Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is de starter op Volkswagen T-roc ?

Als uw auto normaal loopt, is alles in orde, maar als hij regelmatig problemen begint te krijgen, kunt u zich afvragen, vooral als uw motorvoertuig niet wil starten. In dit bericht zullen we je leren waar de starter van een Volkswagen T-roc is, het zal je helpen om je ontstekingsproblemen op te lossen. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst het doel van een starter uitleggen, waar is de starter op een Volkswagen T-roc , en, tot slot, hoe de starter van een motorvoertuig te veranderen.

Rol van de starter op uw Volkswagen T-roc

We beginnen deze inhoud met het doel van de startmotor op uw Volkswagen T-roc. Het voorgerecht is een elektromotor die wordt aangedreven door uw batterij, zal zijn functie zijn om uw motor op een voldoende hoge snelheid te laten lopen om hem te starten (meestal rond 300/400 tpm). Het bestaat uit drie hoofdonderdelen:

 • De solenoïde: Dit onderdeel is een elektrisch relais dat als schakelaar zal fungeren, het wordt geactiveerd door de sleutel van uw Volkswagen T-roc en laat de stroom van uw batterij naar de motor van uw dynamo door.

  De motor: Het belangrijkste onderdeel van uw dynamo, het is degene die het vliegwiel van uw Volkswagen T-roc zal aandrijven en voldoende snelheid zal creëren om uw motor te laten starten.

 • Het aangrijptandwiel: dit is het laatste onderdeel van uw starter, het is het tandwiel dat in direct contact komt met het vliegwiel, het maakt het mogelijk om de kracht van de starter naar de motor over te brengen.
Weiterlesen:
Hoe luidsprekers op Volkswagen T-roc veranderen?

Waar is de starter op een Volkswagen T-roc?

Nu we snel hebben beschreven wat een starter is en hoe het werkt, zullen we de vraag beantwoorden die de meesten van jullie zich moeten stellen waar zit de starter op een Volkswagen T-roc? Het is vrij eenvoudig om een ​​starter te ontdekken, het is inderdaad een groot onderdeel dat vrijwel constant op een vergelijkbare plek zal staan. Hieronder laten we u de twee mogelijke plaatsen voor uw motorrijtuigstarter zien.

Locatie van de starter op klassieke Volkswagen T-roc

Eerste en meest algemene omstandigheid, waar de starter van een Volkswagen T-roc met een conventionele motor te ontdekken is (impliciet zonder start en stop). De starter heeft een bijzondere functie, om de motor van uw motorvoertuig te starten, daarvoor moet hij constant zijn bij het motorvliegwiel van deze omdat het de component is die het activeert wanneer het wordt gebruikt. Het vliegwiel bevindt zich op de kruising tussen uw versnellingsbak en uw motor.

Locatie van de starter naar Volkswagen T-roc met start en stop

En nu tweede mogelijke starterslocatie van uw Volkswagen T-roc . Dit geval komt veel minder vaak voor. Het gaat alleen om motoren die zijn uitgerust met start en stop, en een goed onderdeel daarvan zal worden uitgerust met een starter die zich dicht bij het vliegwiel bevindt. Desalniettemin kan bij sommige bepaalde series of motoren de starter van uw Volkswagen T-roc in uw dynamo zijn opgenomen, deze wordt dan een starter-dynamo genoemd, om het niets gemakkelijker te vinden, zoek uw accessoireriem en u zou de grote starter moeten zien blok.

Weiterlesen:
Volkswagen T-roc die sterft tijdens het rijden

Hoe de starter op een Volkswagen T-roc vervangen?

Ten slotte zullen we u eigenlijk vrij snel beschrijven hoe u de starter van een Volkswagen T-roc kunt vervangen. Deze procedure is eigenlijk niet moeilijk, het kan worden overwogen door mensen met de minste eenvoudige mechanische ervaring en aangepast gereedschap. Volg hieronder de belangrijkste stappen om deze interventie uit te voeren:

 • Ontkoppel de batterij van uw Volkswagen T-roc, als u niet weet hoe u dit moet doen, denk dan niet twee keer na om onze inhoud te raadplegen die aangeeft hoe u dit kunt doen zonder enig risico te nemen.
 • Nadat u uw starter heeft gevonden, maakt u de bevestigingen los die hem in uw motorblok houden, meestal zijn er 2 of 3

  .

 • Het wordt tijd om de stroomkabels los te koppelen van de startmotor van uw Volkswagen T-roc, maar voordat u dit doet, raden we u aan een foto van de installatie te maken om fouten bij het opnieuw monteren te voorkomen.
 • Het is mogelijk dat u, om het te verwijderen, onderdelen zoals de cardanische ophanging moet verwijderen.
 • Monteer de nieuwe starter opnieuw en wees voorzichtig bij het aansluiten van de connectoren.
 • Sluit uw batterij opnieuw aan en test uw starter.

Als je meer tutorials over de Volkswagen T-roc nodig hebt, ga dan naar onze categorie Volkswagen T-roc.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector