Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is starter op volvo v70?

Als uw auto normaal loopt, is alles in orde, maar als hij regelmatig problemen begint te krijgen, kunt u gaan speculeren, vooral als uw auto niet wil starten. In dit bericht zullen we je leren waar de starter van een volvo v70 is, het zal je helpen om je ontstekingsproblemen op te lossen. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst de functie van een starter illustreren, daarna, waar is de starter op een volvo v70 , en, eindelijk, hoe de starter van een auto te veranderen.

Rol van de starter op uw volvo v70

We beginnen dit artikel met een gedetailleerde beschrijving van de functie van de startmotor op uw volvo v70. Het voorgerecht is een elektromotor die wordt aangedreven door uw batterij, is het zijn taak om uw motor op een voldoende hoge snelheid te laten lopen om hem te starten (meestal rond 300/400 tpm). Het bestaat uit drie hoofdonderdelen:

 • De solenoïde: Dit onderdeel is een elektrisch relais dat werkt als een schakelaar, het wordt geactiveerd door de sleutel van uw volvo v70 en laat de stroom van uw batterij naar de motoreenheid van uw dynamo.

  De motoreenheid: Het hoofdonderdeel van uw dynamo, het is degene die het vliegwiel van uw volvo v70 zal aandrijven en voldoende snelheid zal maken om uw motoreenheid te laten beginnen.

 • Het aangrijptandwiel: dit is het laatste deel van uw starter, het is het tandwiel dat in direct contact komt met het vliegwiel, het maakt het mogelijk om de kracht van de starter naar de motor over te brengen.
Weiterlesen:
Hete motor rammelt op mijn volvo v70

Waar is de starter op een volvo v70?

Nu we vrij snel hebben beschreven wat een starter is en hoe het werkt, zullen we de vraag beantwoorden die de meesten van jullie zich moeten stellen waar zit de starter op een volvo v70? Het is vrij eenvoudig om een ​​starter te vinden, het is natuurlijk een groot deel dat bijna altijd op een vergelijkbare plek zal worden geplaatst. Hieronder laten we u de twee mogelijke plekken voor uw autostarter zien.

Locatie van de starter op traditionele volvo v70

Eerste en meest voorkomende omstandigheid, waar de starter van een volvo v70 met een conventionele motor te vinden is (impliciet zonder start en stop). De starter heeft een bijzondere functie, het starten van de motorunit van uw auto, daarvoor moet het altijd zijn bij het vliegwiel van de motoreenheid van deze omdat het het onderdeel is dat wordt geactiveerd wanneer het wordt gebruikt. Het vliegwiel bevindt zich op de kruising tussen uw versnellingsbak en uw motoreenheid.

Locatie van de starter naar volvo v70 met start en stop

En nu tweede mogelijke startlocatie van uw volvo v70 . Dit geval komt veel minder vaak voor. Het gaat alleen om motoren die zijn gebouwd met start en stop, en een groot deel van hen zal worden uitgerust met een starter die dicht bij het vliegwiel is geplaatst. Bij sommige specifieke series of motoren kan de starter van uw volvo v70 echter in uw dynamo zijn ingebouwd, deze wordt dan een startdynamo genoemd, om het niets gemakkelijker te vinden, zoek uw accessoireriem en u zou het grote startblok moeten zien .

Weiterlesen:
Hoe klap ik de achterbank neer in mijn volvo v70?

Hoe de starter op een volvo v70 vervangen?

Ten slotte zullen we je eigenlijk vrij snel beschrijven hoe je de starter van een volvo v70 kunt vervangen. Dit proces is niet echt ingewikkeld, het kan worden overwogen door mensen met de minste mechanische basiservaring en aangepast gereedschap. Houd je aan de onderstaande hoofdstappen om deze interventie uit te voeren:

 • Koppel de batterij los van uw volvo v70, als u niet weet hoe u dit moet doen, aarzel dan niet om advies in te winnen in ons artikel waarin wordt uitgelegd hoe u dit zonder enig risico kunt doen.
 • Na het ontdekken van uw starter, maakt u de bevestigingen los die hem in uw motorblok vasthouden, in de meeste gevallen zijn er 2 of 3

  .

 • Het wordt tijd om de voedingskabels los te koppelen van de startmotor van uw volvo v70, maar voordat u dit doet, raden we u aan een foto te maken van de set-up om fouten te voorkomen bij het opnieuw monteren.
 • Het is mogelijk dat u om het te verwijderen auto-onderdelen zoals de cardanische ophanging moet verwijderen.
 • Monteer de nieuwe starter opnieuw en wees voorzichtig bij het aansluiten van de connectoren.
 • Sluit uw batterij opnieuw aan en test uw starter.

Als je meer handleidingen over de volvo v70 wilt, ga dan naar onze volvo v70-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector