Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is starter op Volkswagen Touran 2 ?

Als uw auto normaal loopt, is alles in orde, maar als hij regelmatig problemen begint te krijgen, kunt u gaan speculeren, vooral als uw motorvoertuig niet wil starten. In dit artikel zullen we je leren waar de starter van een Volkswagen Touran 2 zich bevindt, het zal je helpen om je ontstekingsproblemen op te lossen. Om dit te doen, zullen we eerst het doel van een starter samenvatten, waar is de starter op een Volkswagen Touran 2 , en, tot slot, hoe de starter van een motorvoertuig te vervangen.

Doel van de starter op uw Volkswagen Touran 2

We beginnen deze inhoud door het doel van de startmotor op uw Volkswagen Touran 2 uit te leggen een elektromotor die wordt aangedreven door uw batterij, het doel is om uw motor op een voldoende hoge snelheid te laten lopen om hem te starten (meestal rond 300/400 tpm). Het bestaat uit drie belangrijkste onderdelen:

 • De solenoïde: Dit onderdeel is een elektrisch relais dat werkt als een schakelaar, het wordt geactiveerd door de sleutel van uw Volkswagen Touran 2 en laat de stroom van uw batterij naar de motoreenheid van uw dynamo.

  De motoreenheid: Het hoofdelement van uw dynamo, het is degene die het vliegwiel van uw Volkswagen Touran 2 aandrijft en voldoende snelheid genereert om uw motoreenheid te laten starten.

 • Het aangrijptandwiel: dit is het laatste deel van uw starter, het is het tandwiel dat in direct contact komt met het vliegwiel, het maakt het mogelijk om de kracht van de starter naar de motor over te brengen.
Weiterlesen:
Hoe verwijder je de wieldop van mijn Volkswagen Touran 2 ?

Waar is de starter op een Volkswagen Touran 2?

Nu we snel hebben beschreven wat een starter is en hoe deze werkt, zullen we de vraag beantwoorden die de meesten van jullie zich moeten stellen waar is de starter te vinden op een Volkswagen Touran 2? Het is vrij eenvoudig om een ​​starter te vinden, in werkelijkheid is het een groot deel dat bijna altijd op een vergelijkbare locatie zal worden geplaatst. Hieronder laten we u de twee mogelijke plekken voor uw motorvoertuigstarter zien.

Locatie van de starter op klassieke Volkswagen Touran 2

Eerste en meest voorkomende omstandigheid, waar de starter van een Volkswagen Touran 2 met een conventionele motor te vinden is (impliciet zonder start en stop). De starter heeft een bepaald doel, het starten van de motorunit van uw motorvoertuig, daarvoor moet het altijd zijn bij het vliegwiel van de motoreenheid van deze omdat het het onderdeel is dat wordt geactiveerd wanneer het wordt gebruikt. Het vliegwiel bevindt zich op de kruising tussen uw versnellingsbak en uw motoreenheid.

Locatie van de starter naar Volkswagen Touran 2 met start en stop

En nu tweede mogelijke starterslocatie van uw Volkswagen Touran 2 . Dit geval komt veel minder vaak voor. Het heeft alleen betrekking op motoren die zijn gebouwd met start en stop, en een groot deel daarvan zal worden uitgerust met een starter die dicht bij het vliegwiel is geplaatst. Desalniettemin kan bij sommige specifieke series of motoren de starter van uw Volkswagen Touran 2 in uw dynamo zijn geïntegreerd, het wordt dan een starter-dynamo genoemd, om het niets gemakkelijker te vinden, zoek uw accessoireriem en u zou het grote startblok moeten zien .

Weiterlesen:
Olielampje Volkswagen Touran 2 dat blijft branden

Hoe de starter van een Volkswagen Touran 2 vervangen?

Ten slotte leggen we je eigenlijk vrij snel uit hoe je de starter van een Volkswagen Touran 2 vervangt. Dit proces is eigenlijk niet ingewikkeld, het kan worden overwogen door mensen met een minimum aan mechanische basiskennis en aangepast gereedschap. Volg hieronder de belangrijkste stappen om deze interventie uit te voeren:

 • Koppel de batterij los van uw Volkswagen Touran 2, als u niet weet hoe u dit moet doen, aarzel dan niet om onze inhoud te raadplegen waarin wordt uitgelegd hoe u dit moet doen zonder enig risico te nemen.
 • Na het lokaliseren van uw starter, maakt u de bevestigingen los die hem in uw motorblok houden, er zijn over het algemeen 2 of 3

  .

 • Het wordt tijd om de stroomkabels los te koppelen van de startmotor van uw Volkswagen Touran 2, maar voordat u dit doet, raden we u aan een foto van de installatie te maken om fouten bij het opnieuw monteren te voorkomen.
 • Het is mogelijk dat u om het te verwijderen mogelijk auto-onderdelen zoals de cardanische ophanging moet verwijderen.
 • Monteer de nieuwe starter opnieuw en wees voorzichtig bij het aansluiten van de connectoren.
 • Sluit uw batterij opnieuw aan en test uw starter.

Als je meer handleidingen over de Volkswagen Touran 2 wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Touran 2.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector