Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is starter op Volkswagen Up! ?

Als uw auto normaal rijdt, is alles in orde, maar als er frequente complicaties optreden, kunt u zich afvragen of uw auto niet wil starten. In dit bericht laten we je zien waar de starter van een Volkswagen Up! is, zal het u helpen om uw ontstekingscomplicaties op te lossen. Om dit te doen, zullen we eerst het doel van een starter illustreren en vervolgens waar is de starter op een Volkswagen Up! , en, eindelijk, hoe de starter van een auto te vervangen.

Functie van de starter op uw Volkswagen Up!

We beginnen deze inhoud met het doel van de startmotor op uw Volkswagen Up!. Het voorgerecht is een elektromotor die wordt aangedreven door uw batterij, zal zijn functie zijn om uw motor op een voldoende hoge snelheid te laten draaien om hem te starten (meestal rond 300/400 tpm). Het bestaat uit drie belangrijkste onderdelen:

 • De solenoïde: Dit onderdeel is een elektrisch relais dat als schakelaar zal fungeren, het wordt geactiveerd door de sleutel van uw Volkswagen Up! en laat de stroom van je accu naar de motorunit van je dynamo.

  De motorunit: Het belangrijkste onderdeel van uw dynamo, het is degene die het vliegwiel van uw Volkswagen Up! en genereer genoeg snelheid voor uw motoreenheid om te beginnen.

 • Het aangrijptandwiel: dit is het laatste onderdeel van uw starter, het is het tandwiel dat in direct contact komt met het vliegwiel, het maakt het mogelijk om de kracht van de starter naar de motor over te brengen.
Weiterlesen:
Motor schudt op Volkswagen Up!, wat te doen ?

Waar zit de starter op een Volkswagen Up!?

Nu we vrij snel hebben uitgelegd wat een starter is en hoe deze werkt, zullen we de vraag beantwoorden die de meesten van jullie zich moeten stellen waar zit de starter op een Volkswagen Up!? Het is vrij eenvoudig om een ​​starter te vinden, het is natuurlijk een groot onderdeel dat bijna constant op een vergelijkbare locatie zal worden geplaatst. We laten u hieronder de twee mogelijke plekken voor uw autostarter ontdekken.

Locatie van de starter op klassieke Volkswagen Up!

Eerste en meest elementaire geval, waar vind je de starter van een Volkswagen Up! met een conventionele motor (impliciet zonder start en stop). De starter heeft een specifieke functie, om de motorunit van uw auto te starten, daarvoor moet het constant zijn bij het vliegwiel van de motoreenheid van deze omdat het de component is die het activeert wanneer het wordt gebruikt. Het vliegwiel bevindt zich op de kruising tussen uw versnellingsbak en uw motoreenheid.

Locatie van de starter naar Volkswagen Up! met start en stop

En nu tweede mogelijke starterslocatie van uw Volkswagen Up! . Dit geval komt veel minder vaak voor. Het betreft alleen motoren die zijn gebouwd met start en stop, en een goed onderdeel daarvan zal worden uitgerust met een starter die dicht bij het vliegwiel wordt geplaatst. Bij sommige specifieke series of motoren kan de starter van uw Volkswagen Up! kan worden ingebouwd in uw dynamo, het wordt dan een startdynamo genoemd, om het niets minder moeilijk te vinden, zoek uw accessoireriem en u zou het grote startblok moeten zien.

Weiterlesen:
Hoe Volkswagen Up! ?

Hoe de starter van een Volkswagen Up! vervangen?

Tot slot leggen we je eigenlijk vrij snel uit hoe je de starter van een Volkswagen Up! vervangt. Deze procedure is eigenlijk niet moeilijk, het kan worden overwogen door mensen met een minimum aan eenvoudige mechanische ervaring en aangepaste apparatuur. Volg hieronder de belangrijkste stappen om deze ingreep uit te voeren:

 • Ontkoppel de batterij van uw Volkswagen Up!, als u niet weet hoe u dit moet doen, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen bij onze inhoud, waarin wordt uitgelegd hoe u dit kunt doen zonder enig risico te nemen.
 • Na het ontdekken van uw starter, maakt u de bevestigingen los die hem in uw motorblok houden, er zijn over het algemeen 2 of 3

  .

 • Het wordt tijd om de stroomkabels los te koppelen van de startmotor van uw Volkswagen Up!, maar voordat u dit doet, raden we u aan een foto van de installatie te maken om fouten bij het opnieuw monteren te voorkomen.
 • Het is mogelijk dat u om het te verwijderen mogelijk auto-onderdelen zoals de cardanische ophanging moet verwijderen.
 • Monteer de nieuwe starter opnieuw en wees voorzichtig bij het aansluiten van de connectoren.
 • Sluit uw batterij opnieuw aan en test uw starter.

Voor meer tips over de Volkswagen Up!, bekijk de Volkswagen Up! categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector