Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar kan ik de knipperzekering op Volkswagen Touareg vinden?

Moderne voertuigen worden steeds meer met techniek gebouwd en desalniettemin brengt dit ons comfort, helaas ondergaan wij ook de nadelen. De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk bij alles wat elektrisch is op onze Volkswagen Touareg, laat staan ​​dat we in de buurt komen van de zekeringen erop. Helaas worden de zomers heter en heter, en sommige opties zoals airconditioning zijn onmisbaar, dus een storing in de airconditioning heeft onvermijdelijk gevolgen voor het comfort van uw voertuig. In dit bericht proberen we je te helpen om los uw zekeringproblemen op en specifiek voor zoek de richtingaanwijzerzekering op uw Volkswagen Touareg. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst ontdekken in welke omstandigheden het relevant kan zijn om de richtingaanwijzerzekering op uw Volkswagen Touareg te vervangen en vervolgens waar is de richtingaanwijzerzekering op Volkswagen Touareg .

Waarom knipperlichtzekeringen op Volkswagen Touareg vervangen?

.

Dus laten we onze inhoudspagina beginnen op de plaats van de knipperlichtzekering van uw Volkswagen Touareg door de interesse om het te veranderen. U heeft misschien het gevoel dat uw zekering is gesprongen, maar u weet het niet zeker. Het is duidelijk dat als je richtingaanwijzer werkt niet op Volkswagen Touareg meer, als u al heeft gecontroleerd of de lamp niet is doorgebrand, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de trigger is. Je moet weten dat het een lont is fungeert als beveiligingseenheid om overspanning op uw Volkswagen Touareg . te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning doorlaat en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog intact is met een eenvoudige visuele controle. Over het algemeen zul je dat willen vervang de richtingaanwijzerzekering van een Volkswagen Touareg wanneer deze zonder aanwijsbare reden niet meer werkt .

Weiterlesen:
Hoe de kentekenplaatlamp Volkswagen Touareg vervangen?

Waar is de richtingaanwijzerzekering op Volkswagen Touareg?

We gaan nu zoeken waar de knipperlichtzekering op uw Volkswagen Touareg is. De richtingaanwijzers zijn gekoppeld aan verschillende elektronische componenten en er kunnen meerdere zekeringen op uw motorvoertuig zijn gekoppeld op basis van het bouwjaar en de opties die het heeft. Desalniettemin is er naast de zekeringen ook een relais dat de vaste werking van uw airconditioning regelt. We zullen je de een na de ander helpen zoek de zekering en het richtingaanwijzerrelais op uw Volkswagen Touareg .

Vervanging van de interne richtingaanwijzerzekeringen van uw Volkswagen Touareg

.

We zullen ons eerst concentreren op de interne zekeringen van de richtingaanwijzers van uw Volkswagen Touareg. Om dit te doen moet je ga naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u kunt de exacte positie vinden dankzij de handleiding van uw Volkswagen Touareg.

  • Blader door de handleiding op het deksel van de zekeringkast om de richtingaanwijzerzekering(en) van uw Volkswagen Touareg te lokaliseren , controleer alle zekeringen met het woord «lichten» in hun naam.
  • Verwijder de richtingaanwijzerzekering (en) aandachtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als een van deze defect raakt, vervang deze dan door een nieuwe zekering. Als laatste remedie kunt u uw voertuig naar uw technicus brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de richtingaanwijzerzekering in uw motorvoertuig hebt vervangen, zet u uw lichten weer in elkaar en test u ze.

Vervanging van het knipperlichtzekeringrelais van uw Volkswagen Touareg

Ten slotte zullen we nu ontdekken hoe we de status van het knipperlichtrelais in uw motorvoertuig kunnen controleren. Om dit voor elkaar te krijgen, moet je naar de kant van je motorruimte gaan:

  • Open de zekeringkast van uw Volkswagen Touareg, deze zit dicht bij uw accu onder een kunststof kapje.
  • Controleer de binnenkant van de kap voor de positie van het richtingaanwijzerrelais, of raadpleeg uw handleiding als u deze niet kunt vinden. Dit is in de meeste gevallen het compressorrelais van de airconditioning.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw zwaailichten te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Sleutel vast in contact van Volkswagen Touareg, wat te doen?

Je weet het nu hoe vindt u de richtingaanwijzerzekering van uw motorvoertuig , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Volkswagen Touareg of de claxonzekering, aarzel dan niet om onze inhoudsartikelen te raadplegen die aan deze zekeringen zijn gewijd.

Mocht u nog andere vragen hebben over de Volkswagen Touareg, aarzel dan niet om onze categorie Volkswagen Touareg te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector