Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is de starter op de Volvo S90?

Als uw auto normaal rijdt, is alles in orde, maar als hij regelmatig complicaties begint te krijgen, kunt u zich afvragen, vooral als uw auto niet start. In dit bericht laten we je zien waar de starter van een Volvo S90 is, het zal je helpen om je ontstekingscomplicaties op te lossen. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst de rol van een starter beschrijven en vervolgens, waar is de starter op een Volvo S90 , en, tot slot, hoe de starter van een auto te vervangen.

Doel van de starter op uw Volvo S90

We beginnen deze inhoudspagina met uitleg over de rol van de startmotor op uw Volvo S90. Het voorgerecht is een elektromotor die wordt aangedreven door uw batterij, is het zijn taak om uw motor op een voldoende hoge snelheid te laten lopen om hem te starten (meestal rond 300/400 tpm). Het bestaat uit drie hoofdonderdelen:

 • De solenoïde: dit onderdeel is een elektrisch relais dat als schakelaar zal werken, het wordt geactiveerd door de sleutel van uw Volvo S90 en laat de stroom van uw batterij naar de motor van uw dynamo.

  De motor: het belangrijkste element van uw dynamo, dit is het stuur dat het vliegwiel van uw Volvo S90 aandrijft en voldoende snelheid tot stand brengt om uw motor te laten starten.

 • Het aangrijptandwiel: dit is het laatste deel van uw starter, het is het tandwiel dat in direct contact komt met het vliegwiel, het maakt het mogelijk om de kracht van de starter naar de motor over te brengen.
Weiterlesen:
Hoe klap ik de achterbank neer in mijn Volvo S90?

Waar is de starter op een Volvo S90?

Nu we snel hebben beschreven wat een starter is en hoe het werkt, zullen we de vraag beantwoorden die de meesten van jullie zich moeten stellen waar is de starter gebaseerd op een Volvo S90? Het is vrij eenvoudig om een ​​voorgerecht te ontdekken, het is in feite een groot deel dat bijna constant op een vergelijkbare plaats zal staan. We laten u hieronder de twee mogelijke plaatsen voor uw autostarter ontdekken.

Locatie van de starter op traditionele Volvo S90

Eerste en meest voorkomende omstandigheid, waar de starter van een Volvo S90 met een conventionele motor te ontdekken (impliciet zonder starten en stoppen). De starter heeft een specifiek doel, het starten van de motor van uw auto, daarvoor moet het constant zijn bij het motorvliegwiel van deze omdat het het onderdeel is dat wordt geactiveerd wanneer het wordt gebruikt. Het vliegwiel bevindt zich op de kruising tussen uw versnellingsbak en uw motor.

Locatie van de starter voor Volvo S90 met start en stop

En nu tweede mogelijke startlocatie van uw Volvo S90 . Deze zaak komt veel minder vaak voor. Het heeft alleen betrekking op motoren die zijn uitgerust met start en stop, en een groot deel daarvan zal worden uitgerust met een starter die zich dicht bij het vliegwiel bevindt. Bij sommige specifieke series of motoren kan de starter van uw Volvo S90 echter in uw dynamo zijn ingebouwd, deze wordt dan een starter-dynamo genoemd, om het niet minder moeilijk te ontdekken, vindt u uw accessoiregordel en moet u de grote ontdekken startblok.

Weiterlesen:
Hoe een 2-persoons Volvo S90 ombouwen tot een 5-persoons?

Hoe de starter op een Volvo S90 vervangen?

Ten slotte laten we u vrij snel zien hoe u de startmotor van een Volvo S90 vervangt. Deze procedure is niet noodzakelijk ingewikkeld, maar kan worden overwogen door mensen met de minste eenvoudige mechanische expertise en aangepaste gereedschappen. Houd u aan de onderstaande hoofdstappen om deze interventie uit te voeren:

 • Koppel de batterij van uw Volvo S90 los, als u niet weet hoe u dit moet doen, denk dan niet twee keer na om onze inhoudspagina te raadplegen die aangeeft hoe u dit zonder enig risico kunt doen.
 • Nadat je je starter hebt ontdekt, maak je de bevestigingen los die hem in je motorblok houden, meestal zijn er 2 of 3

  .

 • Het wordt tijd om de voedingskabels los te koppelen van de startmotor van uw Volvo S90, maar voordat u dit doet, raden we u aan een foto te maken van de installatie om een ​​fout te maken bij het opnieuw monteren.
 • Het is mogelijk dat u, om het te verwijderen, onderdelen zoals de cardanische ophanging moet verwijderen.
 • Monteer de nieuwe starter opnieuw en wees voorzichtig bij het aansluiten van de connectoren.
 • Sluit uw batterij opnieuw aan en test uw starter.

Mocht u nog vragen hebben over de Volvo S90, aarzel dan niet om onze Volvo S90 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector