Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is de zekering van de autoradio op de Volvo Xc40?

Moderne voertuigen worden steeds meer met techniek gebouwd en desondanks brengt dit ons comfort, helaas gaan we ook door de nadelen heen. De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk bij alles wat elektrisch is aan onze Volvo Xc40, laat staan ​​dat we in de buurt van de zekeringen komen. In dit bericht zullen we proberen je te helpen om los uw zekeringcomplicaties op en specifiek voor zoek de autoradiozekering op uw Volvo Xc40. Hiervoor bekijken we eerst in welke situaties het van belang kan zijn om de autoradiozekering van uw Volvo Xc40 te vervangen, waar zit de autoradio zekering van uw Volvo Xc40 .

Waarom de zekering van de autoradio op de Volvo Xc40 vervangen?

Dus laten we beginnen met onze inhoud op de plaats van de autoradiozekering van uw Volvo Xc40 door het belang ervan te veranderen. Het kan zijn dat uw lont is doorgebrand, maar u weet het niet zeker. Het is essentieel om te weten dat a zekering werkt als veiligheidsvoorziening om overspanning op uw Volvo Xc40 . te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een min of meer dikke gloeidraad, die een zekere spanning zal doorlaten en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en bevestigen dat het filament nog intact is. Over het algemeen wil je dat vervang de zekering van de autoradio van een Volvo Xc40 wanneer deze het niet meer doet zonder duidelijke verklaring . Als uw batterij goed werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Hoe de airconditioning op een Volvo Xc40 aan te zetten?

Waar is de zekering van de hoofdunit op de Volvo Xc40?

We zullen nu zoek de zekering in de head unit van uw Volvo Xc40 . De zekering is over het algemeen een zekering van 15 ampère, blauw van kleur. Afhankelijk van het soort autoradio dat u heeft, kan deze zich echter op twee verschillende plaatsen bevinden. Deze is doorgaans gekoppeld aan de 12 volt-aansluitingen op uw middenconsole. We zullen de twee plaatsen zien waar de zekering van de autoradio van uw Volvo Xc40 kan worden geïdentificeerd.

De zekering van de originele autoradio instellen op Volvo Xc40

.

Als u nog de originele head-unit op uw Volvo Xc40 heeft, is uw zekering moet in de zekeringkast van uw auto zitten . Het moet achter een plastic hoes in de buurt van uw bestuurdersstoel zitten. Raadpleeg de handleiding van uw auto als u deze niet kunt ontdekken. Dit zijn de stappen die u moet volgen voor de rest van de procedure:

 • Lees de instructiehandleiding op het deksel van de zekeringenkast om de zekering van de autoradio van uw Volvo Xc40 . te ontdekken , moet worden opgemerkt als «Radio» of «geluidssysteem»

  .

 • Verwijder de zekering van de autoradio aandachtig en controleer de status.
 • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering , breng anders uw auto naar uw monteur zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
 • Nadat u de zekering van de autoradio hebt vervangen, zet u de autoradio weer in elkaar en test u deze.

Zekering vervangen op een head-unit van een ander merk op Volvo Xc40

Eindelijk zullen we de omstandigheid zien van een autoradio die in de winkels is gekocht, en hoe de zekering van de autoradio op de Volvo Xc40 in dit scenario te ontdekken? . Dit zijn de verschillende stappen die u moet volgen om toegang te krijgen tot deze zekering:

 • Verwijder de autoradio van uw Volvo Xc40 , over het algemeen moet u een stoot gebruiken om de beugels op alle vier de hoeken van de radio te ontgrendelen.
 • Achter de autoradio van uw Volvo Xc40 zou u op de voedingsdraden een enkele zwarte zekeringkast moeten zien, open deze, daarin vindt u de zekering van de autoradio van uw Volvo Xc40

  .

 • Het is een doorzichtige glazen lont, dus nu heb je de mogelijkheid om de zekering van uw Volvo Xc40 . te vervangen
Weiterlesen:
Waar kan ik de claxonzekering op de Volvo Xc40 vinden?

Je weet het nu hoe u de zekering van uw autoradio kunt ontdekken , als u op zoek bent naar andere zekeringen, zoals de startzekering op de Volvo Xc40 of de claxonzekering, aarzel dan niet om onze inhoudsartikelen over deze zekeringen te raadplegen.

Als u nog vragen heeft over de Volvo Xc40, aarzel dan niet om onze Volvo Xc40 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector