Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is de zekering van de autoradio op Volkswagen Touran?

Moderne voertuigen worden meer en meer gebouwd met technologie en toch brengt dit ons comfort, helaas nemen we ook de nadelen door. De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk bij alles wat elektrisch is op onze Volkswagen Touran, laat staan ​​dat we in de buurt komen van de zekeringen erop. In dit artikel proberen we je te helpen om los uw zekeringproblemen op en specifiek voor zoek de autoradiozekering op uw Volkswagen Touran. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst ontdekken in welke situaties het relevant kan zijn om de autoradiozekering van uw Volkswagen Touran te vervangen en vervolgens waar is de autoradiozekering van uw Volkswagen Touran .

Waarom de zekering van de autoradio op Volkswagen Touran vervangen?

Dus laten we beginnen met onze inhoud op de plaats van de autoradiozekering van uw Volkswagen Touran door het te veranderen. U hebt misschien het gevoel dat uw lont is doorgebrand, maar u weet het niet zeker. Het is noodzakelijk om te weten dat a zekering werkt als veiligheidsvoorziening om overspanning op uw Volkswagen Touran te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal voltooien en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en bevestigen dat het filament nog intact is. Over het algemeen zul je dat willen vervang de zekering van de autoradio van een Volkswagen Touran wanneer deze zonder aanwijsbare oorzaak niet meer werkt . Als uw batterij effectief werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Hoe open je de kofferbak van een Volkswagen Touran van binnenuit?

Waar is de zekering van de hoofdunit op Volkswagen Touran?

We zullen nu zoek naar de zekering in de autoradio van uw Volkswagen Touran . De zekering is over het algemeen een zekering van 15 ampère, blauw van kleur. Afhankelijk van het type autoradio dat u heeft, kan deze zich echter op twee verschillende plaatsen bevinden. Deze is doorgaans gekoppeld aan de 12 volt-aansluitingen op uw middenconsole. We zullen de twee plaatsen ontdekken waar de zekering van de autoradio van uw Volkswagen Touran kan gevonden worden.

De zekering van de originele autoradio instellen op Volkswagen Touran

.

Als u nog de originele autoradio op uw Volkswagen Touran heeft, is uw zekering moet in de zekeringkast van uw auto zitten . Het moet achter een plastic hoes in de buurt van uw bestuurdersstoel zitten. Raadpleeg de handleiding van uw auto als u deze niet kunt vinden. Dit zijn de stappen die u moet volgen voor de rest van het proces:

 • Lees de handleiding op het deksel van de zekeringenkast om de zekering van de autoradio van uw Volkswagen Touran te lokaliseren , moet worden opgemerkt als «Radio» of «geluidssysteem»

  .

 • Verwijder de zekering van de autoradio voorzichtig en controleer de status.
 • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering , anders brengt u uw voertuig naar uw automonteur zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
 • Nadat u de zekering van de autoradio hebt vervangen, zet u de autoradio weer in elkaar en test u ze.

Zekering vervangen op een head-unit van een ander merk op Volkswagen Touran

Eindelijk ontdekken we de omstandigheid van een autoradio die in de winkels is gekocht, en hoe de zekering van de autoradio op Volkswagen Touran in deze situatie te lokaliseren? . Hier zijn de verschillende stappen die u moet volgen om toegang te krijgen tot deze zekering:

 • Haal de autoradio uit uw Volkswagen Touran , meestal moet u een stoot gebruiken om de beugels op alle vier de hoeken van de radio te ontgrendelen.
 • Achter de autoradio van uw Volkswagen Touran zou u op de voedingsdraden een enkele zwarte zekeringkast moeten zien, open deze, daarin vindt u de zekering van de autoradio van uw Volkswagen Touran

  .

 • Het is een doorzichtige glazen lont, dus nu heb je de mogelijkheid om de zekering van uw Volkswagen Touran te vervangen
Weiterlesen:
Hoe stelt u uw dimlicht in op Volkswagen Touran?

Je weet het nu hoe u de zekering van uw autoradio kunt lokaliseren , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Volkswagen Touran, of de claxonzekering, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen bij onze webinhoud over deze zekeringen.

Mocht u nog vragen hebben over de Volkswagen Touran, aarzel dan niet om onze Volkswagen Touran categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector