Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar koelmiddel in Volvo V60?

Vandaag gaan we het hebben over nog een thema in de serie over onderhoud van motorvoertuigen. Dit is het koelvloeistofpeil, en specifiek waar koelmiddel in Volvo V60? Hiervoor beginnen we deze richtlijn met een kleine herinnering aan het voordeel van het zorgen voor het koelvloeistofniveau van uw motorvoertuig, vervolgens, waar koelvloeistof vullen in Volvo V60? En tot slot hoe je het niveau van deze beroemde vloeistof kunt maken.

Waarom het koelvloeistofpeil vullen op een Volvo V60?

Voordat we uitleggen waar de koelvloeistof zich op een Volvo V60 bevindt, beginnen we onze inhoudspagina door u eraan te herinneren wat er is het voordeel van het garanderen van een ideaal koelvloeistofpeil ? De koelvloeistof van een Volvo V60 heeft een vitaal doel bij het goed functioneren van uw motorunit, in werkelijkheid zal dat het geval zijn circuleren erin om de warmte die door het proces wordt gegenereerd op te vangen en over te dragen aan uw radiator, die de missie heeft om het te produceren, daalt in temperatuur . Het is des te nuttiger wanneer de buitentemperaturen hoog zijn of wanneer u met beperkte snelheid rijdt en natuurlijke koeling door buitenlucht niet zinvol is. Zonder koelvloeistof zou uw motorunit dat wel doen oververhitten na slechts een paar minuten, en dit zou resulteren in uitval van de motoreenheid, vandaar het belang van het constant hebben van een ideaal koelvloeistofniveau. Als uw koelvloeistofniveau onder het laagste niveau zakt, kan de circulatie van de koelvloeistof in het koelsysteem worden gehinderd en daarom kan de prestatie beperkt of zelfs nul zijn als deze te laag is. Eindelijk, als het te hoog is, kan de druk te hoog zijn en een lek veroorzaken waardoor ook de motoreenheid kapot kan gaan.

Weiterlesen:
Motorlicht blijft op Volvo V60

Waar moet de koelvloeistof in de Volvo V60 worden geplaatst?

We gaan nu verder met de stap waar u vrijwel zeker het meest enthousiast over bent, waar koelmiddel in Volvo V60? U bent nu geïnformeerd over het belang van het constant hebben van het ideale niveau van deze koelvloeistof. Om het te identificeren is het erg eenvoudig, hier zijn de verschillende stappen waarmee u het expansievat kunt lokaliseren dat het koelmiddel van uw Volvo V60 bevat:

 • Wacht voordat u iets doet een paar minuten totdat uw motor is opgewarmd, zodat u zich niet verbrandt wanneer u het koelvloeistofpeil doet.
 • Klap de motorkap van uw motorvoertuig open.
 • U moet snel het expansievat identificeren dat de koelvloeistof van uw Volvo V60 bevat, deze bevindt zich in de meeste gevallen in een van de 4 hoeken van uw motorblok, om het te identificeren hoeft u alleen maar te zoeken naar een plastic container met een zwarte of gele plastic dop met een gevaarlogo of thermometer aan de bovenkant.

Hoe vul ik het koelvloeistofniveau bij een Volvo V60?

Nu dat je hebt ontdek waar de koelvloeistof in uw Volvo V60 zit , zullen we uitleggen hoe we het niveau ervan kunnen produceren. Niets is eenvoudiger, volg gewoon de paar stappen hieronder:

 • Koop als u geen koelvloeistof in de winkel heeft, het is gewoon behandeld water met antivries toegevoegd.
 • Controleer aan de zijkant van de expansietank van uw Volvo V60 het niveau van de expansietank. Kijk gewoon of u zich tussen de «min» en «max» -markering bevindt, als u meer naar of onder de «min» -markering zit, kunt u deze stappen blijven volgen, anders is het niveau van uw vloeistof voldoende

  .

 • Nadat u hebt gewacht tot de motor is afgekoeld, kunt u de koelvloeistofdop van uw motorvoertuig openen.
 • Voeg voorzichtig koelvloeistof toe aan de expansietank van uw Volvo V60 door er herhaaldelijk naar te kijken.
 • Probeer het midden van de aanwijzing aan de zijkant van je vaas te bereiken, ga niet over de markering «max».
 • Als u er bovenop zit, begin dan niet met uw motoreenheid en verwijder met een injectiespuit het overtollige koelmiddel.
Weiterlesen:
Hoe open je de Volvo V60 kofferbak van binnenuit?

Als de motorunit van uw Volvo V60 opwarmt ondanks een niveau koelvloeistof, ga dan door deze inhoudspagina, u zult de oorzaken van dit probleem kunnen vinden.

Kijk voor meer tips over de Volvo V60 in de categorie Volvo V60.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector