Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is starter op Volkswagen Lupo ?

Als uw auto normaal loopt, is alles in orde, maar als hij regelmatig problemen begint te krijgen, kunt u zich afvragen, vooral als uw motorvoertuig niet wil starten. In dit artikel zullen we je leren waar de starter van een Volkswagen Lupo zich bevindt, het zal je helpen om je ontstekingsproblemen op te lossen. Om dit te bereiken, zullen we eerst de functie van een starter samenvatten, waar is de starter op een Volkswagen Lupo , en, ten slotte, hoe de starter van een motorvoertuig te veranderen.

Functie van de starter op uw Volkswagen Lupo

We beginnen dit artikel met het uitleggen van de functie van de startmotor op uw Volkswagen Lupo. Het voorgerecht is een elektromotor die wordt aangedreven door uw batterij, zal zijn functie zijn om uw motor op een voldoende hoge snelheid te laten lopen om hem te starten (meestal rond 300/400 tpm). Het bestaat uit drie belangrijkste onderdelen:

 • De solenoïde: dit onderdeel is een elektrisch relais dat als een schakelaar werkt, het wordt geactiveerd door de sleutel van uw Volkswagen Lupo en laat de stroom van uw batterij naar de motoreenheid van uw dynamo.

  De motoreenheid: Het hoofdonderdeel van uw dynamo, het is degene die het vliegwiel van uw Volkswagen Lupo zal aandrijven en voldoende snelheid zal creëren om uw motoreenheid te laten starten.

 • Het aangrijptandwiel: dit is het laatste deel van uw starter, het is het tandwiel dat in direct contact komt met het vliegwiel, het laat toe om de kracht van de starter naar de motor te sturen.
Weiterlesen:
Hoe de lamp van de voorste richtingaanwijzer op mijn Volkswagen Lupo vervangen?

Waar is de starter op een Volkswagen Lupo?

Nu we vrij snel hebben beschreven wat een starter is en hoe deze werkt, zullen we de vraag beantwoorden die de meesten van jullie zich moeten stellen waar is de starter gebaseerd op een Volkswagen Lupo? Het is vrij eenvoudig om een ​​starter te vinden, in feite is het een groot deel dat zich vrijwel constant op een vergelijkbare locatie zal bevinden. Hieronder laten we u de twee mogelijke locaties voor uw motorvoertuigstarter zien.

Locatie van de starter op klassieke Volkswagen Lupo

Eerste en meest algemene geval, waar vind je de starter van een Volkswagen Lupo met een conventionele motor (impliciet zonder start en stop). De starter heeft een specifiek doel, het starten van de motorunit van uw motorvoertuig, daarvoor moet het constant zijn bij het vliegwiel van de motoreenheid van deze omdat het het onderdeel is dat wordt geactiveerd wanneer het wordt gebruikt. Het vliegwiel bevindt zich op de kruising tussen uw versnellingsbak en uw motoreenheid.

Locatie van de starter naar Volkswagen Lupo met start en stop

En nu tweede mogelijke starterslocatie van uw Volkswagen Lupo . Dit geval komt veel minder vaak voor. Het heeft alleen betrekking op motoren die zijn uitgerust met start en stop, en een groot deel van hen zal worden uitgerust met een starter die zich dicht bij het vliegwiel bevindt. Bij sommige specifieke series of motoren kan de starter van uw Volkswagen Lupo echter in uw dynamo zijn geïntegreerd, het staat dan bekend als een starter-dynamo, om het niet veel gemakkelijker te vinden, identificeer uw accessoireriem en u zou de grote starter moeten zien blok.

Weiterlesen:
Waar koelvloeistof in Volkswagen Lupo plaatsen?

Hoe de starter op een Volkswagen Lupo vervangen?

Ten slotte zullen we u vrij snel beschrijven hoe u de starter van een Volkswagen Lupo kunt vervangen. Deze procedure is niet per se moeilijk, het kan worden overwogen door mensen met de minste mechanische basiskennis en aangepaste apparatuur. Volg hieronder de belangrijkste stappen om deze ingreep uit te voeren:

 • Ontkoppel de batterij van uw Volkswagen Lupo, als u niet weet hoe u dit moet doen, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen in ons artikel waarin wordt uitgelegd hoe u dit kunt doen zonder enig risico te nemen.
 • Na het vinden van uw starter, maakt u de bevestigingen los die hem in uw motorblok vasthouden, er zijn over het algemeen 2 of 3

  .

 • Het wordt tijd om de stroomkabels los te koppelen van de startmotor van uw Volkswagen Lupo, maar voordat u dit doet, raden we u aan een foto te maken van de afstelling om fouten bij het opnieuw monteren te voorkomen.
 • Het is mogelijk dat u, om het te verwijderen, onderdelen zoals de cardanische ophanging moet verwijderen.
 • Monteer de nieuwe starter opnieuw en wees voorzichtig bij het aansluiten van de connectoren.
 • Sluit uw batterij opnieuw aan en test uw starter.

Als je meer tutorials over de Volkswagen Lupo wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Lupo.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector