Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is de zekering van de autoradio op de volvo v40?

Moderne voertuigen worden meer en meer gebouwd met technologie en hoewel dit ons comfort brengt, hebben we helaas ook de keerzijden. De meesten van ons voelen zich niet op hun gemak met iets dat elektrisch is op onze volvo v40, laat staan ​​dat we in de buurt van de zekeringen gaan. Op deze pagina proberen we je te helpen om los uw zekeringproblemen op en specifiek voor zoek de autoradiozekering op uw volvo v40. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst ontdekken in welke situaties het relevant kan zijn om de autoradio-zekering van uw volvo v40 te vervangen en vervolgens waar is de autoradiozekering van uw volvo v40 .

Waarom de zekering van de autoradio op volvo v40 vervangen?

Dus laten we ons artikel beginnen op de plaats van de autoradiozekering van uw volvo v40 door het te veranderen. Misschien heb je het gevoel dat je lont is doorgebrand, maar je weet het niet zeker. Het is noodzakelijk om te weten dat a zekering fungeert als beveiligingsapparaat om overspanning op uw volvo v40 . te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal voltooien en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en valideren dat het filament nog intact is. Over het algemeen wil je dat vervang de zekering van de autoradio van een volvo v40 wanneer deze zonder duidelijke reden niet meer werkt . Als uw batterij goed werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Waar koelvloeistof in volvo v40 plaatsen?

Waar is de zekering van de hoofdunit op de volvo v40?

We zullen nu zoek naar de zekering in de head-unit van uw volvo v40 . De zekering is over het algemeen een zekering van 15 ampère, blauw van kleur. Desalniettemin, afhankelijk van het soort autoradio dat u heeft, kan deze zich op twee verschillende locaties bevinden. Deze wordt doorgaans aangesloten op de 12 volt-aansluitingen op uw middenconsole. We zullen de twee plaatsen ontdekken waar de zekering van de autoradio van uw volvo v40 kan worden ontdekt.

De zekering van de originele autoradio instellen op volvo v40

.

Als u nog steeds de originele head-unit op uw volvo v40 heeft, zekering moet in de zekeringkast van uw auto zitten . Het moet achter een plastic hoes in de buurt van uw bestuurdersstoel zitten. Vraag advies in de instructiehandleiding van uw auto als u deze niet kunt vinden. Dit zijn de stappen die u moet volgen voor de rest van het proces:

 • Lees de instructiehandleiding op het deksel van de zekeringenkast om de zekering van de autoradio van uw volvo v40 . te lokaliseren , moet worden opgemerkt als «Radio» of «geluidssysteem»

  .

 • Verwijder de zekering van de autoradio voorzichtig en controleer de status.
 • Als deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering , breng in elk ander geval uw voertuig naar uw technicus zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
 • Nadat u de zekering van de autoradio hebt vervangen, zet u de autoradio weer in elkaar en test u deze.

Zekering vervangen op een head-unit van een ander product op volvo v40

Eindelijk ontdekken we de omstandigheid van een autoradio die in de winkels is gekocht, en hoe u in dit scenario de zekering van de autoradio op de volvo v40 kunt vinden? . Hier zijn de verschillende stappen die u moet volgen om toegang te krijgen tot deze zekering:

 • Haal de autoradio uit uw volvo v40 , meestal moet u een stoot gebruiken om de beugels op alle vier de hoeken van de radio te ontgrendelen.
 • Achter de autoradio van uw volvo v40 zou u op de voedingsdraden een enkele zwarte zekeringkast moeten zien, open deze, daarin vindt u de zekering van de autoradio van uw volvo v40

  .

 • Het is een doorzichtige glazen zekering, dus nu kun je het om de zekering van uw volvo v40 . te vervangen
Weiterlesen:
Remvloeistof lekkage volvo v40

Je weet het nu hoe u de zekering van uw autoradio kunt lokaliseren , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op de volvo v40 of de claxonzekering, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen bij onze webinhoud over deze zekeringen.

Kijk voor meer tips over de volvo v40 in de categorie volvo v40.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector