Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is de starter op Volkswagen Routan?

Als uw auto normaal rijdt, is alles in orde, maar als hij regelmatig problemen begint te krijgen, kunt u gaan speculeren, vooral als uw auto niet start. In dit artikel laten we je zien waar de starter van een Volkswagen Routan zit, het helpt je bij het oplossen van je ontstekingsproblemen. Om dit te doen, zullen we eerst de rol van een starter illustreren en vervolgens, waar is de starter op een Volkswagen Routan , en, eindelijk, hoe de starter van een auto te vervangen.

Rol van de starter op uw Volkswagen Routan

We beginnen dit artikel met een gedetailleerde beschrijving van de rol van de startmotor op uw Volkswagen Routan. Het voorgerecht is een elektromotor die wordt aangedreven door uw batterij, is het zijn taak om uw motor op een voldoende hoge snelheid te laten lopen om hem te starten (meestal rond 300/400 tpm). Het bestaat uit drie belangrijkste onderdelen:

 • De solenoïde: dit onderdeel is een elektrisch relais dat werkt als een schakelaar, het wordt geactiveerd door de sleutel van uw Volkswagen Routan en laat de stroom van uw batterij naar de motoreenheid van uw dynamo.

  De motorunit: het belangrijkste element van uw dynamo, dit is het stuur dat het vliegwiel van uw Volkswagen Routan aandrijft en voldoende snelheid creëert om uw motorunit te starten.

 • Het aangrijptandwiel: dit is het laatste deel van uw starter, het is het tandwiel dat in direct contact komt met het vliegwiel, het maakt het mogelijk om de kracht van de starter naar de motor over te brengen.
Weiterlesen:
Probleem met automatische transmissie Volkswagen Routan?

Waar is de starter op een Volkswagen Routan?

Nu we snel hebben beschreven wat een starter is en hoe het werkt, zullen we de vraag beantwoorden die de meesten van jullie zich moeten stellen waar is de starter te vinden op een Volkswagen Routan? Het is vrij eenvoudig om een ​​starter te vinden, in werkelijkheid is het een groot deel dat bijna constant op een vergelijkbare locatie zal worden geplaatst. We laten u hieronder de twee mogelijke plekken voor uw auto-starter ontdekken.

Locatie van de starter op klassieke Volkswagen Routan

Eerste en meest voorkomende omstandigheid, waar de starter van een Volkswagen Routan met een conventionele motor te vinden (impliciet zonder starten en stoppen). De starter heeft een bepaald doel, namelijk het starten van de motor van uw auto, daarvoor moet het constant zijn bij het vliegwiel van de motoreenheid van deze omdat het het onderdeel is dat wordt geactiveerd wanneer het wordt gebruikt. Het vliegwiel bevindt zich op de kruising tussen uw versnellingsbak en uw motoreenheid.

Locatie van de starter tot Volkswagen Routan met start en stop

En nu tweede mogelijke startlocatie van uw Volkswagen Routan . Deze zaak komt veel minder vaak voor. Het gaat alleen om motoren die zijn uitgerust met start en stop, en een groot deel van hen zal worden uitgerust met een starter die dicht bij het vliegwiel is geplaatst. Desalniettemin kan bij bepaalde series of motoren de starter van uw Volkswagen Routan in uw dynamo zijn opgenomen, deze wordt dan een starter-dynamo genoemd, om het niet veel gemakkelijker te lokaliseren, lokaliseer uw accessoiregordel en u zou de grote starter moeten ontdekken blok.

Weiterlesen:
Sleutel zit vast in ontsteking van Volkswagen Routan, wat te doen?

Hoe de starter op een Volkswagen Routan vervangen?

Ten slotte beschrijven we vrij snel hoe u de startmotor van een Volkswagen Routan vervangt. Dit proces is eigenlijk niet ingewikkeld, het kan worden overwogen door mensen met een minimum aan eenvoudige mechanische expertise en aangepaste apparatuur. Volg onderstaande de belangrijkste stappen om deze ingreep uit te voeren:

 • Koppel de batterij van uw Volkswagen Routan los, als u niet weet hoe u dit moet doen, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen in ons artikel waarin wordt uitgelegd hoe u dit zonder enig risico kunt doen.
 • Na het vinden van uw starter, maakt u de bevestigingen los die hem in uw motorblok vasthouden, er zijn over het algemeen 2 of 3

  .

 • Het wordt tijd om de voedingskabels los te koppelen van de startmotor van uw Volkswagen Routan, maar voordat u dit doet, raden we u aan een foto te maken van de set-up om te voorkomen dat u een fout maakt bij het opnieuw monteren.
 • Het is mogelijk dat u om het te verwijderen auto-onderdelen zoals de cardanische ophanging moet verwijderen.
 • Monteer de nieuwe starter opnieuw en wees voorzichtig bij het aansluiten van de connectoren.
 • Sluit uw batterij opnieuw aan en test uw starter.

Als u nog vragen heeft over de Volkswagen Routan, aarzel dan niet om onze categorie Volkswagen Routan te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector