Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is starter op volvo v40?

Als uw auto normaal rijdt, is alles in orde, maar als het regelmatig complicaties begint te krijgen, kunt u beginnen te speculeren, vooral als uw motorvoertuig niet wil starten. In dit artikel zullen we u leren waar de starter van een volvo v40 is, het zal u helpen om uw ontstekingscomplicaties op te lossen. Om dit te doen, zullen we eerst het doel van een starter uitleggen, waar is de starter op een volvo v40 , en, tot slot, hoe de starter van een motorvoertuig te veranderen.

Doel van de starter op uw volvo v40

We beginnen deze inhoud met het uitleggen van het doel van de startmotor op uw volvo v40. Het voorgerecht is een elektromotor die wordt aangedreven door uw batterij, is het zijn taak om uw motor op een voldoende hoge snelheid te laten lopen om hem te starten (meestal rond 300/400 tpm). Het bestaat uit drie belangrijkste onderdelen:

 • De solenoïde: Dit onderdeel is een elektrisch relais dat werkt als een schakelaar, het wordt geactiveerd door de sleutel van uw volvo v40 en laat de stroom van uw batterij naar de motor van uw dynamo lopen.

  De motor: Het belangrijkste onderdeel van uw dynamo, het is degene die het vliegwiel van uw volvo v40 zal aandrijven en voldoende snelheid zal maken om uw motor te laten starten.

 • Het aangrijptandwiel: dit is het laatste onderdeel van uw starter, het is het tandwiel dat in direct contact komt met het vliegwiel, het maakt het mogelijk om de kracht van de starter naar de motor over te brengen.
Weiterlesen:
Hoe het remvloeistofpeil van een volvo v40 controleren?

Waar is de starter op een volvo v40?

Nu we vrij snel hebben uitgelegd wat een starter is en hoe deze werkt, zullen we de vraag beantwoorden die de meesten van jullie zich moeten stellen waar is de starter te vinden op een volvo v40? Het is vrij eenvoudig om een ​​starter te vinden, in werkelijkheid is het een groot onderdeel dat vrijwel constant op een vergelijkbare locatie zal staan. Hieronder laten we u de twee mogelijke locaties voor uw motorvoertuigstarter ontdekken.

Locatie van de starter op klassieke volvo v40

Eerste en meest algemene geval, waar vind je de starter van een volvo v40 met een conventionele motor (impliciet zonder start en stop). De starter heeft een bepaalde actie, om de motor van uw motorvoertuig te starten, daarvoor moet het constant zijn bij het motorvliegwiel van deze omdat het de component is die het activeert wanneer het wordt gebruikt. Het vliegwiel bevindt zich op de kruising tussen uw versnellingsbak en uw motor.

Locatie van de starter naar volvo v40 met start en stop

En nu tweede mogelijke startlocatie van uw volvo v40 . Dit geval komt veel minder vaak voor. Het gaat alleen om motoren die zijn uitgerust met start en stop, en een goed onderdeel daarvan zal worden uitgerust met een starter die zich dicht bij het vliegwiel bevindt. Bij sommige specifieke series of motoren kan de starter van uw volvo v40 echter in uw dynamo zijn geïntegreerd, het staat dan bekend als een starter-dynamo, om het niets minder moeilijk te vinden, zoek uw accessoireriem en u zou de grote moeten vinden startblok.

Weiterlesen:
Waarom ruikt mijn volvo v40 verbrand plastic?

Hoe de starter op een volvo v40 vervangen?

Tot slot leggen we je eigenlijk vrij snel uit hoe je de starter van een volvo v40 vervangt. Deze procedure is eigenlijk niet moeilijk, het kan worden overwogen door mensen met een minimum aan mechanische basiskennis en aangepaste apparatuur. Houd hieronder vast aan de belangrijkste stappen om deze interventie uit te voeren:

 • Koppel de batterij los van uw volvo v40, als u niet weet hoe u dit moet doen, aarzel dan niet om onze inhoud te raadplegen waarin wordt beschreven hoe u dit moet doen zonder enig risico te nemen.
 • Nadat je je starter hebt ontdekt, maak je de bevestigingen los die hem in je motorblok houden, meestal zijn er 2 of 3

  .

 • Het wordt tijd om de voedingskabels los te koppelen van de startmotor van uw volvo v40, maar voordat u dit doet, raden we u aan een foto te maken van de set-up om fouten te voorkomen bij het opnieuw monteren.
 • Het is mogelijk dat u om het te verwijderen mogelijk onderdelen zoals de cardanische ophanging moet verwijderen.
 • Monteer de nieuwe starter opnieuw en wees voorzichtig bij het aansluiten van de connectoren.
 • Sluit uw batterij opnieuw aan en test uw starter.

Mocht u nog vragen hebben over de volvo v40, aarzel dan niet om onze categorie volvo v40 te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector