Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is de zekering van de autoradio op de volvo v90?

Moderne auto’s worden steeds meer met techniek gebouwd en toch brengt dit ons comfort, helaas nemen we ook de nadelen door. De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk bij alles wat elektrisch is op onze Volvo V90, laat staan ​​dat we in de buurt van de zekeringen komen. In dit artikel proberen we je te helpen om repareer uw zekeringcomplicaties en specifiek voor zoek de autoradiozekering op uw volvo v90. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst bekijken in welke situaties het relevant kan zijn om de autoradiozekering van uw volvo v90 te vervangen en vervolgens waar is de autoradiozekering van uw volvo v90 .

Waarom de zekering van de autoradio op volvo v90 vervangen?

Dus laten we beginnen met onze inhoud op de plaats van de autoradiozekering van uw volvo v90 door het te veranderen. Je hebt misschien het gevoel dat je lont is doorgebrand, maar je weet het niet zeker. Het is essentieel om te weten dat a zekering fungeert als beveiligingsapparaat om overspanning op uw volvo v90 . te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een min of meer dikke gloeidraad, die een zekere spanning zal doorlaten en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en bevestigen dat het filament nog intact is. Over het algemeen wil je dat vervang de zekering van de autoradio van een volvo v90 wanneer deze zonder duidelijke reden niet meer werkt . Als uw batterij effectief werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Slechte geur in de airco volvo v90

Waar is de zekering van de hoofdunit op de volvo v90?

We zullen nu zoek naar de zekering in de head-unit van uw volvo v90 . De zekering is over het algemeen een zekering van 15 ampère, blauw van kleur. Afhankelijk van het type autoradio dat u heeft, kan deze zich echter op twee verschillende plaatsen bevinden. Die is nogal eens gekoppeld aan de 12 volt stopcontacten op je middenconsole. We zullen de twee plaatsen zien waar de zekering van de autoradio van uw volvo v90 kan gevonden worden.

De zekering van de originele autoradio instellen op volvo v90

.

Als u nog steeds de originele head-unit op uw volvo v90 heeft, zekering moet in de zekeringkast van uw auto zitten . Het moet achter een plastic hoes in de buurt van uw bestuurdersstoel zitten. Raadpleeg de handleiding van uw auto als u deze niet kunt ontdekken. Dit zijn de stappen die u moet volgen voor de rest van het proces:

 • Blader door de handleiding op het deksel van de zekeringenkast om de zekering van de autoradio van uw volvo v90 . te ontdekken , moet worden opgemerkt als «Radio» of «geluidssysteem»

  .

 • Verwijder de zekering van de autoradio voorzichtig en controleer de status.
 • Als deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering , anders brengt u uw auto naar uw autotechnicus zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
 • Nadat u de zekering van de autoradio hebt vervangen, zet u de autoradio weer in elkaar en test u ze.

Zekering vervangen op een head-unit van een ander merk op volvo v90

Eindelijk zullen we de omstandigheid zien van een autoradio die in de winkels is gekocht, en hoe ontdek je in dit scenario de zekering van de autoradio op volvo v90 . Hier zijn de verschillende stappen die u moet volgen om toegang te krijgen tot deze zekering:

 • Haal de autoradio uit uw volvo v90 , in de meeste gevallen zult u een stoot moeten gebruiken om de beugels op alle vier de hoeken van de radio te ontgrendelen.
 • Achter de autoradio van uw volvo v90 zou u op de voedingsdraden een enkele zwarte zekeringkast moeten zien, open deze, daarin vindt u de zekering van de autoradio van uw volvo v90

  .

 • Het is een doorzichtige glazen lont, dus nu heb je de mogelijkheid de zekering van uw volvo v90 . vervangen
Weiterlesen:
Hoe katalysator volvo v90 te reinigen?

Je weet het nu hoe u de zekering van uw autoradio kunt ontdekken , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op volvo v90, of de claxonzekering, aarzel dan niet om onze artikelen over deze zekeringen te raadplegen.

Mocht u nog vragen hebben over de volvo v90, aarzel dan niet om onze categorie volvo v90 te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector