Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is starter op Volkswagen Passat 7 ?

Als uw auto normaal loopt, is alles in orde, maar als hij frequente problemen begint te krijgen, kunt u zich mogelijk zorgen gaan maken, vooral als uw motorvoertuig niet wil starten. In dit artikel laten we u zien waar de starter van een Volkswagen Passat 7 zich bevindt, het zal u helpen om uw ontstekingsproblemen op te lossen. Om dit te doen, zullen we eerst de functie van een starter beschrijven en vervolgens waar is de starter op een Volkswagen Passat 7 , en, ten slotte, hoe de starter van een motorvoertuig te veranderen.

Functie van de starter op uw Volkswagen Passat 7

We beginnen deze inhoudspagina met een uitleg van de functie van de startmotor op uw Volkswagen Passat 7. De starter is een elektromotor die wordt aangedreven door uw batterij, is het zijn taak om uw motor op een voldoende hoge snelheid te laten lopen om hem te starten (meestal rond 300/400 tpm). Het bestaat uit drie belangrijkste onderdelen:

 • De solenoïde: dit onderdeel is een elektrisch relais dat als schakelaar zal fungeren, het wordt geactiveerd door de sleutel van uw Volkswagen Passat 7 en laat de stroom van uw batterij naar de motor van uw dynamo.

  De motor: Het belangrijkste onderdeel van uw dynamo, het is degene die het vliegwiel van uw Volkswagen Passat 7 zal aandrijven en voldoende snelheid zal maken om uw motor te laten starten.

 • Het aangrijptandwiel: dit is het laatste onderdeel van uw starter, het is het tandwiel dat in direct contact komt met het vliegwiel, het maakt het mogelijk om de kracht van de starter naar de motor over te brengen.
Weiterlesen:
Hoe de kentekenplaatlamp Volkswagen Passat 7 vervangen?

Waar is de starter op een Volkswagen Passat 7?

Nu we vrij snel hebben beschreven wat een starter is en hoe het werkt, zullen we de vraag beantwoorden die de meesten van jullie zich moeten stellen waar is de starter gebaseerd op een Volkswagen Passat 7? Het is vrij eenvoudig om een ​​starter te ontdekken, het is inderdaad een groot onderdeel dat bijna altijd op een vergelijkbare locatie zal worden geplaatst. We laten u hieronder de twee mogelijke plaatsen voor uw motorvoertuigstarter ontdekken.

Locatie van de starter op klassieke Volkswagen Passat 7

Eerste en meest elementaire geval, waar de starter van een Volkswagen Passat 7 met een conventionele motor te ontdekken is (impliciet zonder start en stop). De starter heeft een bepaalde actie, om de motor van uw motorvoertuig te starten, daarvoor moet het altijd zijn bij het motorvliegwiel van deze omdat het de component is die het activeert wanneer het wordt gebruikt. Het vliegwiel bevindt zich op de kruising tussen uw versnellingsbak en uw motor.

Locatie van de starter naar Volkswagen Passat 7 met start en stop

En nu tweede mogelijke starterslocatie van uw Volkswagen Passat 7 . Dit geval komt veel minder vaak voor. Het gaat alleen om motoren die zijn gebouwd met start en stop, en een goed onderdeel daarvan zal worden uitgerust met een starter die dicht bij het vliegwiel wordt geplaatst. Desalniettemin kan bij sommige bepaalde series of motoren de starter van uw Volkswagen Passat 7 in uw dynamo zijn opgenomen, het staat dan bekend als een starter-dynamo, om het niet veel gemakkelijker te ontdekken, zoek uw accessoireriem en u zou de grote moeten zien startblok.

Weiterlesen:
ABS-lampje blijft op Volkswagen Passat 7 branden, wat te doen?

Hoe de starter op een Volkswagen Passat 7 vervangen?

Ten slotte zullen we je vrij snel uitleggen hoe je de starter van een Volkswagen Passat 7 kunt vervangen. Dit proces is eigenlijk niet moeilijk, het kan worden overwogen door mensen met een minimum aan mechanische basiservaring en aangepaste uitrusting. Volg hieronder de belangrijkste stappen om deze ingreep uit te voeren:

 • Ontkoppel de batterij van uw Volkswagen Passat 7, als u niet weet hoe u dit moet doen, denk dan niet twee keer na om onze inhoudspagina te raadplegen die aangeeft hoe u dit kunt doen zonder enig risico te nemen.
 • Nadat je je starter hebt gevonden, maak je de bevestigingen los die hem in je motorblok houden, meestal zijn er 2 of 3

  .

 • Het wordt tijd om de stroomkabels los te koppelen van de startmotor van uw Volkswagen Passat 7, maar voordat u dit doet, raden we u aan een foto van de installatie te maken om fouten bij het opnieuw monteren te voorkomen.
 • Het is mogelijk dat u om het te verwijderen mogelijk onderdelen zoals de cardanische ophanging moet verwijderen.
 • Monteer de nieuwe starter opnieuw en wees voorzichtig bij het aansluiten van de connectoren.
 • Sluit uw batterij opnieuw aan en test uw starter.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Passat 7 in de categorie Volkswagen Passat 7.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector