Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is starter op Volkswagen Touran ?

Als uw auto normaal rijdt, is alles in orde, maar als het frequente complicaties begint te krijgen, kunt u gaan speculeren, vooral als uw motorvoertuig niet wil starten. In dit artikel zullen we u leren waar de starter van een Volkswagen Touran zich bevindt, het zal u helpen om uw ontstekingscomplicaties op te lossen. Om dit te bereiken, zullen we eerst de functie van een starter samenvatten, waar is de starter op een Volkswagen Touran , en, ten slotte, hoe de starter van een motorvoertuig te vervangen.

Rol van de starter op uw Volkswagen Touran

We beginnen deze inhoud met een gedetailleerde beschrijving van de functie van de startmotor op uw Volkswagen Touran. Het voorgerecht is een elektromotor die wordt aangedreven door uw batterij, zal zijn functie zijn om uw motor op een voldoende hoge snelheid te laten lopen om hem te starten (meestal rond 300/400 tpm). Het bestaat uit drie belangrijkste onderdelen:

 • De solenoïde: dit onderdeel is een elektrisch relais dat als een schakelaar werkt, het wordt geactiveerd door de sleutel van uw Volkswagen Touran en laat de stroom van uw batterij naar de motoreenheid van uw dynamo.

  De motoreenheid: Het belangrijkste onderdeel van uw dynamo, het is degene die het vliegwiel van uw Volkswagen Touran zal aandrijven en voldoende snelheid zal maken om uw motoreenheid te laten starten.

 • Het aangrijptandwiel: dit is het laatste deel van uw starter, het is het tandwiel dat in direct contact komt met het vliegwiel, het maakt het mogelijk om de kracht van de starter naar de motor over te brengen.
Weiterlesen:
Hoe een trekhaak elektrische Volkswagen Touran monteren?

Waar is de starter op een Volkswagen Touran?

Nu we snel hebben beschreven wat een starter is en hoe het werkt, zullen we de vraag beantwoorden die de meesten van jullie zich moeten stellen waar zit de starter op een Volkswagen Touran? Het is vrij eenvoudig om een ​​starter te vinden, het is inderdaad een groot deel dat vrijwel constant op een vergelijkbare locatie zal worden geplaatst. Hieronder laten we u de twee mogelijke plekken voor uw motorvoertuigstarter zien.

Locatie van de starter op traditionele Volkswagen Touran

Eerste en meest voorkomende geval, waar de starter van een Volkswagen Touran met een conventionele motor te vinden is (impliciet zonder start en stop). De starter heeft een bepaalde actie, om de motorunit van uw motorvoertuig te starten, daarvoor moet het constant zijn bij het vliegwiel van de motoreenheid van deze omdat het het onderdeel is dat wordt geactiveerd wanneer het wordt gebruikt. Het vliegwiel bevindt zich op de kruising tussen uw versnellingsbak en uw motoreenheid.

Locatie van de starter naar Volkswagen Touran met start en stop

En nu tweede mogelijke starterslocatie van uw Volkswagen Touran . Dit geval komt veel minder vaak voor. Het heeft alleen betrekking op motoren die zijn uitgerust met start en stop, en een groot deel van hen zal worden uitgerust met een starter die dicht bij het vliegwiel is geplaatst. Desalniettemin kan bij sommige bepaalde series of motoren de starter van uw Volkswagen Touran in uw dynamo zijn geïntegreerd, het wordt dan een starter-dynamo genoemd, om het niets minder moeilijk te vinden, identificeer uw accessoireriem en u zou de grote starter moeten vinden blok.

Weiterlesen:
Indicatielampje veiligheidsgordel blijft branden op mijn Volkswagen Touran 2

Hoe de starter van een Volkswagen Touran vervangen?

Tot slot laten we u vrij snel zien hoe u de starter van een Volkswagen Touran vervangt. Dit proces is eigenlijk niet moeilijk, het kan worden overwogen door mensen met een minimum aan mechanische basiskennis en aangepast gereedschap. Volg hieronder de belangrijkste stappen om deze interventie uit te voeren:

 • Koppel de batterij van uw Volkswagen Touran los, als u niet weet hoe u dit moet doen, denk dan niet twee keer na om onze inhoud te raadplegen die aangeeft hoe u dit moet doen zonder enig risico te nemen.
 • Na het lokaliseren van uw starter, maakt u de bevestigingen los die hem in uw motorblok houden, er zijn over het algemeen 2 of 3

  .

 • Het wordt tijd om de stroomkabels los te koppelen van de startmotor van uw Volkswagen Touran, maar voordat u dit doet, raden we u aan een foto van de installatie te maken om fouten bij het opnieuw monteren te voorkomen.
 • Het is mogelijk dat u om het te verwijderen mogelijk auto-onderdelen zoals de cardanische ophanging moet verwijderen.
 • Monteer de nieuwe starter opnieuw en wees voorzichtig bij het aansluiten van de connectoren.
 • Sluit uw batterij opnieuw aan en test uw starter.

Mocht u nog vragen hebben over de Volkswagen Touran, aarzel dan niet om onze Volkswagen Touran categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector