Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar koelmiddel in Volkswagen Tiguan?

Vandaag gaan we nog een onderwerp behandelen in de serie over autoverzorging. Dit is het koelvloeistofpeil, en meer specifiek waar koelvloeistof in Volkswagen Tiguan? Om dit te doen, beginnen we dit artikel met een kleine herinnering aan het belang van het verzekeren van het koelvloeistofniveau van uw auto, vervolgens, waar koelvloeistof vullen in Volkswagen Tiguan? En tot slot hoe je het niveau van deze beroemde vloeistof kunt maken.

Waarom een ​​koelvloeistofpeil vullen op een Volkswagen Tiguan?

Voordat we beschrijven waar de koelvloeistof zich op een Volkswagen Tiguan bevindt, beginnen we onze inhoud door u eraan te herinneren wat er is het belang van een ideaal koelvloeistofpeil ? De koelvloeistof van een Volkswagen Tiguan heeft een essentiële werking bij het goed presteren van uw motorunit, in feite zal dat zo zijn circuleren erin om de warmte op te vangen die wordt geproduceerd door de procedure en over te dragen aan uw radiator, die de missie heeft om het te produceren, daalt in temperatuur . Het is des te nuttiger wanneer de buitentemperaturen hoog zijn of wanneer u met beperkte snelheid rijdt en natuurlijke koeling door buitenlucht niet effectief is. Zonder koelvloeistof zou uw motoreenheid dat wel doen oververhitten na slechts een paar minuten, en dit zou resulteren in uitval van de motoreenheid, vandaar het belang van altijd een ideaal koelvloeistofpeil. Als uw koelvloeistofniveau onder het minimumniveau zakt, kan de circulatie van de koelvloeistof in het koelsysteem worden gehinderd en daarom kan de prestatie beperkt of zelfs nul zijn als deze te laag is. Eindelijk, als het te hoog is, kan de druk te hoog zijn en een lek veroorzaken waardoor ook de motoreenheid kan afbreken.

Weiterlesen:
Hoe koplampen op Volkswagen Tiguan aanpassen?

Waar de koelvloeistof in Volkswagen Tiguan plaatsen?

We gaan nu verder met de stap waar u vrijwel zeker het meest enthousiast over bent, waar koelvloeistof in Volkswagen Tiguan? U weet nu hoe belangrijk het is om constant het ideale niveau van deze koelvloeistof te hebben. Om het te identificeren is het heel eenvoudig, hier zijn de verschillende stappen waarmee u de expansietank kunt ontdekken die de koelvloeistof van uw Volkswagen Tiguan bevat:

 • Wacht voordat u iets doet een paar minuten totdat uw motor is opgewarmd, zodat u zich niet verbrandt wanneer u het koelvloeistofpeil doet.
 • Doe de motorkap van je auto open.
 • U moet snel het expansievat identificeren dat de koelvloeistof van uw Volkswagen Tiguan bevat, deze bevindt zich over het algemeen in een van de 4 hoeken van uw motorblok, om het te identificeren, hoeft u alleen maar te zoeken naar een plastic container met een zwarte of gele plastic dop met een gevaarlogo of thermometer bovenaan.

Hoe vul ik het koelvloeistofniveau bij een Volkswagen Tiguan?

Nu dat je hebt Ontdek waar de koelvloeistof in uw Volkswagen Tiguan zit , zullen we beschrijven hoe we het niveau ervan kunnen produceren. Niets is eenvoudiger, volg gewoon de paar stappen hieronder:

 • Koop als u geen koelvloeistof in de winkel heeft, het is gewoon uitgehard water met antivries toegevoegd.
 • Controleer aan de zijkant van het expansievat van uw Volkswagen Tiguan het niveau van het expansievat. Let gewoon op of u zich tussen de «min» en «max» -markeringen bevindt, als u meer naar of onder de «min» -markering bent, kunt u doorgaan met deze stappen, in elk ander geval is het vloeistofpeil voldoende

  .

 • Nadat u hebt gewacht tot de motor is afgekoeld, kunt u de koelmiddeldop van uw auto openen.
 • Voeg regelmatig koelvloeistof toe aan de expansietank van uw Volkswagen Tiguan door regelmatig te controleren.
 • Probeer het midden van de aanwijzing aan de zijkant van je vaas te bereiken, ga niet over de markering «max».
 • Als u er bovenop zit, begin dan niet met uw motoreenheid en verwijder met een injectiespuit het overtollige koelmiddel.
Weiterlesen:
Hoe de achterbank Volkswagen Tiguan verwijderen?

Als de motor van uw Volkswagen Tiguan ondanks een koelvloeistof opwarmt, ga dan door deze inhoud, u zult de oorzaken van dit probleem kunnen vinden.

Als je meer handleidingen over de Volkswagen Tiguan nodig hebt, ga dan naar onze Volkswagen Tiguan-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector