Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is de starter op de Volvo XC60?

Als uw auto normaal rijdt, is alles in orde, maar als hij regelmatig complicaties begint te krijgen, kunt u zich misschien zorgen gaan maken, vooral als uw auto niet start. In dit artikel leren we je waar de starter van een Volvo XC60 is, het helpt je bij het oplossen van je ontstekingscomplicaties. Om dit te doen, zullen we eerst de rol van een starter samenvatten en vervolgens, waar is de starter op een Volvo XC60 , en, tot slot, hoe de starter van een auto te vervangen.

Rol van de starter op uw Volvo XC60

We beginnen deze inhoudspagina door de rol van de startmotor op uw Volvo XC60 te beschrijven. Het voorgerecht is een elektromotor die wordt aangedreven door uw batterij, is het zijn taak om uw motor op een voldoende hoge snelheid te laten lopen om hem te starten (meestal rond 300/400 tpm). Het bestaat uit drie belangrijkste onderdelen:

 • De solenoïde: dit onderdeel is een elektrisch relais dat werkt als een schakelaar.Het wordt geactiveerd door de sleutel van uw Volvo XC60 en laat de stroom van uw batterij naar de motor van uw dynamo.

  De motor: het belangrijkste onderdeel van uw dynamo, dit is het stuur dat het vliegwiel van uw Volvo XC60 aandrijft en voldoende snelheid maakt om uw motor te starten.

 • Het aangrijptandwiel: dit is het laatste deel van uw starter, het is het tandwiel dat in direct contact komt met het vliegwiel, het maakt het mogelijk om de kracht van de starter naar de motor over te brengen.
Weiterlesen:
Hoe kan ik de mistlamp van mijn Volvo XC60 vervangen?

Waar is de starter op een Volvo XC60?

Nu we snel hebben uitgelegd wat een starter is en hoe deze werkt, zullen we de vraag beantwoorden die de meesten van jullie zich moeten stellen waar is de starter gebaseerd op een Volvo XC60? Het is vrij eenvoudig om een ​​voorgerecht te ontdekken, het is inderdaad een groot deel dat bijna constant op een vergelijkbare plaats zal worden geplaatst. We laten u hieronder de twee mogelijke plaatsen voor uw autostarter zien.

Locatie van de starter op klassieke Volvo XC60

Eerste en meest voorkomende geval, waar de starter van een Volvo XC60 met een conventionele motor te ontdekken (impliciet zonder starten en stoppen). De starter heeft een bepaalde actie, om de motor van je auto te starten, daarvoor moet het constant zijn bij het motorvliegwiel van deze omdat het het onderdeel is dat wordt geactiveerd wanneer het wordt gebruikt. Het vliegwiel bevindt zich op de kruising tussen uw versnellingsbak en uw motor.

Locatie van de starter voor Volvo XC60 met start en stop

En nu tweede mogelijke startlocatie van uw Volvo XC60 . Deze zaak komt veel minder vaak voor. Het betreft alleen motoren die zijn gebouwd met start en stop, en een groot deel daarvan zal worden uitgerust met een starter die dicht bij het vliegwiel is geplaatst. Bij bepaalde series of motoren kan de starter van uw Volvo XC60 echter in uw dynamo zijn geïntegreerd, deze staat dan bekend als een starter-dynamo, om het niet veel eenvoudiger te ontdekken, identificeert u uw accessoiregordel en moet u de grote ontdekken startblok.

Weiterlesen:
Stoel zit vast Volvo XC60 in positie

Hoe de starter op een Volvo XC60 vervangen?

Ten slotte leggen we je eigenlijk vrij snel uit hoe je de startmotor van een Volvo XC60 vervangt. Dit proces is niet per se moeilijk, het kan worden overwogen door mensen met een minimale mechanische basiskennis en aangepaste apparatuur. Volg onderstaande de belangrijkste stappen om deze ingreep uit te voeren:

 • Koppel de batterij los van uw Volvo XC60, als u niet weet hoe u dit moet doen, denk dan niet twee keer na om onze inhoudspagina te raadplegen waarin wordt beschreven hoe u dit zonder enig risico kunt doen.
 • Na het vinden van uw starter, maakt u de bevestigingen los die hem in uw motorblok houden, er zijn over het algemeen 2 of 3

  .

 • Het wordt tijd om de voedingskabels los te koppelen van de startmotor van uw Volvo XC60, maar voordat u dit doet, raden we u aan een foto te maken van de set-up om te voorkomen dat u een fout maakt bij het opnieuw monteren.
 • Het is mogelijk dat u om het te verwijderen mogelijk auto-onderdelen zoals de cardanische ophanging moet verwijderen.
 • Monteer de nieuwe starter opnieuw en wees voorzichtig bij het aansluiten van de connectoren.
 • Sluit uw batterij opnieuw aan en test uw starter.

Als je meer tutorials over de Volvo XC60 nodig hebt, ga dan naar onze Volvo XC60-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector