Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is de autoradiozekering op Volkswagen Passat 7?

Moderne voertuigen zijn meer en meer uitgerust met technologie en hoewel dit ons comfort brengt, gaan we helaas ook door de keerzijden. De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk bij alles wat elektrisch is op onze Volkswagen Passat 7, laat staan ​​dat we in de buurt komen van de zekeringen erop. In dit artikel proberen we je te helpen om repareer uw zekeringcomplicaties en vooral ook vind de autoradiozekering op uw Volkswagen Passat 7. Om dit te doen, zullen we eerst ontdekken in welke situaties het belangrijk kan zijn om de autoradio-zekering van uw Volkswagen Passat 7 te vervangen en vervolgens waar is de autoradio-zekering van uw Volkswagen Passat 7 .

Waarom de zekering van de autoradio op Volkswagen Passat 7 vervangen?

Dus laten we ons artikel beginnen op de plaats van de autoradiozekering van uw Volkswagen Passat 7 door het te veranderen. Het kan zijn dat uw lont is doorgebrand, maar u weet het niet zeker. Het is noodzakelijk om te weten dat a zekering fungeert als beveiligingsapparaat om overspanning op uw Volkswagen Passat 7 . te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal voltooien en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog intact is. Over het algemeen zul je dat willen vervang de zekering van de autoradio van een Volkswagen Passat 7 wanneer deze het niet meer doet zonder duidelijke verklaring . Als uw batterij effectief werkt, is het mogelijk de zekering die tot uw probleem leidt.

Weiterlesen:
Stank in de airco Volkswagen Passat 8

Waar is de zekering van de hoofdunit op Volkswagen Passat 7?

We zullen nu zoek naar de zekering in de headunit van uw Volkswagen Passat 7 . De zekering is over het algemeen een zekering van 15 ampère, blauw van kleur. Afhankelijk van het soort autoradio dat u heeft, kan deze zich echter op twee verschillende plaatsen bevinden. Vaak wordt deze aangesloten op de 12 volt stopcontacten op je middenconsole. We zullen de twee plaatsen ontdekken waar de zekering van de autoradio van uw Volkswagen Passat 7 kan worden ontdekt.

De zekering van de originele autoradio instellen op Volkswagen Passat 7

.

Als u nog de originele autoradio op uw Volkswagen Passat 7 heeft, is uw zekering moet in de zekeringkast van uw auto zitten . Het moet achter een plastic hoes in de buurt van uw bestuurdersstoel zitten. Vraag advies in de instructiehandleiding van uw auto als u deze niet kunt vinden. Dit zijn de stappen die u moet volgen voor de rest van de procedure:

 • Neem de instructiehandleiding door op het deksel van de zekeringenkast om de zekering van de autoradio van uw Volkswagen Passat 7 . te ontdekken , moet worden opgemerkt als «Radio» of «geluidssysteem»

  .

 • Verwijder de zekering van de autoradio voorzichtig en controleer de status.
 • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering , breng anders uw voertuig naar uw autotechnicus zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
 • Nadat u de zekering van de autoradio hebt vervangen, zet u de autoradio weer in elkaar en test u ze.

Zekering vervangen op een head-unit van een ander product op Volkswagen Passat 7

Eindelijk ontdekken we het geval van een autoradio die in de winkels is gekocht, en hoe de zekering van de autoradio op Volkswagen Passat 7 in dit scenario te ontdekken . Dit zijn de verschillende stappen die u moet volgen om toegang te krijgen tot deze zekering:

 • Verwijder de autoradio van uw Volkswagen Passat 7 , in de meeste gevallen zult u een stoot moeten gebruiken om de beugels op alle vier de hoeken van de radio te ontgrendelen.
 • Achter de autoradio van uw Volkswagen Passat 7 zou u op de voedingsdraden een enkele zwarte zekeringkast moeten zien, open deze, daarin vindt u de zekering van de autoradio van uw Volkswagen Passat 7

  .

 • Het is een doorzichtige glazen zekering, dus nu kun je het de zekering van uw Volkswagen Passat 7 . vervangen
Weiterlesen:
Indicatielampje veiligheidsgordel blijft branden op mijn Volkswagen Passat 7

Je weet het nu hoe u de zekering van uw autoradio kunt ontdekken , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Volkswagen Passat 7, of de claxonzekering, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen in onze artikelen over deze zekeringen.

Als u meer handleidingen over de Volkswagen Passat 7 wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Passat 7.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector