Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar koelvloeistof in Volkswagen Passat 7 plaatsen?

Vandaag gaan we nog een onderwerp bespreken in de serie over onderhoud van motorvoertuigen. Dit is het koelvloeistofpeil, en specifiek waar koelvloeistof in Volkswagen Passat 7 plaatsen? Hiervoor beginnen we met de inhoud van dit artikel met een kleine herinnering aan het voordeel van het verzekeren van het koelvloeistofniveau van uw motorvoertuig, vervolgens, waar koelvloeistof in Volkswagen Passat 7 vullen? En tot slot hoe je het niveau van deze beroemde vloeistof kunt maken.

Waarom het koelvloeistofpeil bijvullen op een Volkswagen Passat 7?

Voordat we beschrijven waar de koelvloeistof zich op een Volkswagen Passat 7 bevindt, beginnen we ons artikel door u eraan te herinneren wat is het voordeel van een ideaal koelvloeistofpeil ? De koelvloeistof van een Volkswagen Passat 7 heeft een essentieel doel voor het goed functioneren van uw motor, sterker nog, het zal circuleren erin om de warmte op te vangen die wordt veroorzaakt door de werking ervan en deze over te dragen aan uw radiator, die als doel heeft om de temperatuur te laten dalen . Het is des te nuttiger wanneer de buitentemperaturen hoog zijn of wanneer u met beperkte snelheid rijdt en natuurlijke koeling door buitenlucht niet efficiënt is. Zonder koelvloeistof zou je motor dat wel doen oververhitten na slechts een paar minuten, en dit zou resulteren in motorstoring, vandaar het belang van een constant ideaal koelvloeistofpeil. Als uw koelvloeistofniveau tot onder het laagste niveau zakt, kan de circulatie van de koelvloeistof in het koelsysteem worden gehinderd en kan de effectiviteit ervan worden beperkt of zelfs nul als deze te laag is. Eindelijk, als het te hoog is, kan de druk te hoog zijn en een lek veroorzaken dat ook de motor kan doen uitvallen.

Weiterlesen:
Hoe de airconditioning op een Volkswagen Passat 7 aan te zetten?

Waar de koelvloeistof in Volkswagen Passat 7 plaatsen?

We gaan nu verder met de stap waar u waarschijnlijk het meest enthousiast over bent, waar koelvloeistof in Volkswagen Passat 7 plaatsen? U weet nu hoe belangrijk het is om altijd het ideale niveau van deze koelvloeistof te hebben. Om het te identificeren is heel erg eenvoudig, hier zijn de verschillende stappen om het expansievat te vinden dat de koelvloeistof van uw Volkswagen Passat 7 bevat:

 • Wacht voordat u iets doet een paar minuten totdat uw motor is opgewarmd, zodat u zich niet verbrandt wanneer u het koelvloeistofpeil doet.
 • Klap de motorkap van uw motorvoertuig open.
 • U moet snel het expansievat identificeren dat de koelvloeistof van uw Volkswagen Passat 7 bevat, het bevindt zich meestal in een van de 4 hoeken van uw motorblok, om het te identificeren hoeft u alleen maar te zoeken naar een plastic container met een zwart of geel plastic pet met een gevarenlogo of thermometer aan de bovenkant.

Hoe het koelvloeistofpeil op een Volkswagen Passat 7 bijvullen?

Nu dat je hebt identificeer waar de koelvloeistof zich in uw Volkswagen Passat 7 . bevindt , zullen we beschrijven hoe we het niveau ervan kunnen maken. Niets is minder ingewikkeld, volg gewoon de onderstaande stappen:

 • Koop als u geen koelvloeistof in de winkel heeft, het is gewoon uitgehard water met antivries toegevoegd.
 • Controleer aan de zijkant van het expansievat van uw Volkswagen Passat 7 het niveau van het expansievat. Kijk gewoon of je tussen de «min» en «max» markering zit, als je meer naar of onder de «min» markering zit, kun je je aan deze stappen blijven houden, anders is het niveau van je vloeistof voldoende

  .

 • Nadat u hebt gewacht tot de motor is afgekoeld, kunt u de koelvloeistofdop van uw motorvoertuig openen.
 • Voeg zachtjes koelvloeistof toe aan het expansievat van uw Volkswagen Passat 7 door herhaaldelijk te kijken.
 • Probeer het midden van de aanwijzing aan de zijkant van je vaas te bereiken, ga niet over de markering «max».
 • Als u er bovenop zit, start dan uw motor niet en verwijder met een injectiespuit de overtollige koelvloeistof.
Weiterlesen:
ABS-lampje blijft op Volkswagen Passat 7 branden, wat te doen?

Als de motor van uw Volkswagen Passat 7 ondanks een koelvloeistofpeil toch warm wordt, lees dan dit artikel om de oorzaken van dit probleem te achterhalen.

Als u nog vragen heeft over de Volkswagen Passat 7, aarzel dan niet om onze Volkswagen Passat 7-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector