categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector