Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is starter op Volkswagen Passat 8 ?

Als uw auto normaal loopt, is alles in orde, maar als hij regelmatig problemen begint te krijgen, kunt u zich afvragen, vooral of uw motorvoertuig niet wil starten. In dit artikel laten we u zien waar de starter van een Volkswagen Passat 8 zich bevindt, het zal u helpen om uw ontstekingsproblemen op te lossen. Om dit te bereiken, zullen we eerst de rol van een starter beschrijven en vervolgens waar is de starter op een Volkswagen Passat 8 , en, tot slot, hoe de starter van een motorvoertuig te veranderen.

Rol van de starter op uw Volkswagen Passat 8

We beginnen deze inhoud door de rol van de startmotor op uw Volkswagen Passat 8 te beschrijven een elektromotor die wordt aangedreven door uw batterij, is het zijn taak om uw motor op een voldoende hoge snelheid te laten lopen om hem te starten (meestal rond 300/400 tpm). Het bestaat uit drie hoofdonderdelen:

 • De solenoïde: dit onderdeel is een elektrisch relais dat als schakelaar werkt, het wordt geactiveerd door de sleutel van uw Volkswagen Passat 8 en laat de stroom van uw batterij naar de motor van uw dynamo door.

  De motor: Het hoofdonderdeel van uw dynamo, het is degene die het vliegwiel van uw Volkswagen Passat 8 zal aandrijven en voldoende snelheid zal maken om uw motor te laten starten.

 • Het aangrijptandwiel: dit is het laatste onderdeel van uw starter, het is het tandwiel dat in direct contact komt met het vliegwiel, het maakt het mogelijk om de kracht van de starter naar de motor over te brengen.
Weiterlesen:
Trilling van het rempedaal op Volkswagen Passat 7 ?

Waar is de starter op een Volkswagen Passat 8?

Nu we snel hebben uitgelegd wat een starter is en hoe deze werkt, zullen we de vraag beantwoorden die de meesten van jullie zich moeten stellen waar is de starter gebaseerd op een Volkswagen Passat 8? Het is vrij eenvoudig om een ​​starter te vinden, in feite is het een groot onderdeel dat vrijwel constant op een vergelijkbare locatie zal worden geplaatst. Hieronder laten we u de twee mogelijke locaties voor uw motorvoertuigstarter zien.

Locatie van de starter op traditionele Volkswagen Passat 8

Eerste en meest elementaire geval, waar de starter van een Volkswagen Passat 8 met een conventionele motor te vinden is (impliciet zonder start en stop). De starter heeft een bijzondere functie, om de motor van uw motorvoertuig te starten, daarvoor moet het constant zijn bij het motorvliegwiel van deze omdat het de component is die het activeert wanneer het wordt gebruikt. Het vliegwiel bevindt zich op de kruising tussen uw versnellingsbak en uw motor.

Locatie van de starter naar Volkswagen Passat 8 met start en stop

En nu tweede mogelijke starterslocatie van uw Volkswagen Passat 8 . Dit geval komt veel minder vaak voor. Het gaat alleen om motoren die zijn uitgerust met start en stop, en een goed onderdeel daarvan zal worden uitgerust met een starter die dicht bij het vliegwiel is geplaatst. Bij sommige bepaalde series of motoren kan de starter van uw Volkswagen Passat 8 echter in uw dynamo zijn ingebouwd, deze wordt dan een starter-dynamo genoemd, om het niet veel gemakkelijker te vinden, zoek uw accessoireriem en u zou de grote moeten zien startblok.

Weiterlesen:
Oplaadprobleem accu Volkswagen Passat 8, wat te doen?

Hoe de starter op een Volkswagen Passat 8 vervangen?

Ten slotte zullen we je eigenlijk vrij snel uitleggen hoe je de starter van een Volkswagen Passat 8 vervangt. Deze procedure is niet echt moeilijk, het kan worden overwogen door mensen met een minimum aan mechanische basiservaring en aangepaste uitrusting. Houd u aan onderstaande hoofdstappen om deze interventie uit te voeren:

 • Koppel de batterij los van uw Volkswagen Passat 8, als u niet weet hoe u dit moet doen, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen bij onze inhoud waarin wordt beschreven hoe u dit moet doen zonder enig risico te nemen.
 • Na het lokaliseren van uw starter, maakt u de bevestigingen los die hem in uw motorblok houden, er zijn over het algemeen 2 of 3

  .

 • Het wordt tijd om de stroomkabels los te koppelen van de startmotor van uw Volkswagen Passat 8, maar voordat u dit doet, raden we u aan een foto van de installatie te maken om fouten bij het opnieuw monteren te voorkomen.
 • Het is mogelijk dat u, om het te verwijderen, auto-onderdelen zoals de cardanische ophanging moet verwijderen.
 • Monteer de nieuwe starter opnieuw en wees voorzichtig bij het aansluiten van de connectoren.
 • Sluit uw batterij opnieuw aan en test uw starter.

Als u meer handleidingen over de Volkswagen Passat 8 wenst, ga dan naar onze categorie Volkswagen Passat 8.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector