Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar koelmiddel in Volvo S60?

In dit artikel gaan we nog een kwestie bespreken in de serie over onderhoud van motorvoertuigen. Dit is het koelvloeistofpeil, en meer specifiek waar koelmiddel in Volvo S60? Om dit te doen, beginnen we deze richtlijn met een kleine herinnering aan het voordeel van het verzekeren van het koelvloeistofniveau van uw motorvoertuig, dan, waar koelvloeistof vullen in Volvo S60? En tot slot hoe je het niveau van deze beroemde vloeistof kunt maken.

Waarom het koelvloeistofpeil vullen op een Volvo S60?

Voordat we u laten zien waar de koelvloeistof zich op een Volvo S60 bevindt, beginnen we onze inhoud door u eraan te herinneren wat er is het voordeel van een ideaal koelvloeistofpeil ? De koelvloeistof van een Volvo S60 heeft een belangrijk doel bij het goed functioneren van uw motor, het is namelijk zo circuleren erin om de warmte op te vangen die wordt gegenereerd door de procedure en over te dragen aan uw radiator, die als doel heeft om het te laten dalen in temperatuur . Het is des te nuttiger wanneer de buitentemperaturen hoog zijn of wanneer u met beperkte snelheid rijdt en natuurlijke koeling door buitenlucht niet zinvol is. Zonder koelvloeistof zou je motor dat wel doen oververhitten na slechts een paar minuten, en dit zou resulteren in motorstoring, vandaar het belang van het hebben van een ideaal koelvloeistofniveau te allen tijde. Als uw koelvloeistofniveau onder het minimale niveau zakt, kan de circulatie van het koelmiddel in het koelsysteem worden belemmerd en daarom kan de effectiviteit ervan worden beperkt of zelfs nul als het te laag is. Als het tenslotte te hoog is, kan de druk te hoog zijn en een lek veroorzaken waardoor de motor ook kan uitvallen.

Weiterlesen:
Hoe de achterbank Volvo S60 verwijderen?

Waar moet de koelvloeistof in de Volvo S60 worden gedaan?

We gaan nu verder met de stap waarin u waarschijnlijk het meest geïnteresseerd bent, waar koelmiddel in Volvo S60? U beseft nu hoe belangrijk het is om altijd het ideale niveau van deze koelvloeistof te hebben. Om te ontdekken dat het heel erg eenvoudig is, volgen hier de verschillende stappen waarmee u de expansietank kunt ontdekken die de koelvloeistof van uw Volvo S60 bevat:

 • Wacht voordat u iets doet een paar minuten totdat uw motor is opgewarmd, zodat u zich niet verbrandt wanneer u het koelvloeistofpeil doet.
 • Klap de motorkap van uw motorvoertuig open.
 • U moet snel het expansievat vinden dat de koelvloeistof van uw Volvo S60 bevat, deze bevindt zich in de meeste gevallen in een van de 4 hoeken van uw motorblok, om het te vinden hoeft u alleen maar te zoeken naar een plastic container met een zwarte of gele plastic dop met een gevaarlogo of thermometer aan de bovenkant.

Hoe vul ik het koelvloeistofniveau op een Volvo S60?

Nu dat je hebt ontdek waar de koelvloeistof in uw Volvo S60 zit , we zullen u laten zien hoe u het niveau ervan kunt produceren. Niets is minder ingewikkeld, volg gewoon de paar stappen hieronder:

 • Koop als u geen koelvloeistof in de winkel heeft, het is gewoon behandeld water met antivries toegevoegd.
 • Controleer aan de zijkant van de expansietank van uw Volvo S60 het niveau van de expansietank. Kijk gewoon of u zich tussen de «min» en «max» -markeringen bevindt, als u meer naar of onder de «min» -markering zit, kunt u deze stappen blijven volgen, in elk ander geval is het niveau van uw vloeistof goed genoeg

  .

 • Nadat u hebt gewacht tot de motor is afgekoeld, kunt u de koelvloeistofdop van uw motorvoertuig openen.
 • Voeg zachtjes koelvloeistof toe aan de expansietank van uw Volvo S60 door er regelmatig naar te kijken.
 • Probeer het midden van de aanwijzing aan de zijkant van je vaas te bereiken, ga niet over de markering «max».
 • Als u er bovenop zit, start dan uw motor niet en verwijder met een injectiespuit de overtollige koelvloeistof.
Weiterlesen:
Het lampje van de brandstofmeter blijft branden op mijn Volvo S60, wat te doen?

Als de motor van uw Volvo S60 opwarmt ondanks een koelvloeistofpeil, lees dan deze inhoud, dan kunt u de oorzaken van dit probleem achterhalen.

Wanneer u nog vragen heeft over de Volvo S60, aarzel dan niet om onze Volvo S60 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector