Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar koelmiddel in Volvo S90?

In dit artikel gaan we nog een kwestie bespreken in de serie over onderhoud van motorvoertuigen. Dit is het koelvloeistofpeil, en meer specifiek waar koelmiddel in Volvo S90? Hiervoor beginnen we de inhoud van dit artikel met een kleine herinnering aan de interesse om ervoor te zorgen dat het koelvloeistofniveau van uw motorvoertuig dan waar koelvloeistof vullen in Volvo S90? En tot slot hoe je het niveau van deze beroemde vloeistof kunt maken.

Waarom het koelvloeistofpeil vullen op een Volvo S90?

Voordat we u laten zien waar de koelvloeistof zich op een Volvo S90 bevindt, beginnen we ons artikel door u eraan te herinneren wat er is het belang van een ideaal koelvloeistofpeil ? De koelvloeistof van een Volvo S90 heeft een essentieel doel voor het goed functioneren van uw motor, de waarheid is dat het dat zal doen circuleren erin om de warmte op te vangen die wordt geproduceerd door de werking ervan en over te dragen aan uw radiator, die de missie heeft om het te produceren, daalt in temperatuur . Het is des te nuttiger wanneer de buitentemperaturen hoog zijn of wanneer u met beperkte snelheid rijdt en natuurlijke koeling door buitenlucht niet zinvol is. Zonder koelvloeistof zou je motor dat wel doen oververhitten na slechts een paar minuten, en dit zou resulteren in motorstoring, vandaar het belang van altijd een ideaal koelvloeistofpeil. Als uw koelvloeistofniveau onder het laagste niveau zakt, kan de circulatie van de koelvloeistof in het koelsysteem worden gehinderd en als gevolg daarvan kan de prestatie beperkt of zelfs nul zijn als deze te laag is. Als het tenslotte te hoog is, kan de druk te hoog zijn en een lek veroorzaken waardoor de motor ook kan uitvallen.

Weiterlesen:
Hoe de handrem op de Volvo S90 afstellen?

Waar moet de koelvloeistof in de Volvo S90 worden gedaan?

We gaan nu verder met de stap waar u waarschijnlijk het meest naar uitkijkt, waar koelmiddel in Volvo S90? U bent nu geïnformeerd over het belang van het constant hebben van het ideale niveau van deze koelvloeistof. Om het te identificeren is het erg eenvoudig, hier zijn de verschillende stappen om u de expansietank te laten ontdekken die de koelvloeistof van uw Volvo S90 bevat:

 • Wacht voordat u iets doet een paar minuten totdat uw motor is opgewarmd, zodat u zich niet verbrandt wanneer u het koelvloeistofpeil doet.
 • Klap de motorkap van uw motorvoertuig open.
 • U moet snel het expansievat identificeren dat de koelvloeistof van uw Volvo S90 bevat, deze bevindt zich over het algemeen in een van de 4 hoeken van uw motorblok, om het te identificeren, hoeft u alleen maar te zoeken naar een plastic container met een zwarte of gele plastic dop met een gevaarlogo of thermometer bovenaan.

Hoe vul ik het koelvloeistofniveau op een Volvo S90?

Nu dat je hebt identificeer waar de koelvloeistof in uw Volvo S90 zit , we zullen u laten zien hoe u het niveau ervan kunt produceren. Niets is minder ingewikkeld, volg gewoon de paar stappen hieronder:

 • Koop als u geen koelvloeistof in de winkel heeft, het is gewoon uitgehard water met antivries toegevoegd.
 • Controleer aan de zijkant van het expansievat van uw Volvo S90 het niveau van het expansievat. Kijk gewoon of u zich tussen de «min» en «max» -markeringen bevindt, als u meer naar of onder de «min» -markering zit, kunt u deze stappen blijven volgen, in elk ander geval is het vloeistofpeil goed genoeg

  .

 • Nadat u hebt gewacht tot de motor is afgekoeld, kunt u de koelvloeistofdop van uw motorvoertuig openen.
 • Voeg regelmatig koelvloeistof toe aan de expansietank van uw Volvo S90 door regelmatig te onderzoeken.
 • Probeer het midden van de aanwijzing aan de zijkant van je vaas te bereiken, ga niet over de markering «max».
 • Als u er bovenop zit, start dan niet uw motor en verwijder met een injectiespuit het overtollige koelmiddel.
Weiterlesen:
Het sleutellampje op de Volvo S90 blijft branden

Als de motor van uw Volvo S90 opwarmt ondanks een koelvloeistof, leest u dit artikel door, zodat u de oorzaak van dit probleem kunt achterhalen.

Kijk voor meer tips over de Volvo S90 in de categorie Volvo S90.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector