Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is starter op Volkswagen Touareg ?

Als uw auto normaal loopt, is alles in orde, maar als hij regelmatig problemen begint te krijgen, kunt u zich afvragen of uw auto niet wil starten. In dit artikel laten we u zien waar de starter van een Volkswagen Touareg zich bevindt, het zal u helpen om uw ontstekingsproblemen op te lossen. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst de functie van een starter illustreren, daarna, waar is de starter op een Volkswagen Touareg , en, tot slot, hoe de starter van een auto te vervangen.

Rol van de starter op uw Volkswagen Touareg

We beginnen dit artikel met het uitleggen van de functie van de startmotor op uw Volkswagen Touareg. Het voorgerecht is een elektromotor die wordt aangedreven door uw batterij, het doel is om uw motor op een voldoende hoge snelheid te laten lopen om hem te starten (meestal rond 300/400 tpm). Het bestaat uit drie belangrijkste onderdelen:

 • De solenoïde: dit onderdeel is een elektrisch relais dat werkt als een schakelaar, het wordt geactiveerd door de sleutel van uw Volkswagen Touareg en laat de stroom van uw batterij naar de motor van uw dynamo door.

  De motor: Het belangrijkste onderdeel van uw dynamo, het is degene die het vliegwiel van uw Volkswagen Touareg zal aandrijven en voldoende snelheid zal maken om uw motor te laten starten.

 • Het aangrijptandwiel: dit is het laatste onderdeel van uw starter, het is het tandwiel dat in direct contact komt met het vliegwiel, het maakt het mogelijk om de kracht van de starter naar de motor over te brengen.
Weiterlesen:
Hoe de voorstoel neerklappen op Volkswagen Touareg?

Waar is de starter op een Volkswagen Touareg?

Nu we vrij snel hebben uitgelegd wat een starter is en hoe deze werkt, zullen we de vraag beantwoorden die de meesten van jullie zich moeten stellen waar is de starter gebaseerd op een Volkswagen Touareg? Het is vrij eenvoudig om een ​​starter te ontdekken, het is inderdaad een groot onderdeel dat bijna constant op een vergelijkbare plek zal worden geplaatst. We laten u hieronder de twee mogelijke locaties voor uw autostarter ontdekken.

Locatie van de starter op traditionele Volkswagen Touareg

Eerste en meest algemene omstandigheid, waar de starter van een Volkswagen Touareg met een conventionele motor te ontdekken is (impliciet zonder start en stop). De starter heeft een bepaald doel, om de motor van uw auto te starten, daarvoor moet het constant zijn bij het motorvliegwiel van deze omdat het de component is die het activeert wanneer het wordt gebruikt. Het vliegwiel bevindt zich op de kruising tussen uw versnellingsbak en uw motor.

Locatie van de starter naar Volkswagen Touareg met start en stop

En nu tweede mogelijke starterslocatie van uw Volkswagen Touareg . Dit geval komt veel minder vaak voor. Het betreft alleen motoren die zijn gebouwd met start en stop, en een goed onderdeel daarvan zal worden uitgerust met een starter die dicht bij het vliegwiel wordt geplaatst. Desalniettemin kan bij sommige bepaalde series of motoren de starter van uw Volkswagen Touareg in uw dynamo zijn geïntegreerd, het wordt dan een starter-dynamo genoemd, om het niets minder moeilijk te ontdekken, identificeer uw accessoireriem en u zou de grote starter moeten vinden blok.

Weiterlesen:
Hoe luidsprekers op Volkswagen Touareg te veranderen?

Hoe de starter van een Volkswagen Touareg vervangen?

Tot slot zullen we u eigenlijk vrij snel beschrijven hoe u de starter van een Volkswagen Touareg vervangt. Dit proces is niet per se moeilijk, het kan worden overwogen door mensen met een minimum aan eenvoudige mechanische expertise en aangepaste apparatuur. Volg hieronder de belangrijkste stappen om deze ingreep uit te voeren:

 • Koppel de batterij van uw Volkswagen Touareg los, als u niet weet hoe u dit moet doen, denk dan niet twee keer na om ons artikel te raadplegen waarin wordt uitgelegd hoe u dit zonder enig risico kunt doen.
 • Na het vinden van uw starter, maakt u de bevestigingen los die hem in uw motorblok houden, er zijn over het algemeen 2 of 3

  .

 • Het wordt tijd om de stroomkabels los te koppelen van de startmotor van uw Volkswagen Touareg, maar voordat u dit doet, raden we u aan een foto van de installatie te maken om fouten bij het opnieuw monteren te voorkomen.
 • Het is mogelijk dat u om het te verwijderen mogelijk onderdelen zoals de cardanische ophanging moet verwijderen.
 • Monteer de nieuwe starter opnieuw en wees voorzichtig bij het aansluiten van de connectoren.
 • Sluit uw batterij opnieuw aan en test uw starter.

Als u meer handleidingen over de Volkswagen Touareg wenst, ga dan naar onze categorie Volkswagen Touareg.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector