Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar kan ik de knipperzekering op Volkswagen Multivan vinden?

Moderne auto’s zijn meer en meer uitgerust met technologie en niettemin brengt dit ons comfort, we nemen echter ook de nadelen door. De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk bij alles wat elektrisch is op onze Volkswagen Multivan, laat staan ​​dat we in de buurt komen van de zekeringen erop. Helaas worden de zomers heter en heter en zijn sommige opties zoals airconditioning onmisbaar, dus een storing in de airconditioning heeft onvermijdelijk gevolgen voor het comfort van uw auto. In dit artikel proberen we je te helpen om los uw zekeringproblemen op en vooral ook zoek de richtingaanwijzerzekering op uw Volkswagen Multivan. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst bekijken in welke omstandigheden het relevant kan zijn om de richtingaanwijzerzekering op uw Volkswagen Multivan te vervangen en vervolgens waar is de richtingaanwijzerzekering op Volkswagen Polo? .

Waarom knipperlichtzekeringen op Volkswagen Multivan vervangen?

.

Dus laten we ons artikel beginnen op de plaats van de knipperlichtzekering van uw Volkswagen Multivan door de interesse om het te veranderen. Je hebt misschien het gevoel dat je lont is gesprongen, maar je weet het niet zeker. In feite, als je richtingaanwijzer werkt niet op Volkswagen Multivan meer, als u al heeft gecontroleerd of de lamp niet is doorgebrand, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de oorzaak is. Je moet weten dat het een lont is fungeert als veiligheidseenheid om overspanning op uw Volkswagen Multivan te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning doorlaat en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en controleren of het filament nog intact is met een zeer eenvoudige visuele verificatie. Over het algemeen wil je dat de richtingaanwijzerzekering van een Volkswagen Multivan vervangen wanneer deze zonder aanwijsbare oorzaak niet meer werkt .

Weiterlesen:
Sleutellampje op Volkswagen Multivan blijft branden

Waar is de richtingaanwijzerzekering op Volkswagen Transporter?

We gaan nu zoeken waar de knipperlichtzekering op uw Volkswagen Multivan is. De richtingaanwijzers zijn verbonden met verschillende elektronische elementen en er kunnen verschillende zekeringen op uw auto zijn aangesloten, afhankelijk van het jaar en de opties die deze heeft. Aan de andere kant is er naast de zekeringen ook een relais dat de juiste werking van uw airconditioning regelt. We zullen je de een na de ander helpen vind de zekering en het richtingaanwijzerrelais op uw Volkswagen Multivan .

Vervanging van de interne richtingaanwijzerzekeringen van uw Volkswagen Multivan

.

We zullen ons eerst concentreren op de interne zekeringen van de richtingaanwijzers van uw Volkswagen Multivan. Hiervoor moet je ga naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u vindt de exacte locatie dankzij de handleiding van uw Volkswagen Multivan.

  • Blader door de gebruikershandleiding op het deksel van de zekeringkast om de richtingaanwijzerzekering(en) van uw Volkswagen Multivan te vinden , controleer alle zekeringen met het woord «lampjes» in hun naam.
  • Verwijder de richtingaanwijzerzekering (en) voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als een van deze defect raakt, vervang deze dan door een nieuwe zekering. Als laatste remedie kunt u uw auto naar uw monteur brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de zekering voor de richtingaanwijzers in uw auto hebt vervangen, zet u de lampen weer in elkaar en test u ze.

Vervanging van het knipperlichtzekeringrelais van uw Volkswagen Multivan

Ten slotte bekijken we nu hoe u de status van het knipperlichtrelais in uw auto kunt controleren. Om dit voor elkaar te krijgen, moet je naar de kant van je motorcompartiment gaan:

  • Open de zekeringkast van uw Volkswagen Multivan, deze zit dicht bij uw accu onder een kunststof kapje.
  • Controleer de binnenkant van de kap voor de locatie van het richtingaanwijzerrelais of raadpleeg uw handleiding als u deze niet kunt vinden. Dit is in de meeste gevallen het compressorrelais van de airconditioning.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw knipperlichten te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Hoe de foutcode op Volkswagen Multivan lezen?

Je weet het nu hoe u de richtingaanwijzerzekering van uw auto kunt vinden , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Volkswagen Multivan of de claxonzekering, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen via onze webinhoud die aan deze zekeringen is gewijd.

Mocht u wellicht nog vragen hebben over de Volkswagen Multivan, aarzel dan niet om onze categorie Volkswagen Multivan te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector