Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar is starter op volvo xc70?

Als uw auto normaal rijdt, is alles in orde, maar als uw auto regelmatig complicaties begint te krijgen, kunt u zich afvragen of uw auto niet wil starten. In dit artikel laten we u zien waar de starter van een volvo xc70 zich bevindt, het zal u helpen om uw ontstekingscomplicaties op te lossen. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst de rol van een starter uitleggen, waar is de starter op een volvo xc70 , en, tot slot, hoe de starter van een auto te vervangen.

Doel van de starter op uw volvo xc70

We beginnen deze inhoudspagina met een uitleg van de rol van de startmotor op uw volvo xc70. Het voorgerecht is een elektromotor die wordt aangedreven door uw batterij, is het zijn taak om uw motor op een voldoende hoge snelheid te laten lopen om hem te starten (meestal rond 300/400 tpm). Het bestaat uit drie hoofdonderdelen:

 • De solenoïde: dit onderdeel is een elektrisch relais dat als schakelaar zal fungeren, het wordt geactiveerd door de sleutel van uw volvo xc70 en laat de stroom van uw batterij naar de motoreenheid van uw dynamo.

  De motoreenheid: Het belangrijkste onderdeel van uw dynamo, het is degene die het vliegwiel van uw volvo xc70 zal aandrijven en voldoende snelheid zal creëren om uw motoreenheid te laten starten.

 • Het aangrijptandwiel: dit is het laatste deel van uw starter, het is het tandwiel dat in direct contact komt met het vliegwiel, het maakt het mogelijk om de kracht van de starter naar de motor over te brengen.
Weiterlesen:
Versnellingstrillingen op volvo xc70, wat te doen?

Waar is de starter op een volvo xc70?

Nu we vrij snel hebben uitgelegd wat een starter is en hoe deze werkt, zullen we de vraag beantwoorden die de meesten van jullie zich moeten stellen waar zit de starter op een volvo xc70? Het is vrij eenvoudig om een ​​starter te vinden, uiteraard is het een groot deel dat zich vrijwel altijd op een vergelijkbare locatie zal bevinden. We laten u hieronder de twee mogelijke plekken voor uw autostarter ontdekken.

Locatie van de starter op traditionele volvo xc70

Eerste en meest voorkomende omstandigheid, waar de starter van een volvo xc70 met een conventionele motor te vinden is (impliciet zonder start en stop). De starter heeft een bepaald doel, het starten van de motorunit van uw auto, daarvoor moet het altijd zijn bij het vliegwiel van de motoreenheid van deze omdat het het onderdeel is dat wordt geactiveerd wanneer het wordt gebruikt. Het vliegwiel bevindt zich op de kruising tussen uw versnellingsbak en uw motoreenheid.

Locatie van de starter naar volvo xc70 met start en stop

En nu tweede mogelijke startlocatie van uw volvo xc70 . Dit geval komt veel minder vaak voor. Het gaat alleen om motoren die zijn uitgerust met start en stop, en een groot deel daarvan zal worden uitgerust met een starter die zich dicht bij het vliegwiel bevindt. Bij sommige specifieke series of motoren kan de starter van uw volvo xc70 echter in uw dynamo zijn ingebouwd, deze wordt dan een starter-dynamo genoemd, om het niet veel gemakkelijker te vinden, zoek uw accessoireriem en u zou de grote starter moeten zien blok.

Weiterlesen:
Waar bevindt de krik zich op de volvo xc70?

Hoe de starter van een volvo xc70 vervangen?

Tot slot leggen we je vrij snel uit hoe je de starter van een volvo xc70 vervangt. Deze procedure is niet per se ingewikkeld, maar kan worden overwogen door mensen met een minimum aan mechanische basiskennis en aangepaste apparatuur. Volg hieronder de belangrijkste stappen om deze interventie uit te voeren:

 • Koppel de batterij van uw volvo xc70 los, als u niet weet hoe u dit moet doen, aarzel dan niet om advies in te winnen op onze inhoudspagina die uitlegt hoe u dit kunt doen zonder enig risico te nemen.
 • Nadat u uw starter heeft gevonden, maakt u de bevestigingen los die hem in uw motorblok vasthouden, meestal zijn er 2 of 3

  .

 • Het wordt tijd om de stroomkabels los te koppelen van de startmotor van uw volvo xc70, maar voordat u dit doet, raden we u aan een foto van de installatie te maken om fouten bij het opnieuw monteren te voorkomen.
 • Het is mogelijk dat u om het te verwijderen, onderdelen zoals de cardanische ophanging moet verwijderen.
 • Monteer de nieuwe starter opnieuw en wees voorzichtig bij het aansluiten van de connectoren.
 • Sluit uw batterij opnieuw aan en test uw starter.

Mocht u nog vragen hebben over de volvo xc70, aarzel dan niet om onze categorie volvo xc70 te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector