Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar koelvloeistof in Volkswagen Up! ?

Vandaag gaan we nog een onderwerp bespreken in de serie over onderhoud van motorvoertuigen. Dit is het koelvloeistofpeil, en specifiek waar koelvloeistof in Volkswagen Up!? Hiervoor beginnen we dit artikel met een kleine herinnering aan het voordeel van het verzekeren van het koelvloeistofniveau van uw motorvoertuig, dan, waar koelvloeistof in Volkswagen Up! bijvullen? En tot slot hoe je het niveau van deze beroemde vloeistof kunt maken.

Waarom het koelvloeistofpeil bijvullen op een Volkswagen Up!?

Voordat we uitleggen waar de koelvloeistof op een Volkswagen Up! zit, beginnen we ons artikel met een herinnering aan wat is het voordeel van een ideaal koelvloeistofpeil ? De koelvloeistof van een Volkswagen Up! een essentiële actie heeft bij het goed presteren van uw motoreenheid, de waarheid is dat het zal circuleren erin om de warmte op te vangen die wordt gegenereerd door de werking ervan en deze over te dragen aan uw radiator, die als doel heeft om het te laten dalen in temperatuur . Het is des te nuttiger wanneer de buitentemperaturen hoog zijn of wanneer u met beperkte snelheid rijdt en natuurlijke koeling door buitenlucht niet zinvol is. Zonder koelvloeistof zou uw motorunit dat wel doen oververhitten na slechts een paar minuten, en dit zou uiteindelijk resulteren in het uitvallen van de motoreenheid, vandaar het belang om altijd een ideaal koelvloeistofpeil te hebben. Als uw koelvloeistofniveau tot onder het laagste niveau zakt, kan de circulatie van de koelvloeistof in het koelsysteem worden verminderd en daarom kunnen de prestaties ervan worden beperkt of zelfs nul als het te laag is. Ten slotte, als deze te hoog is, kan de druk te hoog zijn en een lek veroorzaken waardoor ook de motoreenheid kapot kan gaan.

Weiterlesen:
Hoe vervang ik de mistlamp op mijn Volkswagen Up! ?

Waar moet de koelvloeistof in Volkswagen Up!?

We gaan nu verder met de stap waarin u vrijwel zeker het meest geïnteresseerd bent, waar koelvloeistof in Volkswagen Up!? U bent zich nu bewust van het belang om altijd het ideale niveau van deze koelvloeistof te hebben. Om het te vinden is heel eenvoudig, hier zijn de verschillende stappen om het expansievat te vinden dat de koelvloeistof van uw Volkswagen Up! bevat:

 • Wacht voordat u iets doet een paar minuten totdat uw motor is opgewarmd, zodat u zich niet verbrandt wanneer u het koelvloeistofpeil doet.
 • Klap de motorkap van uw motorvoertuig open.
 • Je moet snel het expansievat vinden waar de koelvloeistof van je Volkswagen Up! in zit, deze bevindt zich meestal in een van de 4 hoeken van je motorblok, om het te vinden hoef je alleen maar op zoek te gaan naar een plastic bak met een zwart of geel plastic pet met een gevarenlogo of thermometer aan de bovenkant.

Hoe het koelvloeistofpeil op een Volkswagen Up! bijvullen?

Nu dat je hebt identificeer waar de koelvloeistof zich in uw Volkswagen Up! , zullen we uitleggen hoe we het niveau ervan kunnen produceren. Niets is eenvoudiger, volg gewoon de onderstaande stappen:

 • Koop als u geen koelvloeistof in de winkel heeft, het is gewoon uitgehard water met antivries toegevoegd.
 • Controleer aan de zijkant van het expansievat van uw Volkswagen Up! het niveau van het expansievat. Kijk gewoon of je tussen de «min» en «max» markering zit, als je meer naar of onder de «min» markering zit, kun je deze stappen blijven volgen, in alle andere gevallen is het niveau van je vloeistof voldoende

  .

 • Nadat u hebt gewacht tot de motor is afgekoeld, kunt u de koelvloeistofdop van uw motorvoertuig openen.
 • Voeg voorzichtig koelvloeistof toe aan het expansievat van uw Volkswagen Up! door herhaaldelijk te onderzoeken.
 • Probeer het midden van de aanwijzing aan de zijkant van je vaas te bereiken, ga niet over de markering «max».
 • Als u er bovenop zit, begin dan niet met uw motoreenheid en verwijder met een injectiespuit het overtollige koelmiddel.
Weiterlesen:
Lekkende injector op mijn Volkswagen Up!, wat te doen?

Als de motorunit van uw Volkswagen Up! warm wordt ondanks een koelvloeistofpeil, lees dit artikel, u zult de oorzaak van dit probleem kunnen vinden.

Voor meer tips over de Volkswagen Up!, kijk eens bij de Volkswagen Up! categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector