Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar kan ik de knipperzekering op Volkswagen Lupo vinden?

Moderne auto’s zijn steeds meer uitgerust met techniek en toch brengt dit ons comfort, helaas ondervinden wij ook de nadelen. De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk bij alles wat elektrisch is op onze Volkswagen Lupo, laat staan ​​dat we in de buurt komen van de zekeringen erop. Helaas worden de zomers heter en heter, en sommige opties zoals airconditioning zijn onmisbaar, dus een storing in de airconditioning heeft onvermijdelijk invloed op het comfort van uw voertuig. In dit artikel proberen we je te helpen om los uw zekeringproblemen op en specifiek voor ontdek de richtingaanwijzerzekering op uw Volkswagen Lupo. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst ontdekken in welke omstandigheden het belangrijk kan zijn om de richtingaanwijzerzekering op uw Volkswagen Lupo te vervangen en vervolgens waar is de richtingaanwijzerzekering op Volkswagen Polo .

Waarom knipperzekeringen op Volkswagen Lupo vervangen?

.

Dus laten we beginnen met onze inhoud op de plaats van de knipperlichtzekering van uw Volkswagen Lupo door het voordeel van het veranderen. Je hebt misschien het gevoel dat je lont is gesprongen, maar je weet het niet zeker. In werkelijkheid, als je richtingaanwijzer werkt niet op Volkswagen Lupo meer, als u al heeft gecontroleerd of de lamp niet is doorgebrand, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de trigger is. Je moet weten dat het een lont is fungeert als een veiligheidsvoorziening om overspanning op uw Volkswagen Lupo . te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning doorlaat en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en controleren of het filament nog intact is met een eenvoudige visuele verificatie. Over het algemeen zul je dat willen verander de richtingaanwijzerzekering van een Volkswagen Lupo wanneer deze het niet meer doet zonder duidelijke verklaring .

Weiterlesen:
Hoe kan ik de richtingaanwijzer achter op mijn Volkswagen Lupo vervangen?

Waar is de richtingaanwijzerzekering op Volkswagen Polo?

We gaan nu zoeken waar de knipperlichtzekering op uw Volkswagen Lupo is. De richtingaanwijzers zijn verbonden met verschillende elektronische componenten en er kunnen verschillende zekeringen op uw auto zijn aangesloten op basis van het bouwjaar en de opties die deze heeft. Desalniettemin is er naast de zekeringen ook een relais dat de werking van uw airconditioning regelt. We zullen je één voor één helpen ontdek de zekering en het richtingaanwijzerrelais op uw Volkswagen Lupo .

Vervanging van de interne richtingaanwijzerzekeringen van uw Volkswagen Lupo

.

We gaan eerst in op de interne zekeringen van de richtingaanwijzers van uw Volkswagen Lupo. Om dit te doen moet je ga naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u zult de exacte locatie ontdekken dankzij de handleiding van uw Volkswagen Lupo.

  • Blader door de handleiding op het deksel van de zekeringkast om de richtingaanwijzerzekering(en) van uw Volkswagen Lupo te ontdekken , controleer alle zekeringen met het woord «lampjes» in hun naam.
  • Verwijder de richtingaanwijzerzekering(en) voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als een van deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering. Als laatste remedie kunt u uw voertuig naar uw automonteur brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de zekering voor de richtingaanwijzers in uw auto hebt vervangen, zet u de lampen weer in elkaar en test u ze.

Vervanging van het knipperlichtzekeringrelais van uw Volkswagen Lupo

Ten slotte zullen we nu ontdekken hoe we de status van het knipperlichtrelais in uw auto kunnen verifiëren. Om dit voor elkaar te krijgen, moet je naar de kant van je motorcompartiment gaan:

  • Open de zekeringkast van uw Volkswagen Lupo, deze zit dicht bij uw accu onder een kunststof kapje.
  • Controleer de binnenkant van de kap voor de locatie van het richtingaanwijzerrelais of raadpleeg uw handleiding als u deze niet kunt vinden. Dit is meestal het relais van de airconditioningcompressor.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw knipperlichten te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Mijn Volkswagen Lupo trekt naar links, wat te doen?

Je weet het nu hoe u de richtingaanwijzerzekering van uw auto kunt vinden , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Volkswagen Lupo of de claxonzekering, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen bij onze inhoudsartikelen die aan deze zekeringen zijn gewijd.

Mocht u wellicht nog vragen hebben over de Volkswagen Lupo, aarzel dan niet om onze Volkswagen Lupo categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector