Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar kan ik de knipperzekering op Volkswagen T-roc vinden?

Moderne voertuigen worden meer en meer gebouwd met technologie en niettemin brengt dit ons comfort, helaas ondervinden wij ook de nadelen. De meesten van ons voelen zich niet op ons gemak met iets dat elektrisch is op onze Volkswagen T-roc, laat staan ​​dat we in de buurt van de zekeringen gaan. Helaas worden de zomers heter en heter, en sommige functies, zoals airconditioning, zijn onmisbaar, dus een storing in de airconditioning heeft onvermijdelijk gevolgen voor het comfort van uw auto. In dit bericht proberen we je te helpen om los uw zekeringproblemen op en specifiek voor zoek de richtingaanwijzerzekering op uw Volkswagen T-roc. Om dit te doen, zullen we eerst bekijken in welke scenario’s het belangrijk kan zijn om de richtingaanwijzerzekering op uw Volkswagen T-roc te vervangen en vervolgens waar is de richtingaanwijzerzekering op Volkswagen Tiguan .

Waarom knipperlichtzekeringen op Volkswagen T-roc vervangen?

.

Dus laten we beginnen met onze inhoud op de plaats van de knipperlichtzekering van uw Volkswagen T-roc door de interesse om het te veranderen. U heeft misschien het gevoel dat uw zekering is gesprongen, maar u weet het niet zeker. Inderdaad, als je richtingaanwijzer werkt niet op Volkswagen T-roc meer, als u al heeft gecontroleerd of de lamp niet is doorgebrand, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de trigger is. Je moet weten dat het een lont is fungeert als beveiligingsapparaat om overspanning op uw Volkswagen T-roc . te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een min of meer dikke gloeidraad, die een zekere spanning zal doorlaten en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en controleren of het filament nog intact is met een eenvoudige visuele verificatie. Over het algemeen zul je dat willen de richtingaanwijzerzekering van een Volkswagen T-roc vervangen als deze het niet meer doet zonder duidelijke verklaring .

Weiterlesen:
Brandstofmeterlampje blijft branden op mijn Volkswagen T-roc, wat te doen?

Waar bevindt zich de richtingaanwijzerzekering op Volkswagen Tiguan?

We gaan nu zoeken waar de knipperlichtzekering op uw Volkswagen T-roc is. De richtingaanwijzers zijn gekoppeld aan verschillende elektronische elementen en er kunnen verschillende zekeringen op uw auto zijn gekoppeld, afhankelijk van het jaar en de opties die deze heeft. Desalniettemin is er naast de zekeringen ook een relais dat zorgt voor de juiste werking van uw airco. We zullen je één voor één helpen vind de zekering en het richtingaanwijzerrelais op uw Volkswagen T-roc .

Vervanging van de interne richtingaanwijzerzekeringen van uw Volkswagen T-roc

.

We kijken eerst naar de interne zekeringen van de richtingaanwijzers van uw Volkswagen T-roc. Om dit te doen moet je ga naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u vindt de exacte locatie dankzij de handleiding van uw Volkswagen T-roc.

  • Lees de gebruikershandleiding op het deksel van de zekeringkast om de richtingaanwijzerzekering(en) van uw Volkswagen T-roc te vinden , controleer alle zekeringen met het woord «lampjes» in hun naam.
  • Verwijder de richtingaanwijzerzekering (en) voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als een van deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering. Als laatste oplossing kunt u uw auto naar uw monteur brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de zekering voor de richtingaanwijzers in uw auto hebt vervangen, zet u de lampen weer in elkaar en test u ze.

Vervanging van het knipperlichtzekeringrelais van uw Volkswagen T-roc

Ten slotte bekijken we nu hoe u de status van het knipperlichtrelais in uw auto kunt controleren. Om dit te doen, moet u naar de kant van uw motorruimte gaan:

  • Open de zekeringkast van uw Volkswagen T-roc, deze zit dicht bij uw accu onder een kunststof kapje.
  • Controleer de binnenkant van de kap voor de locatie van het richtingaanwijzerrelais, of raadpleeg uw handleiding als u deze niet kunt vinden. Dit is meestal het compressorrelais van de airconditioning.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw zwaailichten te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
GPS Volkswagen T-roc werkt niet Volkswagen T-roc

Je weet het nu hoe u de richtingaanwijzerzekering van uw auto kunt vinden , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Volkswagen T-roc, of de claxonzekering, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen in onze artikelen over deze zekeringen.

Indien u nog bijkomende vragen heeft over de Volkswagen T-roc, aarzel dan niet om onze Volkswagen T-roc categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector