Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is de zekering van de autoradio op de volvo v70?

Moderne voertuigen zijn meer en meer uitgerust met technologie en hoewel dit ons comfort brengt, gaan we helaas ook door de keerzijden. De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk bij alles wat elektrisch is op onze volvo v70, laat staan ​​dat we in de buurt van de zekeringen komen. In dit bericht zullen we proberen je te helpen om los uw zekeringcomplicaties op en specifiek voor zoek de autoradiozekering op uw volvo v70. Om dit te doen, zullen we eerst bekijken in welke situaties het relevant kan zijn om de autoradiozekering van uw volvo v70 te vervangen en vervolgens waar is de autoradiozekering van uw volvo v70 .

Waarom de zekering van de autoradio op volvo v70 vervangen?

Dus laten we ons artikel beginnen op de plaats van de autoradiozekering van uw volvo v70 door het te veranderen. Je hebt misschien het gevoel dat je lont is doorgebrand, maar je weet het niet zeker. Het is noodzakelijk om te weten dat a zekering fungeert als beveiligingsapparaat om overspanning op uw volvo v70 . te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een min of meer dikke gloeidraad, die een zekere spanning zal doorlaten en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog intact is. Over het algemeen wil je dat vervang de zekering van de autoradio van een volvo v70 wanneer deze zonder duidelijke oorzaak niet meer werkt . Als uw batterij effectief werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Hoe verwijder ik de velg van de volvo v70?

Waar is de zekering van de hoofdunit op de volvo v70?

We zullen nu zoek naar de zekering in de head-unit van uw volvo v70 . De zekering is over het algemeen een zekering van 15 ampère, blauw van kleur. Afhankelijk van het soort autoradio dat u heeft, kan deze zich echter op twee verschillende locaties bevinden. Vaak is deze gekoppeld aan de 12 volt stopcontacten op je middenconsole. We zullen de twee plaatsen zien waar de zekering van de autoradio van uw volvo v70 kan worden bepaald.

De zekering van de originele autoradio instellen op volvo v70

.

Als u nog steeds de originele head-unit op uw volvo v70 heeft, zekering moet in de zekeringkast van uw auto zitten . Het moet achter een plastic hoes in de buurt van uw bestuurdersstoel zitten. Raadpleeg de handleiding van uw auto als u deze niet kunt vinden. Dit zijn de stappen die u moet volgen voor de rest van het proces:

 • Doorloop de handleiding op het deksel van de zekeringenkast om de zekering van de autoradio van uw volvo v70 . te vinden , moet worden opgemerkt als «Radio» of «geluidssysteem»

  .

 • Verwijder de zekering van de autoradio voorzichtig en controleer de status.
 • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering anders brengt u uw auto naar uw autotechnicus, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
 • Nadat u de zekering van de autoradio hebt vervangen, zet u de autoradio weer in elkaar en test u ze.

Zekering vervangen op een head-unit van een ander product op volvo v70

Eindelijk zullen we de omstandigheid zien van een autoradio die in de winkels is gekocht, en hoe vind je in deze situatie de zekering van de autoradio op volvo v70? . Dit zijn de verschillende stappen die u moet volgen om toegang te krijgen tot deze zekering:

 • Haal de autoradio uit uw volvo v70 , in de meeste gevallen zult u een stoot moeten gebruiken om de beugels op alle vier de hoeken van de radio te ontgrendelen.
 • Aan de achterkant van de autoradio van je volvo v70 zou je op de voedingsdraden een enkele zwarte zekeringkast moeten zien, open deze, daarin vind je de zekering van de autoradio van je volvo v70

  .

 • Het is een doorzichtige glazen lont, dus nu heb je de mogelijkheid de zekering van uw volvo v70 . vervangen
Weiterlesen:
Hoe open je de kofferbak van een volvo v70 van binnenuit?

Je weet het nu hoe u de zekering van uw autoradio kunt vinden , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op de volvo v70, of de claxonzekering, aarzel dan niet om advies in te winnen in onze artikelen over deze zekeringen.

Mocht u nog vragen hebben over de volvo v70, aarzel dan niet om onze categorie volvo v70 te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector