Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is de zekering van de autoradio op Volkswagen Touran 2?

Moderne voertuigen worden steeds meer uitgerust met technologie en hoewel dit ons comfort brengt, gaan we helaas ook door de nadelen. De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk bij alles wat elektrisch is op onze Volkswagen Touran 2, laat staan ​​dat we in de buurt komen van de zekeringen erop. In dit artikel proberen we je te helpen om los uw zekeringproblemen op en vooral ook vind de autoradiozekering op uw Volkswagen Touran 2. Hiervoor bekijken we eerst in welke situaties het van belang kan zijn om de autoradiozekering van uw Volkswagen Touran 2 te vervangen en vervolgens waar is de autoradio-zekering van uw Volkswagen Touran 2 .

Waarom de zekering van de autoradio op Volkswagen Touran 2 vervangen?

Dus laten we beginnen met onze inhoud op de plaats van de autoradiozekering van uw Volkswagen Touran 2 door het belang om het te veranderen. Je hebt misschien het gevoel dat je lont is doorgebrand, maar je weet het niet zeker. Het is belangrijk om te weten dat a zekering werkt als beveiligingsapparaat om overspanning op uw Volkswagen Touran 2 . te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een min of meer dikke gloeidraad, die een zekere spanning zal doorlaten en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en controleren of het filament nog intact is. Over het algemeen zul je dat willen vervang de zekering van de autoradio van een Volkswagen Touran 2 wanneer deze het niet meer doet zonder duidelijke verklaring . Als uw batterij effectief werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Remlicht Volkswagen Touran 2 blijft branden, wat te doen?

Waar is de zekering van de hoofdunit op Volkswagen Touran 2?

We zullen nu zoek de zekering in de hoofdunit van uw Volkswagen Touran 2 . De zekering is over het algemeen een zekering van 15 ampère, blauw van kleur. Desalniettemin kan deze, afhankelijk van het type autoradio dat u heeft, zich op twee verschillende locaties bevinden. Vaak wordt hij aangesloten op de 12 volt-aansluitingen op je middenconsole. We zullen de twee plaatsen zien waar de zekering van de autoradio van uw Volkswagen Touran 2 kan worden bepaald.

De zekering van de originele autoradio instellen op Volkswagen Touran 2

.

Als u nog de originele head-unit op uw Volkswagen Touran 2 heeft, is uw zekering moet in de zekeringkast van uw auto zitten . Het moet achter een plastic hoes in de buurt van uw bestuurdersstoel zitten. Vraag advies aan de handleiding van uw auto als u deze niet kunt vinden. Dit zijn de stappen die u moet volgen voor de rest van het proces:

 • Blader door de handleiding op het deksel van de zekeringenkast om de zekering van de autoradio van uw Volkswagen Touran 2 . te vinden , moet worden opgemerkt als «Radio» of «geluidssysteem»

  .

 • Verwijder de zekering van de autoradio voorzichtig en controleer de status.
 • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering , breng in elk ander geval uw auto naar uw automonteur zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
 • Nadat u de zekering van de autoradio hebt vervangen, zet u de autoradio weer in elkaar en test u deze.

Zekering vervangen op een head-unit van een ander product op Volkswagen Touran 2

Eindelijk zien we het geval van een autoradio die in de winkels is gekocht, en hoe de zekering van de autoradio op Volkswagen Touran 2 in dit scenario te vinden . Dit zijn de verschillende stappen die u moet volgen om toegang te krijgen tot deze zekering:

 • Verwijder de autoradio van uw Volkswagen Touran 2 , meestal moet u een stoot gebruiken om de beugels op alle vier de hoeken van de radio te ontgrendelen.
 • Achter de autoradio van uw Volkswagen Touran 2 zou u op de voedingsdraden een enkele zwarte zekeringkast moeten zien, open deze, daarin vindt u de zekering van de autoradio van uw Volkswagen Touran 2

  .

 • Het is een doorzichtige glazen lont, dus nu heb je de mogelijkheid om de zekering van uw Volkswagen Touran 2 . te vervangen
Weiterlesen:
Hoe zijspiegels inklappen op een Volkswagen Touran?

Je weet het nu hoe u de zekering van uw autoradio kunt vinden , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Volkswagen Touran 2, of de claxonzekering, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen bij onze webinhoud over deze zekeringen.

Voor meer tips over de Volkswagen Touran 2, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Touran 2.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector