Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar koelvloeistof in Volkswagen Passat?

Vandaag gaan we nog een onderwerp behandelen in de serie over onderhoud van motorvoertuigen. Dit is het koelvloeistofpeil, en meer specifiek waar koelvloeistof in Volkswagen Passat plaatsen? Hiervoor beginnen we met deze inhoud met een kleine herinnering aan het voordeel van het zorgen voor het koelvloeistofniveau van uw motorvoertuig, vervolgens, waar koelvloeistof in Volkswagen Passat vullen? En tot slot hoe je het niveau van deze beroemde vloeistof kunt maken.

Waarom het koelvloeistofpeil op een Volkswagen Passat bijvullen?

Voordat we beschrijven waar de koelvloeistof zich op een Volkswagen Passat bevindt, beginnen we ons artikel door u eraan te herinneren wat is het voordeel van het garanderen van een ideaal koelvloeistofpeil ? De koelvloeistof van een Volkswagen Passat heeft een vitaal doel voor het goed presteren van uw motor, dat is een feit circuleren erin om de warmte op te vangen die wordt geproduceerd door de procedure en over te dragen aan uw radiator, die de missie heeft om het in temperatuur te laten dalen . Het is des te nuttiger wanneer de buitentemperaturen hoog zijn of wanneer u met beperkte snelheid rijdt en natuurlijke koeling door buitenlucht niet effectief is. Zonder koelvloeistof zou je motor dat wel doen oververhitten na slechts een paar minuten, en dit zou resulteren in motorstoring, vandaar het belang van altijd een ideaal koelvloeistofpeil. Als uw koelvloeistofniveau onder het laagste niveau zakt, kan de circulatie van de koelvloeistof in het koelsysteem worden belemmerd en bijgevolg kan de effectiviteit ervan worden beperkt of zelfs nul als het te laag is. Eindelijk, als deze te hoog is, kan de druk te hoog zijn en een lek veroorzaken waardoor de motor ook kan afslaan.

Weiterlesen:
Indicatielampje veiligheidsgordel blijft branden op mijn Volkswagen Passat 7

Waar de koelvloeistof in Volkswagen Passat plaatsen?

We gaan nu verder met de stap waarin u waarschijnlijk het meest geïnteresseerd bent, waar koelvloeistof in Volkswagen Passat plaatsen? U bent nu geïnformeerd over het belang om altijd het ideale niveau van deze koelvloeistof te hebben. Om het te vinden is heel eenvoudig, hier zijn de verschillende stappen om het expansievat te vinden dat de koelvloeistof van uw Volkswagen Passat bevat:

 • Wacht voordat u iets doet een paar minuten totdat uw motor is opgewarmd, zodat u zich niet verbrandt wanneer u het koelvloeistofpeil doet.
 • Klap de motorkap van uw motorvoertuig open.
 • U moet snel de expansietank vinden die de koelvloeistof van uw Volkswagen Passat bevat, deze bevindt zich in de meeste gevallen in een van de 4 hoeken van uw motorblok, om deze te vinden, hoeft u alleen maar te zoeken naar een plastic container met een zwarte of gele plastic dop met daarop een gevarenlogo of thermometer.

Hoe het koelvloeistofpeil op een Volkswagen Passat bijvullen?

Nu dat je hebt ontdek waar de koelvloeistof in uw Volkswagen Passat zit , zullen we beschrijven hoe we het niveau ervan kunnen maken. Niets is eenvoudiger, volg gewoon de onderstaande stappen:

 • Koop als u geen koelvloeistof in de winkel heeft, het is gewoon uitgehard water met antivries toegevoegd.
 • Controleer aan de zijkant van het expansievat van uw Volkswagen Passat het niveau van het expansievat. Kijk gewoon of je tussen de «min» en «max» markering zit, als je meer naar of onder de «min» markering zit, kun je deze stappen blijven volgen, anders is het niveau van je vloeistof voldoende

  .

 • Nadat u hebt gewacht tot de motor is afgekoeld, kunt u de koelvloeistofdop van uw motorvoertuig openen.
 • Voeg zachtjes koelvloeistof toe aan het expansievat van uw Volkswagen Passat door herhaaldelijk te controleren.
 • Probeer het midden van de aanwijzing aan de zijkant van je vaas te bereiken, ga niet over de markering «max».
 • Als u er bovenop zit, start dan niet uw motor en verwijder met een injectiespuit het overtollige koelmiddel.
Weiterlesen:
Hoe activeer ik de automatische vergrendeling van mijn Volkswagen Passat?

Als de motor van uw Volkswagen Passat warm wordt ondanks een koelvloeistofpeil, blader dan door dit artikel en u kunt de oorzaken van dit probleem achterhalen.

Als je meer tutorials over de Volkswagen Passat wilt, ga dan naar onze Volkswagen Passat-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector