Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is de starter op Volkswagen Rabbit?

Als uw auto normaal rijdt, is alles in orde, maar als het regelmatig complicaties begint te krijgen, kunt u mogelijk gaan speculeren, vooral als uw motorvoertuig niet start. In dit artikel zullen we je leren waar de starter van een Volkswagen Rabbit zich bevindt, het zal je helpen om je ontstekingscomplicaties op te lossen. Om dit te doen, zullen we eerst het doel van een starter samenvatten en vervolgens, waar is de starter op een Volkswagen Rabbit , en, tot slot, hoe de starter van een motorvoertuig te veranderen.

Functie van de starter op uw Volkswagen Rabbit

We beginnen dit artikel met het uitleggen van het doel van de startmotor op uw Volkswagen Rabbit. Het voorgerecht is een elektromotor die wordt aangedreven door uw batterij, is het zijn taak om uw motor op een voldoende hoge snelheid te laten lopen om hem te starten (meestal rond 300/400 tpm). Het bestaat uit drie hoofdonderdelen:

 • De solenoïde: dit onderdeel is een elektrisch relais dat werkt als een schakelaar.Het wordt geactiveerd door de sleutel van uw Volkswagen Rabbit en laat de stroom van uw batterij naar de motoreenheid van uw dynamo.

  De motorunit: Het belangrijkste element van uw dynamo, dit is het stuur dat het vliegwiel van uw Volkswagen Rabbit aandrijft en voldoende snelheid tot stand brengt om uw motorunit te starten.

 • Het aangrijptandwiel: dit is het laatste onderdeel van uw starter, het is het tandwiel dat in direct contact komt met het vliegwiel, het laat toe om de kracht van de starter naar de motor te sturen.
Weiterlesen:
Injectieprobleem Volkswagen Rabbit, wat te doen?

Waar is de starter op een Volkswagen Rabbit?

Nu we vrij snel hebben uitgelegd wat een starter is en hoe deze werkt, zullen we de vraag beantwoorden die de meesten van jullie zich moeten stellen waar is de starter gebaseerd op een Volkswagen Rabbit? Het is vrij eenvoudig om een ​​starter te vinden, in feite is het een groot onderdeel dat bijna altijd op een vergelijkbare plaats zal staan. We laten u hieronder de twee mogelijke locaties voor uw motorstarter zien.

Locatie van de starter op klassieke Volkswagen Rabbit

Eerste en meest voorkomende omstandigheid, waar de starter van een Volkswagen Rabbit met een conventionele motor te vinden is (impliciet zonder starten en stoppen). De starter heeft een specifieke functie, om de motorunit van uw motorvoertuig te starten, daarvoor moet het altijd zijn bij het vliegwiel van de motoreenheid van deze omdat het de component is die het activeert wanneer het wordt gebruikt. Het vliegwiel bevindt zich op de kruising tussen uw versnellingsbak en uw motoreenheid.

Locatie van de starter voor Volkswagen Rabbit met start en stop

En nu tweede mogelijke startlocatie van uw Volkswagen Rabbit . Deze zaak komt veel minder vaak voor. Het heeft alleen betrekking op motoren die zijn uitgerust met start en stop, en een goed onderdeel daarvan zal worden uitgerust met een starter die zich dicht bij het vliegwiel bevindt. Bij sommige specifieke series of motoren kan de starter van uw Volkswagen Rabbit echter in uw dynamo zijn inbegrepen, deze wordt dan een starter-dynamo genoemd, om het niet veel eenvoudiger te vinden, identificeert u uw accessoiregordel en moet u de grote starter ontdekken blok.

Weiterlesen:
Mijn Volkswagen Rabbit trekt naar links, wat moet ik doen?

Hoe verander ik de starter op een Volkswagen Rabbit?

Ten slotte laten we je eigenlijk vrij snel zien hoe je de starter van een Volkswagen Rabbit kunt vervangen. Deze procedure is niet per se moeilijk, het kan worden overwogen door mensen met de laagste eenvoudige mechanische expertise en aangepaste apparatuur. Houd u aan de onderstaande hoofdstappen om deze interventie uit te voeren:

 • Ontkoppel de batterij van uw Volkswagen Rabbit, als u niet weet hoe u dit moet doen, denk dan niet twee keer na om ons artikel te raadplegen waarin wordt uitgelegd hoe u dit kunt doen zonder enig risico te nemen.
 • Na het ontdekken van uw starter, maakt u de bevestigingen los die hem in uw motorblok vasthouden, in de meeste gevallen zijn er 2 of 3

  .

 • Het wordt tijd om de stroomkabels los te koppelen van de startmotor van uw Volkswagen Rabbit, maar voordat u dit doet raden we u aan om een ​​foto te maken van de set-up om te voorkomen dat u een fout maakt bij het monteren.
 • Het is mogelijk dat u om het te verwijderen mogelijk onderdelen zoals de cardanische ophanging moet verwijderen.
 • Monteer de nieuwe starter opnieuw en wees voorzichtig bij het aansluiten van de connectoren.
 • Sluit uw batterij opnieuw aan en test uw starter.

Als je meer tutorials over de Volkswagen Rabbit wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Rabbit.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector