Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is de starter op Volkswagen Scirocco ?

Als uw auto normaal rijdt, is alles in orde, maar als het regelmatig complicaties begint te krijgen, kunt u zich afvragen, vooral als uw motorvoertuig niet wil starten. In dit artikel zullen we u leren waar de starter van een Volkswagen Scirocco zich bevindt, het zal u helpen om uw ontstekingscomplicaties op te lossen. Om dit te doen, zullen we eerst de rol van een starter beschrijven en vervolgens waar is de starter op een Volkswagen Scirocco , en, ten slotte, hoe de starter van een motorvoertuig te vervangen.

De rol van de starter op uw Volkswagen Scirocco

We beginnen deze inhoud met een gedetailleerde beschrijving van de rol van de startmotor op uw Volkswagen Scirocco. Het voorgerecht is een elektromotor die wordt aangedreven door uw batterij, zal het zijn rol om uw motor op een voldoende hoge snelheid te laten draaien om hem te starten (meestal rond 300/400 tpm). Het is opgebouwd uit drie belangrijkste onderdelen:

 • De solenoïde: Dit onderdeel is een elektrisch relais dat als schakelaar zal fungeren, het wordt geactiveerd door de sleutel van uw Volkswagen Scirocco en laat de stroom van uw batterij naar de motoreenheid van uw dynamo.

  De motoreenheid: Het belangrijkste onderdeel van uw dynamo, het is degene die het vliegwiel van uw Volkswagen Scirocco zal aandrijven en voldoende snelheid zal maken om uw motoreenheid te laten starten.

 • Het aangrijptandwiel: dit is het laatste onderdeel van uw starter, het is het tandwiel dat in direct contact komt met het vliegwiel, het laat toe om de kracht van de starter naar de motor te sturen.
Weiterlesen:
Hoe de startonderbreker Volkswagen Scirocco uitschakelen?

Waar is de starter op een Volkswagen Scirocco?

Nu we vrij snel hebben uitgelegd wat een starter is en hoe deze werkt, zullen we de vraag beantwoorden die de meesten van jullie zich moeten stellen waar is de starter gebaseerd op een Volkswagen Scirocco? Het is vrij eenvoudig om een ​​starter te vinden, sterker nog, het is een groot onderdeel dat bijna altijd op een vergelijkbare locatie zal worden geplaatst. Hieronder laten we u de twee mogelijke locaties voor uw motorvoertuigstarter zien.

Locatie van de starter op traditionele Volkswagen Scirocco

Eerste en meest voorkomende geval, waar de starter van een Volkswagen Scirocco met een conventionele motor te vinden is (impliciet zonder start en stop). De starter heeft een bijzondere functie, het starten van de motorunit van uw motorvoertuig, daarvoor moet het altijd bij het vliegwiel van de motoreenheid van deze omdat het de component is die het activeert wanneer het wordt gebruikt. Het vliegwiel bevindt zich op de kruising tussen uw versnellingsbak en uw motoreenheid.

Locatie van de starter naar Volkswagen Scirocco met start en stop

En nu tweede mogelijke starterslocatie van uw Volkswagen Scirocco . Dit geval komt veel minder vaak voor. Het heeft alleen betrekking op motoren die zijn gebouwd met start en stop, en een goed onderdeel daarvan zal worden uitgerust met een starter die dicht bij het vliegwiel is geplaatst. Desalniettemin kan bij sommige bepaalde series of motoren de starter van uw Volkswagen Scirocco in uw dynamo zijn ingebouwd, het staat dan bekend als een starter-dynamo, om het niet veel gemakkelijker te vinden, zoek uw accessoireriem en u zou de groot startblok.

Weiterlesen:
Waar kan ik de claxonzekering op Volkswagen Scirocco vinden?

Hoe de starter van een Volkswagen Scirocco vervangen?

Tot slot laten we u vrij snel zien hoe u de starter van een Volkswagen Scirocco vervangt. Deze procedure is niet echt ingewikkeld, maar kan worden overwogen door mensen met een minimum aan mechanische basiservaring en aangepaste apparatuur. Volg hieronder de belangrijkste stappen om deze ingreep uit te voeren:

 • Koppel de batterij los van uw Volkswagen Scirocco, als u niet weet hoe u dit moet doen, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen bij onze inhoud die aangeeft hoe u dit moet doen zonder enig risico te nemen.
 • Nadat u uw starter heeft gevonden, maakt u de bevestigingen los die hem in uw motorblok vasthouden, meestal zijn er 2 of 3

  .

 • Het wordt tijd om de stroomkabels los te koppelen van de startmotor van uw Volkswagen Scirocco, maar voordat u dit doet, raden we u aan een foto van de installatie te maken om fouten bij het opnieuw monteren te voorkomen.
 • Het is mogelijk dat u om het te verwijderen mogelijk auto-onderdelen zoals de cardanische ophanging moet verwijderen.
 • Monteer de nieuwe starter opnieuw en wees voorzichtig bij het aansluiten van de connectoren.
 • Sluit uw batterij opnieuw aan en test uw starter.

Indien u nog bijkomende vragen heeft over de Volkswagen Scirocco, aarzel dan niet om onze Volkswagen Scirocco categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector