Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is de zekering van de autoradio op Volkswagen Touran 3?

Moderne auto’s worden steeds meer met techniek gebouwd en toch brengt dit ons comfort, helaas ondervinden wij ook de nadelen. De meesten van ons voelen zich niet op hun gemak met iets elektrisch op onze Volkswagen Touran 3, laat staan ​​dat we in de buurt van de zekeringen komen. In dit artikel proberen we je te helpen om los uw zekeringcomplicaties op en vooral ook vind de autoradiozekering op uw Volkswagen Touran 3. Om dit te doen, zullen we eerst kijken in welke situaties het belangrijk kan zijn om de autoradio-zekering van uw Volkswagen Touran 3 te vervangen en vervolgens waar is de autoradio-zekering van uw Volkswagen Touran 3 .

Waarom de zekering van de autoradio op Volkswagen Touran 3 vervangen?

Dus laten we onze inhoudspagina beginnen op de plaats van de autoradiozekering van uw Volkswagen Touran 3 door het te veranderen. Het kan zijn dat uw lont is doorgebrand, maar u weet het niet zeker. Het is belangrijk om te weten dat a zekering fungeert als beveiligingsapparaat om overspanning op uw Volkswagen Touran 3 . te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal voltooien en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog intact is. Over het algemeen zul je dat willen vervang de zekering van de autoradio van een Volkswagen Touran 3 wanneer deze zonder duidelijke reden niet meer werkt . Als uw batterij effectief werkt, is het mogelijk de zekering die tot uw probleem leidt.

Weiterlesen:
Hete motor rammelt op mijn Volkswagen Touran 2

Waar is de zekering van de hoofdunit op Volkswagen Touran 3?

We zullen nu zoek de zekering in de hoofdunit van uw Volkswagen Touran 3 . De zekering is over het algemeen een zekering van 15 ampère, blauw van kleur. Afhankelijk van het soort autoradio dat u heeft, kan deze zich echter op twee verschillende locaties bevinden. Vaak is deze gekoppeld aan de 12 volt stopcontacten op je middenconsole. We zullen de twee plaatsen ontdekken waar de zekering van de autoradio van uw Volkswagen Touran 3 kan gevonden worden.

De zekering van de originele autoradio instellen op Volkswagen Touran 3

.

Als u nog de originele head-unit op uw Volkswagen Touran 3 heeft, is uw zekering moet in de zekeringkast van uw auto zitten . Het moet achter een plastic hoes in de buurt van uw bestuurdersstoel zitten. Raadpleeg uw autohandleiding als u deze niet kunt vinden. Dit zijn de stappen die u moet volgen voor de rest van het proces:

 • Doorloop de handleiding op het deksel van de zekeringenkast om de zekering van de autoradio van uw Volkswagen Touran 3 . te vinden , moet worden opgemerkt als «Radio» of «geluidssysteem»

  .

 • Verwijder de zekering van de autoradio voorzichtig en controleer de status.
 • Als deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering anders brengt u uw auto naar uw monteur, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
 • Nadat u de zekering van de autoradio hebt vervangen, zet u de autoradio weer in elkaar en test u ze.

Zekering vervangen op een head-unit van een ander merk op Volkswagen Touran 3

Ten slotte zullen we de omstandigheid ontdekken van een autoradio die in de winkels is gekocht, en hoe de zekering van de autoradio op Volkswagen Touran 3 in dit scenario te vinden . Dit zijn de verschillende stappen die u moet volgen om toegang te krijgen tot deze zekering:

 • Haal de autoradio uit uw Volkswagen Touran 3 , in de meeste gevallen zult u een stoot moeten gebruiken om de beugels op alle vier de hoeken van de radio te ontgrendelen.
 • Achter de autoradio van uw Volkswagen Touran 3 zou u op de voedingsdraden een enkele zwarte zekeringkast moeten zien, open deze, daarin vindt u de zekering van de autoradio van uw Volkswagen Touran 3

  .

 • Het is een doorzichtige glazen lont, dus nu heb je de mogelijkheid om de zekering van uw Volkswagen Touran 3 . te vervangen
Weiterlesen:
Motorlampje blijft branden Volkswagen Touran

Je weet het nu hoe u de zekering van uw autoradio kunt vinden , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Volkswagen Touran 3 of de claxonzekering, denk dan niet twee keer na om onze webinhoud te raadplegen die aan deze zekeringen is gewijd.

Als je meer handleidingen nodig hebt over de Volkswagen Touran 3, ga dan naar onze categorie Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector