Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is starter op Volkswagen Touran 3 ?

Als uw auto normaal rijdt, is alles in orde, maar als het regelmatig complicaties begint te krijgen, kunt u gaan speculeren, vooral als uw motorvoertuig niet wil starten. In dit bericht zullen we je leren waar de starter van een Volkswagen Touran 3 is, het zal je helpen om je ontstekingscomplicaties op te lossen. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst het doel van een starter uitleggen, waar is de starter op een Volkswagen Touran 3 , en, ten slotte, hoe de starter van een motorvoertuig te vervangen.

Rol van de starter op uw Volkswagen Touran 3

We beginnen deze inhoudspagina met het uitleggen van het doel van de startmotor op uw Volkswagen Touran 3. De starter is: een elektromotor die wordt aangedreven door uw batterij, zal het zijn rol om uw motor op een voldoende hoge snelheid te laten draaien om hem te starten (meestal rond 300/400 tpm). Het is opgebouwd uit drie belangrijkste onderdelen:

 • De solenoïde: dit onderdeel is een elektrisch relais dat werkt als een schakelaar, het wordt geactiveerd door de sleutel van uw Volkswagen Touran 3 en laat de stroom van uw batterij naar de motoreenheid van uw dynamo.

  De motoreenheid: Het belangrijkste onderdeel van uw dynamo, het is degene die het vliegwiel van uw Volkswagen Touran 3 zal aandrijven en voldoende snelheid zal maken om uw motoreenheid te laten beginnen.

 • Het aangrijptandwiel: dit is het laatste onderdeel van uw starter, het is het tandwiel dat in direct contact komt met het vliegwiel, het maakt het mogelijk om de kracht van de starter naar de motor over te brengen.
Weiterlesen:
Hoe de kilometerteller op Volkswagen Touran 3 opnieuw in te stellen

Waar is de starter op een Volkswagen Touran 3?

Nu we snel hebben beschreven wat een starter is en hoe het werkt, zullen we de vraag beantwoorden die de meesten van jullie zich moeten stellen waar is de starter te vinden op een Volkswagen Touran 3? Het is vrij eenvoudig om een ​​starter te vinden, in feite is het een groot onderdeel dat bijna constant op een vergelijkbare locatie zal worden geplaatst. Hieronder laten we u de twee mogelijke locaties voor uw motorvoertuigstarter zien.

Locatie van de starter op traditionele Volkswagen Touran 3

Eerste en meest voorkomende omstandigheid, waar de starter van een Volkswagen Touran 3 met een conventionele motor te vinden is (impliciet zonder start en stop). De starter heeft een bijzondere functie, het starten van de motorunit van uw motorvoertuig, daarvoor moet het constant zijn bij het vliegwiel van de motoreenheid van deze omdat het de component is die het activeert wanneer het wordt gebruikt. Het vliegwiel bevindt zich op de kruising tussen uw versnellingsbak en uw motoreenheid.

Locatie van de starter naar Volkswagen Touran 3 met start en stop

En nu tweede mogelijke starterslocatie van uw Volkswagen Touran 3 . Dit geval komt veel minder vaak voor. Het heeft alleen betrekking op motoren die zijn uitgerust met start en stop, en een goed onderdeel daarvan zal worden uitgerust met een starter die dicht bij het vliegwiel is geplaatst. Desalniettemin kan bij sommige bepaalde series of motoren de starter van uw Volkswagen Touran 3 in uw dynamo worden geïntegreerd, het wordt dan een starter-dynamo genoemd, om het niets minder moeilijk te vinden, identificeer uw accessoireriem en u zou de grote moeten vinden startblok.

Weiterlesen:
Hoe een trekhaak elektrische Volkswagen Touran monteren?

Hoe de starter van een Volkswagen Touran 3 vervangen?

Ten slotte zullen we u vrij snel beschrijven hoe u de starter van een Volkswagen Touran 3 vervangt. Dit proces is niet per se ingewikkeld, het kan worden overwogen door mensen met een minimum aan mechanische basiskennis en aangepast gereedschap. Volg hieronder de belangrijkste stappen om deze ingreep uit te voeren:

 • Ontkoppel de batterij van uw Volkswagen Touran 3, als u niet weet hoe u dit moet doen, aarzel dan niet om onze inhoudspagina te raadplegen die uitlegt hoe u dit kunt doen zonder enig risico te nemen.
 • Nadat u uw starter heeft gevonden, maakt u de bevestigingen los die hem in uw motorblok houden, meestal zijn er 2 of 3

  .

 • Het wordt tijd om de stroomkabels los te koppelen van de startmotor van uw Volkswagen Touran 3, maar voordat u dit doet, raden we u aan een foto van de installatie te maken om fouten bij het opnieuw monteren te voorkomen.
 • Het is mogelijk dat u, om het te verwijderen, onderdelen zoals de cardanische ophanging moet verwijderen.
 • Monteer de nieuwe starter opnieuw en wees voorzichtig bij het aansluiten van de connectoren.
 • Sluit uw batterij opnieuw aan en test uw starter.

Voor meer tips over de Volkswagen Touran 3, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector